Szczoteczki soniczne do twarzy

Foreo Luna 3, Szczoteczka soniczna do twarzy

Sephora
Foreo - Luna 3 - Szczoteczka Do Twarzy & Anti-aging - Normal Skin - Peaux Normales - Dla Kobiet
notino.pl
Foreo Luna 3 Skóra mieszana Niebieski
Foreo LUNA 3 Skóra wrażliwa
Foreo Luna 3

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 27 maja 2023 o 5:11
    Mój absolutny hit i must have!
    Foreo Luna 3 była moim drugim produktem tej firmy. Kupiłam ją kiedy tylko pojawiła się na polskim rynku, czyli kilka ładnych lat temu. Mimo, że jestem nieszczęśliwa posiadaczką wrażliwej skóry, świadomie wybrałam wersję różową, do cery normalnej. Po doświadczeniach z Luna Play wiedziałam, że i tak nie będę używać jej codziennie (A już zalecane przez producenta 2x dziennie to kompletnie kosmos), a chciałam by grubsze wypustki na górze szczoteczki solidnie doczyszczaly mi problematyczne okolice, głównie skrzydełka nosa. Po zakupie okazało się, iż: Po pierwsze, jak w przypadku wielu innych produktów, muszę znaleźć swój sposób na efektywne wykorzystanie Luny. Pomaga w tym aplikacja na telefon, która umożliwia zaprogramowanie gadżetu tak, jak najbardziej nam to odpowiada. W moim wypadku to 2 minuty na maxa, a używam jej do mycia twarzy 3 razy w tygodniu z żelem La Roche-posay Effaclar. Skóra po takim oczyszczaniu wymaga co prawda natychmiastowego nawilżenia i ukojenia, lecz zarazem chłonie sera i kremy jak gąbka. Nie chodzi jednak tylko o doraźne efekty po myciu.. na stałe skóra zyskała cudowny blask i przepiękne rozświetlenie, zwłaszcza w okolicach kości policzkowych. I tu dochodzimy do drugiego punktu: tryb masażu. Myślę, że wpłynął on niesamowicie na stan mojej skóry, która stała się gladziutka jak nigdy wcześniej. Naprawdę, próbowałam wielu rodzajów masażu twarzy w domu, ale żaden nie przyniósł tak trwałych i spektakularnych efektów jak zabiegi Foreo. Z czystym sumieniem oświadczam, że oddalabym za Lunę wszelkie możliwe dobre kremy, których używam, bo ona każdy wynosi na wyższy poziom. Drogeryjny z nią zadziała lepiej niż premium bez niej. Mówię to z pełną świadomością i po kilku latach regularnego używania. Nie wyobrażam sobie bez niej życia!!! Jedynym maleńkim minusem jest to, że w swoim gabarycie nie dosiega do wszystkich zakamarków twarzy, dlatego kupiłam także Foreo Lunę go, która z racji rozmiaru wszędzie się wciśnie;) a poza tym mogę wygodnie zabrać ją w każdą podróż. Na marginesie dodam jeszcze, że zanim kupiłam Lunę go, próbowałam zastąpić ją szczoteczką innych marek i zapewniam, iż żadna nie zbliża się nawet do oryginalnego produktu. Choćby z racji jakości silikonu nie ma porównania, a do cery naczynkowej żadna inna się po prostu nie nadaje. Ta szczoteczka do hit. Owszem, jest droga, ale kupujesz ją raz, a potem używasz i patrzysz jak Twoja skóra przechodzi spektakularną metamorfozę. Nie zamienilabym jej na żadną inną.
    Zalety:
    • Stan skóry po użyciu.
    • Metamorfoza cery.
    • Efekt ujędrnienia.
    • Miękkość silikonu.
    Wady:
    • Nie dociera w zakamarki twarzy.
  • 28 grudnia 2022 o 14:01
    Hit!
