Cienie do powiek

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Paleta cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 77 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 października 2024 o 0:03
    Jedna z najlepszych palet do makijażu.
    Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance to absolutny hit całym świecie. Paleta oferuje 14 wyjątkowych odcieni, które są niezwykle intensywne i łatwe w blendowaniu, co pozwala na tworzenie różnorodnych makeupów zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Cienie charakteryzują się doskonałą trwałością utrzymują się na powiekach przez cały dzień, serio, nie traciprzy tym koloru. Eleganckie opakowanie oraz kompaktowy rozmiar czynią ją idealnym towarzyszem w podróży. Zdecydowanie polecam tę paletę każdemu, kto szuka uniwersalnego i wysokiej jakości kosmetyku do makijażu... KOCHAM JĄ!
    Zalety:
    • Miękkie,
    • Łatwo się pracuje nimi
    • Można zrobić lekki i też wieczorowy makijaż
    Wady:
    • Welur na opakowaniu zbiera cały syf
    Inne
    wolena
    31 lipca 2024 o 21:02
    Zdecydowanie wystarczająca
    Zacznę od tego, że ta paleta jest świetną ciepło-różową klasyczną kompozycją. Cienie dobrane są kompletnie i świetnie ze sobą współgrają. Dzięki temu można stworzyć naprawdę wiele makijaży. Jakość cieni jest bardzo dobra. Są one bardziej kremowe, ale dzięki temu nie osypują się w ogromnej ilości. Bardzo łatwo jest połączyć ze sobą kolory, są świetnie napigmentowane oraz rozcierają się jak masełko. Osobiście uważam, że ta paleta jest wystarczająca. W tej kolorystyce posiada ona to, co jest potrzebne. Mam ją od ponad roku, używam jej dosyć często i jak narazie ani jednego denka nie złapałam. Cała otoczka palety jest jednak rozczarowująca. Welurowe opakowanie pomimo, iż piękne to niesamowicie się brudzi. Dodatkowo pędzelek nie jest najwyższej jakości. Plus za dobre lusterko w palecie. Generalnie polecam, na pewno starczy na długo, a i każdy znajdzie coś dla siebie.
    Zalety:
    • Pigmentacja oraz jakość cieni
    • Dobrej jakości lusterko
  • 3 czerwca 2023 o 23:47
    Ciekawa paletka
    Paletkę kupiłam ponad rok temu. Od tamtej pory zużycie jej jest znikome, a korzystam z niej bardzo często. Paletka posiada 14 cieni, które są dobrze napigmentowane. Kolory ładnie się blendują, dzięki czemu można robić z łatwością przejścia. Niestety cienie się lekko osypują, co jest na minus. Paletka ma dość neutralną kolorystykę, która perfekcyjnie nadaje się zarówno na codzień jak i na ważne wyjścia. Cienie na powiece utrzymują się całkiem długo. Paletka zewnątrz wygląda elegancko, w środku ma osadzone lusterko oraz dołączony pędzelek.
  • 14 marca 2023 o 22:00
    Cudowne
    Zakupiłam niedawno tą paletkę, bo zachwyciła mnie Soft Glam- zachciało mi się kolejnych. Opakowanie podobne do Soft Glam, tyle że w różowo-liliowej tonacji. Niestety podobnie brudzące. Ale ma porządne lusterko. Aplikator do nakładania i blendowania cieni niby taki sam jak w mojej Soft Glam, ale mam wrażenie że włosie jest sztywniejsze. O ile tamtego aplikatora używam spokojnie nie sięgając po moje pędzle, tak tu wolę moje pędzelki. Kolory piękne. Jasnych bazowych jest kilka, prócz tego podejrzałam na tutorialach że można stworzyć ich o wiele więcej mieszając dwa lub trzy jaśniejsze odcienie. Są przepięknie napigmentowane, świetnie się blendują. Myślałam, że intensywne róże i czerwienie nie są dla mnie, ale ostatnio udało mi się zrobić nimi super makijaż w odcieniu cranberry. Nie wyglądał jak brzydka plama, nie wyglądałam na zapłakaną, albo jakbym miała zapalenie oczu ;) co kiedyś z innymi cieniami mi się zdarzyło. Tak samo jak cienie w Soft Glam tak i te nie robią plam. Oczywiście pod warunkiem że nie nabierzemy go dużo, a raczej w miarę potrzeby będziemy dokładać i budować kolor. Mniej znaczy tu lepiej i bezpieczniej. Po doświadczeniach z poprzednią paletką umiem już nimi pracować i nie robią mi osypu, po prostu trzeba otrzepywać pędzelek. Co tu się więcej rozpisywać- jestem zadowolona z zakupu i z pewnością nie będzie to moja ostatnia paletka od ABH.
    Zalety:
    • napigmentowanie
    • gama kolorystyczna z której można wyczarować wiele looków- w beżach, brązach, żółciach, różach i czerwieniach
    • pięknie się nakładają i blendują
    Wady:
    • opakowanie. Śliczne ale brudzące
    • aplikator ma trochę zbyt sztywne włosie
    Bleidd
    1 marca 2022 o 11:34
    Przereklamowana
    Cienie o dobrej pigmentacji, troszkę sie osypują, dobrze się blendują. Błyski marne, zawiodłam się. Bardzo na minus kolorystyka palety. O ile na zdjeciach reklamowych wszystko jest kuszące to już nałożone na powiekę nie dają dużej róznorodności makijaży, podczas nakładania mocno się zlewają do jednolitej plamy. Mam wrażenie, że w ciągu dnia kolor się wytraca i plama ta staje się jeszcze bardziej jednolita. Najbardziej z całej palety pasują mi jasne bronzy idealne do budowania załamania powieki. Za nie duży plus.