WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 23 czerwca 2023 o 9:52
    Jak ja mogłam bez niej żyć
    Mam szczoteczkę już 4 lata i aktywnie jej używam przez ten czas, więc moja recenzja jest poparta długoterminowym testem :). Mam wersję niebieską była kupowana jako opcja dla skóry mieszanej. Jestem z niej bardzo zadowolona i tak jak w tytule : jak ja mogłam bez niej żyć !!! Poziom oczyszczenia mojej skóry przy myciu twarzy samymi dłońmi w porównaniu z myciem tą szczoteczką to jest jakiś kosmos. Dzięki niej pozbyłam się czarnych wągrów które miałam liczne na nosie. Używam jej raz dziennie przy wieczornej pielęgnacji. Bateria działa bardzo długo, prze 4 lata ładowała ją może z 6 razy. Jest malutka ale wygonie się ją trzyma w dłoni. Z jednej strony ma wypustki czyszczące zaś z drugiej takie śmieszna jakby zmarszczki które służą do masowania skóry twarzy :) w moim modelu nie ma możliwości wyboru mocy drgań
    Zalety:
    • bateria
    • oczyszczanie twarzy bardzo dokładne bez podrażnień
  • 9 maja 2021 o 12:59
    Ukochane maleństwo !
    Na szczoteczkę z Foreo polowałam dłuższy czas. Czytałam, oglądałam na YT. Koniecznie miała mieć możliwość masażu twarzy, wiec padło na Foreo Go. Różowa, bardzo delikatna dla skóry. Mam cerę mieszaną, w kierunku odwodnionej. Bałam się, że może być za delikatna, ale jest idealna ! Przez kilka pierwszych myć, nie mogłam się napatrzyć, jak bardzo można jeszcze doczyścić skórę. Ładnie wygładziła, zwężyła pory! Jeździ ze mną na wszystkie wyjazdy, ale jest świetnym kompanem i w domu. Wcześniej miałam Clarisonic, który często podrażniał mi skórę. Nie byłam z niego jakaś wybitnie zadowolona, mimo że był dużo lepszym rozwiązaniem niż sama pianka czy żel oczyszczający. W opcji masażu korzystam rzadko. Czasami wpracuję serum. Możliwe, że przez to iż posiadam UFO do maseczek i to jest głównie mój dodatek pielęgnacyjny :)
    Zalety:
    • kompaktowa
    • nie podrażnia
    • ładnie doczyszcza skórę
    • zwęża pory
    Wady:
    • cena, wiadomo. Natomiast jest to produkt, który po przetestowaniu bez dwóch zdań bym zakupiła ponownie
  • 5 maja 2021 o 14:11
    Szczoteczka soniczna foreo
    Mam wersję niebieską szczoteczki od foreo, pierwsze czym się kierowałam przy wyborze to opcja ładowania, oczywiste dla mnie było, że musi być opcja ładowania, a nie szczoteczka "na raz" i foreo luna go ma tą opcję. Nie myślałam, że uczucie po umyciu twarzy normalnie dłońmi, a szczoteczką będzie tak różne. Po osuszeniu twarzy czuje takie naprawdę doskonałe oczyszczenie. Jak dla mnie bardzo dużym plusem jest wielkość szczoteczki, jest malutka, a dzięki temu zajmuje mniej miejsca w kosmetyczce, ale wydaje mi się, że łatwiej dotrzeć np. w kąciki nosa niż większą wersją szczoteczki. Przy czytaniu opinii przed zakupem spotkałam się w wypowiedziami, że właścicielki ładują ją raz na kilka miesięcy. Spojrzałam na to z przymrużeniem oka, no bo jak to, codziennie używanie, a ładowanie raz na 3-4 miesiące? Otóż tak faktycznie jest. Szczoteczkę mam od jakiś 14 miesięcy, a ładowałam ją jakieś 4 razy. Cena jest wysoka, bo podobnego rodzaju szczoteczki można znaleźć w dużo korzystniejszych cenach, jednak po ponad roku użytkowania po mojej szczoteczce praktycznie nie widać, że tyle już mi służy.
    Zalety:
    • Bardzo dobrze oczyszcza
    • Super wykonana, nic się nie psuje
    • Wygodna, ze względu na swój rozmiar
    • Ma opcje ładowania
    • Na jednym ładowaniu wytrzymuje kilka miesięcy
    • W komplecie woreczek do przechowywania
    • Łatwa w obsłudze
    • Dostępność
  • 20 października 2020 o 22:53
    maleńka rewelacja!
    Malutka ale potężna szczoteczka! To cudeńko mimo swojej wielkości ma idealną powierzchnię czyszczącą, jest super wydajna (jedno ładowanie na miesiąc) i przyjemnie się jej używa. Mam wersję dla skóry wrażliwej- mimo, że moja skóra bardziej skłania się w kierunku mieszanej, to wybrałam delikatniejszą wersję bo nie mam bardzo widocznych porów a pani w Douglasie gdzie przed zakupem zasięgałam opinii powiedziała, że wg niej nie ma to większego znaczenia jaka wersje wybiore, bo kazda z nich swietnie działa i doczyszcza. Czyści się ją w sekundę, po wytarciu ręcznikiem jest od razu sucha. Dla kogoś, kto jest w ciągłej podróży ta szczoteczka to bajka. Ciężko mi opisać jej działanie anti aging bo za krotko jej uzywam, ale po oczyszczaniu skora jest pieknie „wypolerowana” i swietnie wchlania esencje, serum i krem. Plus za ładowanie (kabelek mozna podlaczyc do gniazda usb) i woreczek do przechowywania.
    Zalety:
    • wielkość
    • świetnie czyści skórę
    • łatwo się ją czyści i przechowuje
    • nie wymaga dodatkowych wymiennych głowic itp
    • design
    • 2w1 - czyszczenie plus masaż
    • łatwa obsługa
    W strefie wolnocłowej
  • 16 września 2019 o 20:00
    Dobry gadżet do pielęgnacji twarzy
    Szczoteczkę Foreo luna go dla skóry normalnej kupiłam po przeczytaniu dobrych recenzji i dobrej opinii mojej przyjaciółki. To na czym najbardziej mi zależało to oczyszczanie porów bo z tym mam problem, zwłaszcza w strefie T. Faktycznie po umyciu pory są dobrze oczyszczone, lepiej niż po jakimkolwiek peelingu, skóra jest czysta, miękka, gładka w dotyku, na prawdę czuć różnicę. Wielkość szczotki jest w sam raz, zmieści się w każdej kosmetyczne. Wystarczy godzina ładowania. Moja niestety trzymała ostatnio ok 2tyg, a nie 30 dni, mimo że używam tylko wieczorem. Dzięki silikonowemu materiałowi łatwo utrzymać ją w czystości, plus za wodoodporność. Ciekawa funkcja to masaż anti age, zobaczymy czy rzeczywiście to coś daje bo narazie używam od miesiąca. Cena wysoka, ja kupiłam w promocji - 20% w perfumerii Douglas. Ale czy uważam to za produkt niezbędny? Raczej nie i chyba drugi raz bym się nie zdecydowała bo koszt wysoki a efekt czystych porów jest jedynie zaraz po umyciu. Fajny gadżet, ale u mnie bez efektu wow.
    Zalety:
    • Oczyszczanie
    • Gładka skóra
    • Łatwa obsługa
    • Łatwe dbanie o czystość szczoteczki
    • Funkcja anti age
    • Wodoodporna
    • Szybkie ładowanie
    • Gwarancja