    Mam ten model Foreo od roku. Używam średnio raz na tydzień, żeby nie podrażnić skóry. Według mnie szczoteczka ma mocne działanie i nie nadaje się do codziennego stosowania, a bardziej do dogłębnego oczyszczenia. Dobrze leży w dłoni, a obsługa jest intuicyjna. Działa bez zarzutu, wyłączając się po określonym czasie. Po użyciu twarz jest gładka, pory są oczyszczone, a ewentualne skórki usunięte. Mycie Foreo łączę razem z delikatnym peelingiem enzymatycznym - efekt jak po wyjściu od kosmetyczki. Zdecydowanie polecam osobom bez aktywnych zmian na skórze, bo mogą się roznieść. Zdarzyło mi się to, gdy miałam na brodzie pryszcza...Niestety rozniósł się po twarzy :/
    Zalety:
    • wygląd
    • łatwość użycia
    • działanie - dobrze oczyszcza skórę
    • żywotność (używam ją długo zanim znowu naładuję)
    Wady:
    • utrzymanie w czystości jest trudne -mam problem z domyciem resztek żelu lub glinki...
  • 26 grudnia 2022 o 19:17
    Całkowita zmiana
    Kupiłam Lunę około miesiąc temu, więc myślę, że mogę wyrazić swoją pełną, szczerą opinię na jego temat. Zdecydowałam się na leczenie, ponieważ mam bardzo suchą skórę, ale jednocześnie tłustą w okolicy T. Miałam też trądzik hormonalny w okolicach podbródka, co skutkowało lekkimi bliznami. Mam swój w kolorze baby pink (wiem, że wszystkie mają różne kolory dla różnych rodzajów skóry, ale myślę, że różowy jest tylko dla normalnej skóry) i mogę szczerze powiedzieć, że zmienił moją skórę na lepsze. Po każdym użyciu moja skóra jest miękka jak u dziecka i dokładnie oczyszczona, o wiele bardziej niż zwykłe mycie twarzy rękoma. Nadal robię podwójne oczyszczanie; więc usunę najmocniejszy makijaż żelem do demakijażu, a następnie przemyję twarz Luną. Moja skóra dosłownie promienieje i jest najczystsza, jaka kiedykolwiek była. Połączenie tego i kontynuacja z odrobiną kwasu mlekowego AHA naprawdę poprawiło również moje blizny. To trochę wydatek, ale więcej niż wart swojej ceny, ponieważ teraz czuję się o wiele lepiej w swojej skórze. Uwielbiam to, że mogę także użyć aplikacji, aby skrócić lub wydłużyć czas oczyszczania i jak intensywne mają być pulsacje. Powiedziałbym, że chociaż aplikacja pozostawia wiele do życzenia i często się zawiesza to jednak po uzyskaniu idealnych ustawień nie musisz się martwić o zbyt częste używanie. Wodoodporny i bardzo higieniczny.
  • 21 grudnia 2022 o 14:15
    Mój kosmetyczny MUST-HAVE
    Szczoteczkę Foreo Luna 3 dostałam w prezencie urodzinowym rok temu, więc w końcu mogę podzielić się moją opinią. Ja osobiście nie wyobrażam już sobie pielęgnacji twarzy bez tej szczoteczki. Mycie twarzy stało się moim ulubionym momentem podczas pielęgnacji. Moja skóra jest wygładzona i bardzo dobrze oczyszczona. Nie używam jej na codzień, ale po każdym użyciu moja skóra jest w lepszej kondycji. Co jest najważniejsze szczoteczka w porównaniu do innych testowanych przeze mnie jest bardzo delikatna i nie podrażnia twarzy. Plusem jest także kolor.
    Zalety:
    • Wygląd
    • Jakość
  • 21 grudnia 2022 o 13:06
    Foreo, Luna 3, Szczoteczka soniczna do twarzy
    Szczoteczka bardzo dobrze oczyszcza skórę twarzy. Moja skóra jest skłonna do zapychania i szybko powstają na niej zaskórniki, a po zakupie i używaniu tej szczoteczki widzę dużą poprawę, bo usuwa ona martwy naskórek, który nie gromadzi się w porach. Szczoteczka przyjemnie wibruje więc dodatkowo miałam rano i wieczorem masaż twarzy.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza,
    • zapewnia lepsze wchłanianie produktów