Eucerin, Aquaphor Healing Ointment (Maść dla skóry suchej i podrażnionej)

0 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiPrzyspiesza regenerację skóry.
Koi i regeneruje bardzo suchą, podrażnioną lub popękaną skórę, zapewniając jej odpowiednią
barierę ochronną. Idealna do następujących zastosowań:
Przesuszona i popękana skóra
Suche dłonie i skórki wokół paznokci
Suche, popękane pięty i stopy
Skóra w przypadku lekkich oparzeń
Wrażliwa skóra niemowląt
Badania kliniczne i dermatologiczne potwierdzają: Bardzo dobra skuteczność i tolerancja, nawet w przypadku wyjątkowo przesuszonej, popękanej lub podrażnionej skóry. Nie zatyka porów.
Cechy produktu
- Pojemność
- <50ml
- Skóra
- odwodniona, popękana, sucha
- Konsystencja
- krem
- Rodzaj
- kremy do stóp, maska do rąk
- Właściwości
- nawilżające, na popękaną skórę, regenerujące, natłuszczające
- w tubce
Recenzje 2
5 /5
9 lutego 2019, o 18:42
Kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Wykorzystała: kilka opakowań
- Zapach: 5
- Stosunek jakości do ceny: 5
- Opakowanie: 5
Produkt uniwersalny
Ciężko zliczyć, ile opakowań już zużyłam. Jest to produkt, który zawsze lubię mieć w domu ze względu na uniwersalne działanie.
- doskonale sprawdza się po depilacji. Mam bardzo wrażliwą skórę, a ta maść świetnie łagodzi podrażnienia
- to zdecydowanie hit na przesuszone dłonie, szczególnie zimą. Oczywiście na noc, pod rękawiczki, bo maść jest bardzo tłusta
- czasami używam jej na suchą skórę pięt lub łokci
- zdarzało się, że użyłam tego produktu u dziecka po kąpieli i po jednym użyciu znikał problem suchej skóry
- ten produkt ratował mnie pod koniec ciąży, gdy nic nie pomagało na swędzącą skórę na brzuchu. Używałam tej maści i naprawdę mi pomogła
- idealnie sprawdziła się w lato, nałożona na mocno opaloną skórę świetnie poradziła sobie z uczuciem podrażnienia
Dla mnie to hit, każdemu polecam wypróbować.
5 /5
24 września 2016, o 08:54
Kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: kilka opakowań
Kupiony w: Drogeria internetowa
Ocena szczegółowa:
- Wydajność: 5
- Zgodność z opisem producenta: 5
- Zapach: 5
- Stosunek jakości do ceny: 5
- Opakowanie: 5
Kompres dla popękanej skóry.
Szukałam czegoś, co zregeneruje mi popękaną i zniszczoną pracą skórę dłoni i trafiłam na ten produkt. Zdziałał cuda nakładany na noc pod bawełniane rękawiczki. Regenerował pęknięcia i szorstkość, łagodził. Polecam wszystkim Paniom, które mają styczność z detergentami, a tak jak ja nie lubią i nie potrafią pracować w rękawiczkach. Ten preparat działą cuda!
produktów70
recenzji1243