Bazy pod makijaż

Rimmel Baza Fix & Protect SPF 25 Baza pod makijaż

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Sunny_M
    15 kwietnia 2023 o 20:39
    Produkt ten był prawie idealny.
    Produkt ten był prawie idealny. Ale zacznijmy od cech ideału: dobrze się wchłaniał, nie ma zapachu, idealnie wchodzi jako krem pod makijaż i sobie radził z wieloma sytuacjami pogodowymi. Jest wydajny i jest w przystępnej cenie. Jedna rzecz odbiegająca od ideału to, to że z czasem zaczął tracić na formule, przez co przy końcu tubki wypływała prawie woda a nie krem. Przez co korzystanie z czasem było coraz mniej przyjemne. Mimo to produkt jest super i będę do niego wracać w trudnych momentach.
    Zalety:
    Wady:
    • konsystencja traci formułę z czasem używania
  • 3 stycznia 2022 o 18:56
    taka sobie
    nie wiem czemu ale ona u mnie szalu nie zrobila wiele baz mialam i testowalam a ta jakos u mnie nie zagoscila na dlugo , byla bo byla wiadomo baza dala mi lepsza przyczepnosc jesli chodzi o makijaz i efekt byl taki jaki chcialam natomiast nie rzedluzylo to efektu makijazu byl po prodtu lepiej nalozony jak to z baza sie zawsze dzieje. cena jest calkiem okeij opakowanie przyjazne bo nie za duze wiec wszedzie sie zmiesci
  • 12 września 2021 o 19:00
    Roller coaster!
    Po renomowanej marce spodziewałam się lepszych efektów. Niestety zawiodłam się. Trzeba długo odczekać, by baza się wchłonęła. Jednak to i tak nie pomoże, bo makijaż po prostu szlag trafia - jest nietrwały, wszystko się rolluje. Bardzo się zawiodłam, bo oprócz dobrej ceny, zapachu i prostego designu wszystko leży.
    Zalety:
    Wady:
    • skuteczność
    • działanie
  • 24 stycznia 2021 o 12:46
    Straszna
    Kupiłam ją na poromocjii w Roosmanie bodajże. Chciałam coś na szybko i zobaczyłam że jest jej dość mało na półce (czyli dobrze się sprzedaje)Niestety był to chyba chwyt reklamowy. Baza poza swoją super ceną nic sobą nie reprezentuje a jak na firmę Rimmel trochę jestem rozczarowana . Zapach nie jest zły tylko jej konstystencja (bardzo płynna ) jest uciążliwa do nałożenia .Opakowanie ładne ,proste bez rewelacji. Zamykanie na zakrętkę ,która szybko się papra. Po nałożeniu bazy skóra jest strasznie ściągnięta i trzeba bardzo długo czekać aż sie wchłonie .Po nałożeniu podkładu roluje sie na twarzy.
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • długo się wchłania
    • pozostawia uczucie ściągniętej skóry
    • płynna konsystencja
  • 12 grudnia 2020 o 0:23
    Tragiczna.
    Była to moja pierwsza baza pod makijaż całej twarzy. Wcześniej bazy do cieni, itp używałam. Zakupiłam ją przez Internet, bo bardzo zachwalały ją dziewczyny w Internecie. Wtedy jeszcze kupowałam wszystko jak leci z polecenia blogerek \ youtuberek. Cena jej nie była wysoka, miała filtr i była z marki, którą bardzo lubię. Również obietnice i magią jaką miała dać zachęciła mnie do kupna. Sama baza jest w sporym opakowaniu, nie używałam jej dużo, bo niewielka ilość starczyła na pokrycie całej buzi. (Cieniutka warstwa) Nie nakładałam więcej, bo bałam się, że podkład może się zważyć i itp. Bazę dobrze i szybko się rozprowadza. Ładnie się wchłania i delikatnie twarz po niej się lepi. Lepkość miała trzymać lepiej podkład. Delikatnie matuję twarz i z plusów na tyle. Baza bardzo wysusza buzie, ściąga ją i bardzo czuć ją na twarzy. Zbiera się w załamaniach i psuję makijaż. Może dodatkowo ważyć się na niej podkład i inne produkty. Na całe zużyte opakowanie podkład wyglądał dobrze może raz, a praktycznie używałam wtedy tylko 2 podkładów i pudrów. Puder i fluid super mi się sprawdzały i wina na pewno była tej bazy. Po użyciu kilka razy zauważyłam, że bardzo ten produkt zapycha i to tak konkretnie.

Zobacz także inne Bazy pod makijaż