Balsamy do ciała

Eveline Cosmetics Brazilian Body, Shimmer do ciała ze złotym pyłkiem

Eveline
Shimmer do ciała ze złotym pyłem
Eveline Cosmetics Brazylian Body Shimmer
Eveline Brazilian Body Shimmer do Ciała 5w1 150ml
Eveline Brazilian Body Shimmer do ciała ze złotym pyłkiem 5w1 do każdej karnacji 150ml

• 14 kwietnia 2025 o 9:27
    On doda blasku Twojej skórze
    Bardzo fajny produkt do ciała. Daje bardzo ładny i zdrowy blask, wyrównuje koloryt skóry i dodaje lekkiej opalenizny. Od dłuższego czasu jeden z moich ulubionych produktów do rozświetlania dekoltu moich klientek. One również go uwielbiają. Polecam?
    Zalety:
    • Daje piękny naturalny blask skórze
  • 27 marca 2025 o 9:30
    Bardzo fajny kosmetyk dla osób poszukujących blasku na skórze.
    Do tej pory nie miałam okazji stosować kosmetyków o działaniu rozświetlającym do ciała. Bardzo bałam się, że tego typu propozycje mogą brudzić ubrania i nie zastygać na ciele wystarczająco, dlatego też mimo faktu, iż co do zasady podobał mi się efekt jaki dają, unikałam ich. Jadąc na egzotyczne wakacje w końcu postanowiłam się jednak przemóc i zakupiłam dla siebie jeden z wielu dostępnych balsamów rozświetlających. Padło na kosmetyk od marki Eveline z serii Brazilian Body. Nie ukrywam, że miałam co do niego spore oczekiwania, ponieważ posiada on naprawdę zachęcające opinie. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie spłaszczonej, wykonanej z plastiku butelki o pojemności sto pięćdziesiąt mililitrów. Opakowanie jest przeźroczyste i doskonale widać przez nie nasz produkt. Na butelce umieszczono wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwę, logo producenta, skład, najważniejsze właściwości czy zalecany sposób użytku. W rolę aplikatora wciela się działająca bez zarzutu pompka. Cena regularna kosmetyku wynosi około trzydziestu złotych. W opakowaniu kosmetyk posiada kolor przypominający rose gold. Widać, że znajdziemy w niej sporo rozświetlających, złotych drobinek. Produkt dobrze się wchłania i nie pozostawia klejącej się warstwy. Daje mocno zauważalne działanie rozświetlające, pozostawiając na skórze swoje rozświetlające drobinki. Dodatkowo delikatnie wyrównuje koloryt skóry. Nie brudzi ubrać i zostaje na ciele aż do jego umycia, nie ściera się. Dodatkowo jest to bardzo wydajna propozycja. Rozświetlający shimmer od marki Eveline zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Jest to wielofunkcyjny kosmetyk, który śmiało można stosować nawet przy bardzo wrażliwej skórze. Daje długotrwały, piękny efekt. Zdecydowanie polecam.
    • Aplikator
    • Szybko się wchłania
    • Rozświetla
    • Daje długotrwały efekt
    • Nie podrażnia
    Wady:
  • 21 listopada 2024 o 22:15
    Fajny produkt na lato
    Poszukiwałam kosmetyku rozświetlającego ciało, zwłaszcza nogi, na lato. Mam średnią karnację w odcieniu oliwkowym. Brazilian Body Shimmer od Eveline w pełni spełnił moje oczekiwania. Kosmetyk ma raczej gęstą konsystencję, ale mimo to nie jest tłusty i rozprowadza się dość łatwo i równo. Shimmer ma piękny złoty kolor - jest to szampański, nieco chłodny odcień złota, który świetnie współgra z moją karnacją. Produkt pięknie wygląda na skórze - nadaje jakby satynowy połysk, lekko wyrównuje koloryt, drobinki złota są bardzo subtelne. Trwałość jest w porządku. U mnie na nogach i rękach utrzymuje się praktycznie cały dzień. Zapach jest przyjemny, słodkawy, wyczuwalny tylko chwilę po aplikacji. Opakowanie z pompką działa bez zarzutu.
    Zalety:
    • Piękny efekt wizualny
    • Subtelne drobinki złota
    • Bezproblemowa aplikacja
  • 8 lipca 2024 o 18:38
    Nie Polecam
    Eveline Cosmetics Brazilian Body Shimmer do ciała ze złotym pyłkiem niestety nie spełnił moich oczekiwań. Chociaż produkt reklamowany jest jako dający efekt pięknie mieniącej się skóry, w rzeczywistości rezultat jest daleki od ideału. Po pierwsze, konsystencja produktu jest zbyt gęsta, co utrudnia jego równomierne rozprowadzenie na skórze. Produkt szybko zasycha, pozostawiając smugi i plamy, co wygląda nieestetycznie. Dodatkowo, złote drobinki nie wchłaniają się dobrze w skórę i mają tendencję do osypywania się, co prowadzi do zabrudzenia ubrań. Zapach również nie przypadł mi do gustu – jest zbyt intensywny i sztuczny, co sprawia, że używanie tego kosmetyku staje się mało przyjemne. Na domiar złego, shimmer nie utrzymuje się długo na skórze, a efekt połysku znika już po kilku godzinach, co oznacza konieczność częstych aplikacji.
  • 14 czerwca 2024 o 18:22
    Piękny blask
    Świetny produkt, ma bardzo ładne drobinki, nie jest tłusty na skórze. Ale jednak jest trochę ciemny dla jaśniutkich karnacji, więc warto się najpierw trochę opalić, żeby nie mieć potem brązowych plam od tego shimmera ???? Efekt błysku jest delikatny, ale widoczny, idealny zarówno na imprezę, jak i na plażę. Ma piękny zapach i bardzo wygodne, higieniczne opakowanie.