Maski do włosów

OH! my sexy hair Hair Mask with Algeas Oil 'Deep Conditioning' Maska do włosów z algami `Głęboko regenerująca`

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 października 2019 o 12:08
    Średnia
    Kupiłam ją i teraz nie wiem co z nią zrobić.. Maska jak maska ułatwia rozczesywanie, ale nie potrafi zdziałać nic na moich włosach. Przez chwilę są tylko miękkie, ale za to bardzo napuszone. Nie będę jej używać. Zapach także mi nie odpowiada, jestem zawiedziona tym bardziej, że maski jest dużo, a mi będzie teraz zalegać w łazience :/
    ewaz30
    19 marca 2019 o 11:09
    ale fajna
    kupiłam z ciekawości i chyba z nią zostanę na dłużej, włosy po jej zastosowaniu są miękkie w dotyku i w sumie czuć to od razu po zastosowaniu. Jej cena nie jest powalająca a to duży plus. Jej opakowanie bardzo przyciąga uwagę. No i jest bardzo wydajna ,fajna jest ta maska.
    Zalety:
    • efekt
  • 14 października 2018 o 15:23
    Jest okej
    Przez jakiś czas do mycia włosów używałam szamponu dla dzieci i wtedy ta maska najbardziej mi się przydawała. Sprawiała, że włosy były łatwiejsze w rozczesywaniu, zwłaszcza pierwszym po umyciu. Włosy trochę mniej się po niej puszyły i mniej elektryzowały.
  • 9 czerwca 2018 o 22:17
    Niezastąpiona!
    Mój numer jeden jeśli chodzi o odżywki do włosów! Jako posiadaczka farbowanych, zniszczonych prostownicą i mających tendencję do puszenia się włosów, muszę stwierdzić, że jest to mój ratunek. Odżywka pięknie pachnie, jest tania, świetnie się rozprowadza, jest wydajna i co najważniejsze - działa. Używam od dawna i nie zawiodłam się. Dzięki odżywce moje włosy wyglądają zdrowo, nie puszą się i nie przetłuszczają się tak szybko.
    • wydajny
    • włosy są po nim lekkie, nie puszą się i łatwo się układają
    • duże opakowanie
  • 8 kwietnia 2018 o 11:41
    Nie do końca dla mnie
    Maskę kupiłam w promocji w Rossmanie. Ciekawe opakowanie. Nigdy wcześniej nie próbowałam produktów tej marki. Moje włosy potrzebują regeneracji. Piekny zapach i niebieski smerfowy kolor :) Maski jest dużo i jest wydajna. Jeśli chodzi o działanie to nie do końca sprawdziła się u mnie. Moje włosy są przesuszone i zniszczone rozjaśnianiem. Maska dobrze się aplikowała i nie spływała bo jest bardzo gęsta. Po zmyciu włosy nie były za bardzo nawilżone, trochę tępe i średnio się rozczesywały. Po wysuszeniu nadal się puszyły. Myślę że na mniej zniszczonych włosach może spisać sie lepiej
    • wydajnośc
    • kolor
    Wady:
    • mało regeneracji
    • włosy stępe ciężko rozczesać