Kremy tonujące

PUPA Made to Last, Total Comfort Foundation Ekstremalnie długotrwały podkład do wszystkich typów cery

Pupa Made To Last Podkład do twarzy, 050 Sand 30 ml
Pupa Podkład Made to Last SPF10 050 30ml
Pupa Made To Last Total Comfort Podkład SPF10 długotrwały podkład matujący 05
hairstore.pl
Pupa Made To Last Total Comfort Podkład SPF10 długotrwały podkład matujący 05

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 listopada 2023 o 20:50
    Jak dla mnie nowy ideał!
    Zacznę od tego, ze mam suchą cerę. Przed podkładem zawsze nakładam serum z witaminą C, krem nawilżający oraz krem z filtrem. Musi być dobre nawilzenie przed makijazem. Podkład ma dość gęstą Formułę, ale na jesień i zimę mi to nie przeszkadza. Całkiem dobrze się rozprowadza, dobrze blenduje, super współpracuje z różnymi pudrami czy korektorami. Małym minusem jest to, ze trochę ciemnieje na twarzy. Trzeba to brać pod uwagę podczas zakupu. Ja i tak mam mega jasną karnację i kolor 001 jest dla mnie sporo za ciemny, ale po dodaniu rozjasniacza daje to radę. Prawie wszystkie podkłady muszę rozjaśniać wiec się przyzwyczaiłam. Rozjaśniacz nie zmienia formuły podkładu! Utrzymuje się cały dzień, praktycznie bez poprawek (a pracuję po 12h dziennie). Buzia wyglada świeżo, jest super wygładzona i wyglada jak po photoshopie! Krycie mamy średnie do mocnego. Buteleczka z pompką jest wygodna. Ladnie się prezentuje, co tez jest miłe dla oka, tez plusik ;) Cena jest dla mnie bardzo okej, w internecie można dostać ten podkład za 50-60zl. Na pewno będę często używać i wracać do niego, zwłaszcza w sezonie jesienno zimowym.
    Drogeria Super-Pharm
  • 24 kwietnia 2023 o 17:14
    Nie wart tych pieniędzy
    Podkład tak wysusza mi skórę że bez kremu nawilżającego czy bazy się nie obędzie. Po 1 godzinie powoli schodzi z twarzy pozostawiając grudki. Jest mocno matujący. Dla suchej skóry kompletnie się nie nadaje. Nie wart jest swej ceny.
    domkep
    19 sierpnia 2020 o 19:31
    Może nie ekstremalny, ale...dobry
    Opakowanie: Szklana buteleczka z pompką. Efekty po zastosowaniu: Podkład pokrywa przebarwienia posłoneczne i drobne niedoskonałości. Nie pozostawia tłustego filtru na skórze. Po nałożeniu skóra jest matowa, kilka godzin później już nie. Tworzy lekki efekt maski. Utrzymuje się kilka godzin (do 8). Na koniec dnia warzy się. Podkład nie uczula skóry wrażliwej, ale trochę zatyka pory więc do stosowania bez przerw raczej się nie nadaje. Nie wysusza skóry.
    W strefie wolnocłowej
  • 19 lutego 2020 o 11:36
    Przypadł mi do gustu
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Podkład Pupa Made to Last dostałam jako mini wersję do zakupów co mnie bardzo ucieszyło bo to daje możliwość wypróbowania kosmetyku zanim kupi się wersję pełnowymiarową. #OPAKOWANIE Jako, że mam mini wersję, ciężko mi określić jak sprawdza się oryginalne opakowanie . Jeśli chodzi o moje, to jest to mała urocza buteleczka, zakręcona na zakrętkę. Fajnie prezentuje się na półce, prosta szata graficzna z nazwą kosmetyku. Chociaż może być przy końcu problem z wydobyciem kosmetyku w tej mojej mini wersji, nie wiem jak w oryginalnym opakowaniu. #KONSYSTENCJA Jest w moim odczuciu w sam raz, nie jest za gęsta ani za rzadka więc nie przelewa się między palcami czy też nie ma tępego rozcierania. Nie jest tłusta co też jest plusem. Nie miałam problemu przy