Balsamy do ciała

notino.pl
Bodyland.pl

• 20 sierpnia 2024 o 22:34
    Jak dla mnie super
    Ziaja, Arganowa, Regenerujące mleczko do ciała. Kupiłam mleczko do ciała Ziaja gdyż uwielbiam ich mleczka do ciała i balsamy a stwierdziłam że z przyjemnością przetestuje kolejne mleczko do ciała. Mam skórę bardzo sucha odwodniania szorstką. Używam mleczka regenerującego z Ziaja od ok ponad miesiąca i jestem nim zachwycona. Moja skóra jest nawilżona. Skóra jest gładka miła w dotyku. Widzę wielką różnicę jak używam mleczka do ciała a jak nie. Uwielbiam jego konsystencję. Wystarczy niewielka ilość. Dobrze się wchłania nie pozostawia lepkiej warstwy czego nie lubię. Do mnie jest idealne. Skóra aż błyszczy. Jest delikatne dla skóry nie podrażnia. Używam wiele razy po depilacji czego nie mogłam robić z wieloma innymi markami kosmetyków bo skóra piekła a tu jest nawilżona nie piecze podrażnienia złagodzone. Jak dla mnie super. Napewno kupię ponownie i z przyjemnością przetestuje inne kosmetyki nawilżające od marki Ziaja. Mleczko ma wygodne opakowanie z pompką ci ułatwia aplikację. Ma ładny zapach. Jest bardzo wydajny. Długo skóra pozostaje nawilżona. Nie muszę ciągle co chwila nakładać bo cały dzień jest nawilżona wystarczy rano nałożyć.
  • 22 września 2023 o 13:11
    Regenerujące mleczko do ciała arganowe
    Hej opinia o Regenerujące mleczko do ciała arganowe jest trudna bo z jednej strony bardzo intensywny zapach wydajność bo opakowanie ma aż 400 ml i zostanie z nami na dłużej. Niesty słabo się wchłania dość długo trzeba poczekać na dany efekt
  • 24 sierpnia 2023 o 12:12
    Mleczko arganowe do ciała
    "Ziaja, Arganowa, Regenerujące mleczko do ciała" to produkt, który stosuje od lutego i myślę, że zostanie ze mną na dłużej. Chociażby dlatego, że w jednym opakowaniu mieści się 400 ml a samo mleczko jest przystępne cenowo. Według producenta przeznaczony jest do skóry przesuszonej i odwodnionej, ja jednak używam go na własnej ( problematycznej i skłonnościami do trądziku). Jest lekki, odżywczy i ma przyjemny zapach. Skóra po stosowaniu: - nawilżona -bardziej elastyczna -miękka i delikatna Produkt dość szybko się wchłania i jest przyjemny w odczuciu na skórze. Osobiści głównie domykam nim wieczorną pielęgnację twarzy. Kupiłam go ze względu na jego działanie regenerujące i muszę przyznać, że się nie zawiodłam. Spełnił moje oczekiwania przede wszystkim tym, że szybko się wchłania, nie "gryzie się" z moją pielęgnacją, nie czuje żeby mnie zapchał a sama skóra po stosowaniu wydaje się odżywiona i odpowiednio nawilżona. Konsystęcją przypomina bardziej treściwy krem niż mleczko. Delikatnie tłusty.
    Zalety:
    • regeneracja naskórka
    Wady:
    Achivia
    7 czerwca 2022 o 16:48
    Nie polecam
    Nie polecam. Długo się wchłania i zostawia tłusty filtr, wiec w porze letniej nawet po kilku godzinach jest nieprzyjemnie. Efekt jakiegoś nawilżenia można powiedzieć, że jest, ale nie od razu, a raczej jak się zostawi go na noc to rano widać efekt.
    Aniat75
    21 listopada 2021 o 11:28
    Polecam
    Lubię mleczka do ciala od ziaja, używałam chyba wszystkich. Arganowe mleczko zamówiłam na internecie, zamknięte jest w dużej plastikowej buteleczce z pompka, dzięki czemu jest wygodny w użyciu. Konsystencja jest lekka, dobrze się rozprowadza i ładnie pachnie. Dobrze się wchłania, nawilza i odżywia skórę. Dla mojej skóry wystarczający.