Maski do włosów

Schwarzkopf Gliss 4-in-1 Shine Bond-Building Hair Mask Maska do włosów nadająca blask

• 16 sierpnia 2024 o 17:32
    Mocny blask i nawilżenie
    Maska do włosów Schwarzkopf Gliss 4-in-1 Shine Bond-Building to prawdziwa rewolucja w codziennej pielęgnacji. Już po pierwszym użyciu poczułam, jak moje włosy stają się niezwykle miękkie i nawilżone. Maska bardzo wydajna. Działa na cztery sposoby: odżywia, wzmacnia, wygładza, a także dodaje blasku. Jej lekka konsystencja sprawia, że nie obciąża włosów, co jest kluczowe dla osób z cienkimi kosmykami. Po codziennym stosowaniu, zauważyłam, że moje włosy stały się bardziej odporne na uszkodzenia, a końcówki nie łamią się tak łatwo. To idealne rozwiązanie dla osób po dekoloryzacji czy z zniszczonymi włosami. Włosy mniej się plączą i praktycznie nie puszą. Fajne, poręczne opakowanie, które ułatwia aplikację maski na włosy. Zapach również bardzo przyjemny.
    • natychmiastowe wygładzenie
    Ewi1990
    16 sierpnia 2024 o 12:57
    Jest świetna
    Maska jest zamknięta w wygodnym, odkręcanym plastikowym słoiku o pojemności 400 ml. Grafika na opakowaniu jest przyjemna dla oka, a różowy kolor przyciąga uwagę. Podczas aplikacji wydobywa się delikatny, przyjemny zapach, który pozostaje na włosach po spłukaniu. Maska ma średnio gęstą konsystencję i jest koloru białego. Łatwo się nabiera i równomiernie rozprowadza na włosach. Nie sprawia problemów przy spłukiwaniu. Po dłuższym stosowaniu moje włosy stały się miękkie w dotyku, lepiej się rozczesują, są gładkie i wyraźnie odżywione. Maska nie obciąża włosów i tworzy piękną taflę. To niskobudżetowa, drogeryjna maska, którą śmiało polecam wypróbować!
  • 15 sierpnia 2024 o 13:50
    Bardzo dobra
    Moje włosy są rozjaśniane, suche i zniszczone, więc poszukuję produktów, które nie tylko nawilżą i zregenerują włosy, ale także nadadzą im blasku i sprężystości. Pierwsze wrażenie po otwarciu opakowania było bardzo pozytywne. Maska ma średnio gęstą konsystencję, co jest dla mnie idealne – nie jest zbyt rzadka, ale też nie za ciężka. Dzięki temu produkt łatwo się rozprowadza na włosach, równomiernie pokrywając każde pasmo. Posiada biały kolor i subtelny, zapach, który pozostaje na włosach jeszcze długo po spłukaniu. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje włosy stały się bardziej miękkie i wyraźnie gładsze. Zdecydowanie nabrały blasku, co jest szczególnie ważne przy moich matowych i zniszczonych pasmach. Dzięki płynnemu jedwabiowi, który jest jednym z głównych składników, włosy nie tylko wyglądają zdrowiej, ale też są bardziej elastyczne i łatwiejsze do ułożenia. Dużo łatwiej je też rozczesać. Polecam jednak ją stosować naprzemiennie z inną maską, bo tutaj brakuje mi trochę odżywienia włosów a przy moich rozjaśnianych i zniszczonych włosach to ważne. Jeśli chodzi o wydajność, uważam, że maska jest bardzo ekonomiczna. Nie potrzeba jej dużo, aby pokryć włosy a opakowanie to 400 ml. Jest to dla mnie ważne, ponieważ przy moich długich i wymagających włosach zużycie kosmetyków jest zwykle spore. Opakowanie jest standardowe, łatwo się otwiera i zamyka, co jest praktyczne, zwłaszcza gdy używa się maski pod prysznicem.
    Zalety:
    • piękny zapach,
    • miękkie w dotyku włosy,
    • dodaje blasku,
    • ułatwia rozczesywanie,
    • wydajna,
    • nie obciąża włosów,
    • wygodne opakowanie.
    Wady:
    • słabo odżywia włosy bardzo zniczone
  • 13 sierpnia 2024 o 17:34
    Pieknie pachnie, sprawia,że włosy lsnia,są miekkie i nawilzone
    ☆Schwarzkopf Gliss 4in1 shine - produkt zamknięty w duzym plastikowym sloiku o pojemności 400ml. Można ją stosować na kilka sposobów. Uwielbiam taki wybor w produktach.Uzywam ja przeważnie jako maske ale tez wykorzystuje do tzw olejowania wlosow. Włosy łatwo się rozczesują, są miekkie,nawilżone i lśniące. Moje włosy polubiły sie z tym produktem. Posiada 97% składników pochodzenia naturalnego. Dodam jeszcze,że zapach ma obłędny. Maska nie obciaza włosa. Konsystencja lekka w kolorze białym. Jest wydajna.Polecam
    Zalety:
    • nawilza
    • włosy są miękkie i lśniące
    • jest wydajna
    • pięknie pachnie
  • 12 sierpnia 2024 o 23:17
    Jestem pod wrażeniem jakości tej maski, urzekł mnie też jej cudowny zapach!
    Maska mieści się w plastikowym słoiczku. Od razu po odkręceniu wieczka urzekł mnie znakomity zapach maski, niczym perfumy. Maska ma kolor biały i dość gęstą konsystencję. Przeznaczona jest głównie dla włosów matowych i łamliwych (czyli takich jakich jestem posiadaczką). Po jej systematycznym stosowaniu mogę stwierdzić, że moje cienkie i łamliwe włosy stały się przyjemne , miękkie w dotyku, a ich blask powala. Zdecydowanie poprawiła się kondycja moich włosów. W zasadzie miękkość włosów jest już odczuwalna po aplikacji maski na mokre włosy. Tak więc maska działa niemalże natychmiast. Co mogę powiedzieć....totalna regeneracja, odżywienie, blask - tak mogłabym podsumować ten produkt. Jestem absolutnie urzeczona tym jak maska sobie radzi nawet w beznadziejnych przypadkach. Warto wdrożyć ją do swojej pielęgnacji i cieszyć się dobrze zregenerowanymi włosami.
    • treściwa konsystencja
    • działanie