Podkłady

Max Factor Skin Luminizer Miracle Podkład rozświetlający

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

easygo
    27 października 2023 o 12:19
    rozczarowanie
    Makijaż robię od prawie 30 lat, jako nastolatka dostawałam "luksusowe" jak na tamte czasy kosmetyki z Niemiec, był to właśnie MF, Bourjois, Loreal, Jade i zawsze MF było dla mnie nr 1. Już w czasach gdy w PL mamy dostępne w zasadzie wszystkie marki kosmetyczne zawsze w mojej kosmetyczce był jakiś podkład Max Factor, pasował mi pod każdym względem, do czasu gdy trafiłam na Skin Luminizer Miracle, z tym podkładem nie polubiliśmy się, jestem totalnie rozczarowana.
    Zalety:
    • Higieniczne i ładne opakowanie z pompką
    Wady:
    • Odcienie ciemnieją na twarzy
    • Nie da się - bez względu na sposób aplikacji - stworzyć ładnego efektu, tak aby podkład był niewidoczny.
    • Niby jest rozświetlający, a podkreśla suche skórki, osiada nieładnie na włoskach-meszku
    • Warzy sie na twarzy, nie zawsze, ale często pod koniec dnia wyglądał bardzo nieestetycznie
  • 4 sierpnia 2021 o 22:52
    Niekoniecznie...
    + wygodne opakowanie z pompką + higieniczne użytkowanie + dostępność + / - lekkie krycie + /- cena - brak wydajności - brak trwałości - nieprzyjemny zapach Nie podobał mi się efekt na skórze. Podkład ma bardzo specyficzny zapach oraz formułę, która nie przypadła mi do gustu. Niestety skład podkładu nie jest najlepszy. Ponownie nie zdecydowałabym się na zakup tego produktu.
  • 9 czerwca 2021 o 7:29
    Nie ma przyjazni
    Kupiłam ten podkład z myślą o wow w końcu coś rozświetlającego, od kad go kupiłam nie mogę go skończyć bo używam go bardzo sporadycznie dlaczego?? Podkład jest dość lekki co w czasie letnim jest jego zaletą lecz w czasie zimowym gdy moja cera lubi być przesuszona uwydatnia wszystkie suche skórki i nie zakrywa niedoskonałości. Co do rozświetlenie produkt ma sobie delikatne drobinki które są widoczne na skórze ale nie ma wielkiego wow i buzia wydaje się promienna i rozświetlenia. Ten podkład ciemnieje i to bardzo za to chyba najbardziej nie lubię tego podkładu po godzinie wydaje mi się że mam maskę na twarzy, używam go tylko w lecie gdy się opale gdyż w zimie wyglądam śmiesznie. Ma fajna konsystencje i bardzo praktyczne opakowanie z pompka na plus jest również to że poprzez to iż buteleczka jest przezroczysta widać ile produktu ubyło. Co do trwałości to lubi się wycierać w strefie t już po kilku godzinach. Nie polecam jeśli szukasz dobrego podkładu.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Ciemnieje na twarzy
    • Uwydatnia suche skorki
    • Nie zakrywa niedoskonalosci
    domkep
    23 sierpnia 2020 o 15:20
    Dobry
    Zużyłam kilka opakowań koloru 75. W mojej ocenie jest to dobry lekki podkład na lato, do cery, która nie potrzebuje wysokiego krycia. Konsystencję ba dość gęsto, lekko tłustą. Średnio kryje, nie matuje skóry. Nie powoduje na skórze efektu maski. Utrzymuje się w miarę długo. Nie uczula, nie podrażnia. Przy dłuższym stosowaniu odrobinę zapycha pory.
    Drogeria Super-Pharm
  • 17 lipca 2020 o 14:06
    Odcień 60
    Mam odcień 60 sand. Dostałam go od siostry, kolor totalnie nie mój, ale i tak spróbowałam. Był dość pomarańczowy, i, co rzuciło mi sie pierwsze, strasznie smierdział. Po potrakrowaniu po pudrem stał się jasniejszy, ale nie matowy. Co do samego rozswietlenia, miałam wrażenie, że moja tłusta skóra świeci się mniej niż zwykle. Dla mnie lepiej, ale chyba nie tego oczekują osoby kupujące rozswietlający podklad. A może miałam takie wrażenie po prostu przez ciemny odcień tego podkładu. Na plus jest to, że jest on mega trwały, wytrzymał mi przez cały dzień, nie rolując się przy tym, ani nie osadzając nigdzie w kącikach. Chociaż miałam wrażenie, że podkład ten jest trochę ciężki, chociaż w ciągu dnia to uczucie minęło, zapewne się do tego przyzwyczaiłam. Mocno kryje, o taak, i to też zapewne powoduje, że wydawał mi się on taki "ciężki". Jednak coś za coś. Zakrył mi idealnie wszelkie przebarwienia i blizny. Podsumowując: Zalety: + mocno kryje + trwały + wydajne opakowanie z pompką (dla mnie na plus) + nie uczulił mnie, ani nie miałam po nim wyprysków Wady: - śmierdzi - zbytnio nie rozswietla - jest trochę ciężki - miałam wrażenie, że się tak dziwnie lepi To tylko moje osobiste odczucia, zależne od typu cery i np. kremu czy bazy używanego pod podkład