rozprowadzaniu podkładu na twarzy, czy to z kremem czy bez (nie było ważenia, rolowania). #ZAPACH Dla mnie średnio wyczuwalny, nie zwraca mojej uwagi więc raczej nie jest drażniący czy męczący. #KOLOR Dostałam nr 30,wiadomo, nie jest idealnie dobrany do mojej skóry, ale na szczęście jest w miarę ok, nie odznacza się bardzo od dekoltu/szyi. #DZIAŁANIE Podkład jak dla mnie dobrze się rozprowadza, ujednolica cerę, jest wygładzona. Nie mam problemów z dużymi zaskórnikami czy przebarwieniami tak więc u mnie koloryt twarzy jest wyrównany w stopniu zadowalającym. Trwałość dla mnie jest w porządku, ale też zawsze pudruję na koniec twarz pudrem transparentnym, który utrwala efekt, trwałość wystarcza na te kilka godzin kiedy jestem poza domem i dla mnie jest to ok. Podkład nie utlenia się po paru godzinach, nie roluje się, nie ma też świecenia (ale może dlatego, że używam pudru). Skóra wygląda ładnie na moje oko, ale też nie potrzebuję większego krycia, jedynie ujednolicenia, zatuszowania drobnych zmian. Nie wiem jak radziłby sobie latem w wysokich temperaturach bo używam go teraz, w zimie. Duży plus za filtr spf. #NIEPORZĄDNE Podkład mnie nie zapycha, a to jest dla mnie ważne, nie podrażnia, nie uczula, nie ma problemu z jego demakijażem. Nie podkreśla suchych skórek, nie staje się pomarańczowy po paru godzinach. #WYDAJNOŚĆ Mam małą wersję, używam od kilku tygodni i widać niewielkie zużycie.
    Zalety:
    • Krycie
    • Trwałość kilka godzin
    • Nie utlenia się
    • Dobrze się rozprowadza
    • Konsystencja
    • Nietłusta formuła
    • Filtr spf
    • Nie roluje
    • Nie podrażnia
    • Nie uczula
    • Nie wysusza
    • Nie powoduje reakcji alergicznych
  • 21 sierpnia 2019 o 9:39
    Wcale nie taki zły
    Przeczytałam wiele opinii - i to negatywnych na temat jednego z ulubionych przeze mnie podkładów... Jak dla mnie ten podkład jest dobrym produktem i nie mam mu nic do zarzucenia. Używam go zimą, wiosną, latem podczas upałów i nie spotkałam się z efektem świecenia, przetłuszczenia czy podkreślania skórek. Przed nałożeniem podkładu staram się najpierw dobrze oczyścić twarz a następnie wklepuję krem na dzień i krem pod oczy. Po wchłonięciu sięgam po podkład - nakładam go gąbeczką. Produkt jest dość gęsty i fajnie można nim budować krycie. Po nałożeniu utrwalam go pudrem transparentnym i gotowe :) Dzięki temu przedłużam jego trwałość Na twarzy nie oksyduje, nie wchodzi w załamania, nie waży się - jednym słowem nie zmienia swojego stanu. Po 8 godzinach w upalny dzień w klimatyzowanym pomieszczeniu sprawuje się całkiem dobrze, zdarza się, że poprawiam go w ciągu dnia, ale to sporadycznie. Jest to dość ciężki podkład o działaniu długotrwałym wobec tego wybierając taki produkt sugerujmy się tym gdzie kiedy i jak często chcemy go używać A przede wszystkim zadbajmy o dobry demakijaż produktu! Jestem zadowolona z produktu - to jeden z niewielu ciężkich podkładów, które nie powodują zapychania porów, oraz nie obciążają zbytnio skóry Na pewno kupię go jeszcze nie raz!
    Zalety:
    • dość wysoka trwałość
    • daje sobie rade w upały
    • nie oksyduje
    • nie podrażnia
    • nie podkreśla suchych skórek twarzy (zadbajmy o dobre nawilżenie)
    • dobrze współgra z kremami do twarzy
    • nie waży się, nie roluje podczas nakładania
    • praktycznie niewyczuwalny na twarzy
    Wady:
    • mógłby być trochę tańszy