Pudry do twarzy

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Luxury Banana Powder Puder sypki

MAKEUP REVOLUTION Loose Baking Powder Puder sypki Banana 32g Banana 32 g
Makeup Revolution Puder Sypki Banana 32g

Nasi użytkownicy zostawili 46 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 grudnia 2024 o 9:13
    Rozczarowanie
    Już samo opakowanie nie zrobiło na mnie dobrego wrażenia, bo trzeba się przecież jakoś do tego pudru dostać żeby go nabrać na pędzel czy puszek a jego nawet nie można na zakrętkę lekko wysypać bo jest za mała ale trudno mam to podjęłam próbę sprawdzenie. Przyjemny zapach to drugie co zauważyłam, po za tym dość drobny. Niestety nie pracuje się z nim dobrze. Bardzo ciężko go rozprowadzać na twarzy nie robiąc nie estetycznych plam. Po za tym ja używam jasnych podkładów, a po nałożeniu tego pudru odrazu mam ciemniejszą twarz.
    • Drobno zmielony
    Wady:
    • Ciężki do rozprowadzenia
    • Przyciemnia makijaż
  • 19 listopada 2024 o 9:35
    Mieszane uczucia
    Jest to puder sypki, który zamknięty jest w plastikowym opakowaniu przypominającym słoiczek. Wydobycie produktu jest dość problematyczne, ponieważ otwór jest zbyt mały by zanurzyć tam pędzel, a zbyt duży by z lekkością wysypać potrzebną ilość produktu. Puder jest bananowy, który miał nam dać rozświetlone wykończenie. Niestety, ale mam o nim mieszane uczucia. Może zaczniemy od zalet: ✅ Rozświetla ✅ Jest lekki ✅ Idealny do bakingu Wady: ❌ Robi plamy, jak się go nieostrożnie nałoży ❌ Ciastkuje się z podkładem ❌ Przy większej ilości przyciemnia twarz na żółto Z jednej strony jest on naprawdę super, z drugiej jednak ma swoje wady. Przede wszystkim trzeba samemu wypracować sobie metodę pracowania z nim. Ja osobiście raczej bym go nie kupiła ponownie, lecz jeśli zdarzyłoby mi się, że bym go dostała, to bym go użyła.
    Zalety:
    • Rozświetla
    • Jest lekki
    • Idealny do bakingu
    Wady:
    • Robi plamy, jak się go nieostrożnie nałoży
    • Ciastkuje się z podkładem
    • Przy większej ilości przyciemnia twarz na żółto
    Mirali
    20 października 2024 o 13:47
    Niestety
    Jestem blada i zauważyłam, że ten puder przyciemnia podkład, nadając mu pomarańczowy odcień. Dodatkowo pozostawia na skórze efekt tektury i nie wygładza jej tak, jak inne pudry, które używam. Makijaż wygląda, jakby „leżał” na skórze. Mimo niskiej ceny, nie jest wart ani złotówki.
  • 30 marca 2022 o 18:29
    Dramat!
    Powielam większość opinii, ale to jest naprawdę dramat. Cena: co z tego, że tani jak idzie do kosza Kolor: dla bladolicych mocno, dużo za mocno żółty (próbowałam też kolor transculent - strasznie bieli, niestety nie znalazłam złotego środka nawet mieszając obydwa;)) Efekt na suchej skórze: efekt maski - teatralna tapeta nawet przy delikatnej warstwie. Mąż poprosił, żebym sobie już odpuściła testowanie różnych metod nakładania, bo wyglądam po prostu źle. Puder uwydatnia wszystkie zmarszczki (a nie mam ich wiele. Mam naprawdę ładna, łatwą do makijażu cerę) i nie utrwala. Po kilku godzinach makijaż po prostu spłynął. Opakowanie: bardzo niepraktyczne. Po prostu nie ma jak użyć produktu, nie brudząc przy okazji wszystkiego dookoła. Obowiązkowo przesypać do innego opakowania. Miałam szczęście i dopiero co skończyłam Laurę Mercier, więc złożyło się idealnie, żeby wykorzystać stare opakowanie. Spróbowałam tak jak wiele z was na fali "świetnych" recenzji. Na co dzień używam Laury Mercier Transculent ( tak wiem przepaść cenowa, ale...) Wiele z recenzji porównuje te dwa produkty i pokazuje ten sam efekt przy dużej rozbieżności cenowej. Jest sporo tanich i bardzo dobrych kosmetyków, ale Banana od Revolution nie jest jednym z nich.
    Zalety:
    • Nie ma nic dobrego w tym produkcie
    Wady:
    • Kolor
    • Efekt
  • 20 listopada 2021 o 7:22
    Dramat.
    Tragedia. Kupiłam zachęcana opiniami, popularnością, cena i gramaturą. Boże! Jestem pomarańczowa po użyciu tego pudru ???? nie jestem całkiem blada bo mam opaleniznę jeszcze z wakacji ale nie przypuszczałam że to będzie aż taki dramat. Puder laduje w koszu za to że jest pomarańczowy. A i najważniejsze! Nie pachnie bananem jak pudry konkurencji. Nie polecam dla odcieniow sand.
    Zalety:
    • gramatura, duże opakowanie
    Wady:
    • puder koloru pomarańczowego
    • niepachnie bananowo
    • nieporeczne opakowanie