Wody toaletowe damskie

Jil Sander Sun EDT

Jil Sander Sun Woman Woda toaletowa 75ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 maja 2023 o 13:03
    Olejek do opalania w starym stylu.
    Używa od:próbka
    Nazwa Sun idealnie tu pasuje. Pierwszy psik i jesteśmy na plaży. Piasek, słońce, woda i olejek do opalania. Pamiętam olejki do opalania sprzedawane w kioskach po 6zl. Szklana buteleczka. Mocno oleiste, bardzo nawilżające i odurzające zapachem. Nie pachniały syntetykiem jak te obecne teraz. Tu pierwszy psik przywołuje ten stary cudny zapach, żeby stać się zaraz obecnym syntetycznym olejkiem. Jest miło, kwiatowo, mocno nektarowo. Czuję tu magnolie, co mnie nie dziwi bo to zapach z 89 roku. Mam wrażenie, że idealnie wpisuje się w lata 90. Mamy obecnie powrót do lat 90 i to będzie prawdziwy strzał w 10 na lato. W pochmurne dni też cudny, rozświetla ponury dzień. Trzeba uważać z ilością, bo jest dość mocny i słodki. W dużej ilości może stać się prawdziwym boa dusicielem. Jestem w szoku, że jest w tak niskiej cenie. Warto go wypróbować jeśli tęsknimy za wakacjami lub latami 90.
    Zalety:
    • Tani
    • Łatwo dostepny
    • Zapach wakacji
    • Taki trochę retro
    • Nie nosi go pół ulicy
    Wady:
    • Może przydusić otoczenie
  • 8 maja 2023 o 14:39
    Chropowata słodycz
    Biały flakon skrywa zapach już legendarny niemalże. Wywołuje on sporo emocji i albo się go kocha, albo nienawidzi. Ja jestem zdecydowanie w tej pierwszej grupie odbiorców. Bardzo lubię tą chropowatą, waniliową słodycz przełamaną aromatem olejku do opalania. Producent podaje wiele składników, ale całość jest tak zmiksowana, że jest mi trudno wyodrębnić poszczególne. To zapach, który użyty latem wprawi nas w błogie rozleniwienie i przeniesie w myślach na gorącą plażę. Z kolei w zimne dni otuli nas swym ciepłem i rozgrzeje. Tak czy tak, warto poznać. Starsze wypusty mają trwałość genialną, ja mam obecnie młodszą wersję i parametry nieco kuleją, zatem ponawiam aplikację w ciągu dnia.
    W perfumerii
    Kag88
    3 października 2021 o 23:53
    Pomarancza z wanilia
    To moje odkrycie, idealna kompozycja zapachowa, pomarancza z wanilia, jest taki nie standardowy, inny bo ma specyficzny zapach, ale uzywajac tych perfum slysze duzo komplementow. Trwaly i Wydajny, wystarczy raz pstryknac i czujesz go caly dzien :) nie drazni, jest przyjemny w zapachu, osobiscie uwazam, ze idealny na jesien, cieply, otulajacy zapach
    Zalety:
    • Cudowna kompozycja zapachowa
    • Trwaly
    • Wydajny
    • Piekny flakon
    • Nie drazni
    Wady:
    W perfumerii
  • 8 sierpnia 2020 o 14:29
    Świetne
    Dla mnie klasyka. Ja używam od kiedy pamiętam, kilka osób w rodzinie też trzyma je długo na swoich półkach. Z tym zapachem jest tak, że albo się go kocha, albo nienawidzi. Jest niebanalny i dość specyficzny, nie przypomina żadnych innych perfum. Mnie przypomina miłe wakacje na piaszczystej plaży. Dla zainteresowanych produktem polecam próbki, bo może nie przypasować. Ja będę go kupować, dopóki nie skończą produkcji :)
    khy
    16 grudnia 2015 o 10:30
    Specyficznie przyjemny
    Sun to zapach calkiem przyjemnego, niedrogiego mydla na rozgrzanej sloncem skorze. Sa tu resztki olejku do opalania, ktory zmylismy pod chlodnym prysznicem, jest zapach lekkiego kremu do twarzy. Jest rowniez odrobina pachnacej ostro, meskiej wody toaletowej (w koncu nie siedzielismy na tej plazy samotnie ;P). Calosc ma swoj specyficzny urok - i choc rozumiem wszystkich, ktorych Sun odrzuca, sama z przyjemnoscia bede pachniala Sun od czasu do czasu. (w ogole mam slabosc do zapachow Jil Sander - nawet te powszechnie krytykowane wydaja mi sie fajne :-) ) Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: probki