Szczoteczki soniczne do twarzy

Design produktu:
  • 6 października 2021 o 9:40
    mega!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Bateria tej szczoteczki naprawdę wystarcza na miesiące, zanim trzeba będzie ją naładować, a efekt oczyszczania jest fantastyczny. Gdybym wiedziała, że ta szczoteczka soniczna to tak dobra rzecz, kupiłabym lunę 3...ale tą też jestem zadowolona. W sumie mega myjka.
  • 16 sierpnia 2021 o 10:37
    Świetny gadżet
    To moje drugie urządzenie foreo, które posiadam. Szczoteczka, bez której nie wyobrażam sobie mycia twarzy. Naprawdę widać różnicę, kiedy jej używam, a kiedy myję twarz tylko rękami.
  • 7 czerwca 2021 o 10:54
    Fajny gadżet
    Jestem bardzo zadowolona z mojej Luny 2. Już po pierwszym użyciu moja skóra była bardzo czysta i gładka, a po tygodniu stosowania zauważyłam, że moje pory bardzo się zmniejszyły, szczególnie w okolicy nosa.
    vmonroe
    6 listopada 2020 o 16:41
    Świetnie zainwestowane pieniądze !
    Zakup Luny2 był jedną z najlepszych pielęgnacyjnych inwestycji w moim życiu :) Od lat mam problemy z cera, posiadam trądzikową cerę skłonną do podrażnień, która w dodatku często bywa przesuszona. Odkąd używam Foreo Luny stan mojej cery bardzo się poprawił , wypryski szybciej się goja, cera jest bardziej dotleniona a skora mila w dotyku. Mam wrażenie ze przebarwienia na twarzy również szybciej znikają a skora szybciej się odnawia. Używam również delikatniejszych zeli do mycia twarzy niż przedtem i mimo to buzia jest zawsze pięknie domyta z resztek makijażu. Foreo Lune 2 kupiłam w 2017 roku , pamiętam ze bardzo długo zastanawiałam się nad jej zakupem bo jednak nie jest to tania rzecz, lecz dzisiaj po trzech latach regularnego używania mogę śmiało powiedzieć ze były to bardzo dobrze zainwestowane pieniądze! Nie mogę natomiast się wypowiedzieć na temat efektu masażu twarzy gdyż prawie w ogóle nie korzystam z tej funkcji . Posiadam niebieską wersje do cery mieszanej . Ogólnie bardzo dobry zakup, cieszę się, że się zdecydowałam.
    Zalety:
    • produkt bardzo dobrej jakości
    • mimo codziennego stosowania rano i wieczorem ładuje foreo może dwa razy do roku :)
    • stan tradzikowej cery sie poprawil
    • oszczędność ponieważ nie trzeba wymieniać główek jak w innych szczotkach do twarzy
    • nie podrażnia
    Wady:
    • nie powinno się używać z niektórymi produktami bazującymi na silikonie lub glince
    • po paru latach użytkowania silikonowe wypustki troszkę się odbarwiły
  • 12 czerwca 2020 o 23:11
    Drogie cudeńko
    Foreo Lunę 2 zakupiłam sobie na święta Bożego Narodzenia, akurat była promocja na oficjalnej stronie, to skorzystałam. Cena katalogowa jest bardzo wysoka, w Douglas nawet ponad 800zł! Mam wariant dla skóry wrażliwej (kolor fioletowy), a to co mogę o niej powiedzieć to na pewno to, że jest delikatna. Często używam jej w intensywności najwyższej (12) i moja skóra nie jest uszkodzona, zaczerwieniona itd. Używałam jej z przerwami, ale ostatnio znów zaczęłam używać jej regularnie i to co stwierdziłam po tych dwóch próbach, że rzeczywiście działa. Skóra przed foreo - szara, pory zapchane, blasku brak, a po użyciach pory się odblokowują, wraca blask, promienna i miękka skóra. Na chusteczce nigdy nie widzę śladu podkładu po myciu tą szczoteczką, myje dokładnie. Mogę stwierdzić, że można poczuć się pewniejszą siebie bez podkładu. Jednak nie radzę używać, kiedy ktoś ma trądzik, lub jakieś zmiany - to może pogorszyć stan cery.
    Wady: