Kosmetyki brązujące

Lirene Dermoprogram Bronze Collection, Brązująca mgiełka olejkowa 'Duo-formuła z bursztynem'

Eris Lirene Brązująca mgiełka olejkowa duo-formuła z bursztynem 195ml

• 22 sierpnia 2024 o 17:35
    Gwarancja pięknej opalenizny
    Hej dziewczyny! Dziś recenzuję Lirene Dermoprogram Bronze Collection, Brązującą mgiełkę olejkową 'Duo-formuła z bursztynem'. Jeśli marzycie o równomiernej i pięknej opaleniźnie, ten produkt może być dla Was strzałem w dziesiątkę. Mgiełka ma wygodną, olejkową formułę, która dobrze się rozprowadza. Duo-formuła z bursztynem działa świetnie – zapewnia ładny, naturalny kolor bez smug. Co istotne, jest naprawdę łatwa w użyciu, a aplikacja jest szybka i prosta dzięki formie mgiełki. Dodatkowo, przyjemny zapach olejku sprawia, że aplikacja jest prawdziwą przyjemnością. Efekty są naprawdę zadowalające – opalenizna jest równomierna, a skóra wygląda zdrowo i promiennie. Mgiełka również nie pozostawia tłustego filmu, co jest dużym plusem. Co ważne, dzięki zawartości bursztynu skóra jest dodatkowo odżywiona i nawilżona. Jedynym minusem, na który warto zwrócić uwagę, jest to, że należy dobrze wymieszać mgiełkę przed aplikacją, aby uzyskać jednolity efekt. Jednak jeśli poświęcicie chwilę na dokładne rozprowadzenie, efekty będą naprawdę świetne. Podsumowując, Lirene Dermoprogram Bronze Collection to świetna opcja dla tych, którzy chcą uzyskać równomierną i piękną opaleniznę. Mgiełka jest łatwa w użyciu, daje naturalny efekt i nie zostawia smug. Gorąco polecam!
    _inga
    20 sierpnia 2021 o 4:16
    Brązująca mgiełka olejkowa, Lirene Dermoprogram
    Mgiełkę brązująca kupiłam na jednej z aukcji internetowych Opakowanie to butelka z atomizerem pojemność 195 ml zapłaciłam około 25 zł Mgiełkę kupiłam by podkreślić i wzmocnić moją wakacyjną opaleniznę. Atomizer pozwala na łatwe precyzyjne aplikowanie kosmetyku, mgiełka szybko i dobrze się wchłania, nie pozostawia smug i plam. Skóra jest nawilżona i wygładzona. Nie uczula nie podrażnia skóry, Nie śmierdzi ale charakterystyczna nutka samoopalacza jest wyczuwalna. Podsumowując bronzer spełnił moje oczekiwania nie pozostawia smug i plam, daje ładne podkreślenie i wzmocnienie naturalnej opalenizny,
    Zalety:
    • nawilża
    • szybko się wchłania
    • ładnie podkreśla opaleniznę
    • nie pozostawia plam i smug
    • nie brudzi ubrań
    • łatwa aplikacja
    Wady:
  • 23 lipca 2021 o 10:22
    Najlepszy samoopalacz ever
    Przyznaję że do samoopalaczy mam stosunek jak większość wizażanek, które próbowały pierwszych samoopalaczy kilka - kilkanaście lat temu. Mają mit kosmetyków o okropnym zapachu i do tego pozostawiających smugi. Tutaj ten mit zostaje obalony! Po pierwsze mgiełka pięknie pachnie podczas nakładania. Po zblendowaniu psikam bezpośrednio na skórę lub na rękę i dopiero smaruję na skórę. a jednak nic się nie rozmazuje i nie ma tłustej warstwy. Mgiełka nie brudzi rąk ani ubrań. Używam jej do miejsc, które u mnie są zawsze bielsze - łydki i wewnętrzna strona ud, po 2 tygodniach regularnego używania nie mam różnicy koloru, więc cała opalenizna jest idealna. Pomimo używania dwa razy dziennie przez dwa tygodnie nie zużyłam nawet 20% opakowania, co oznacza, że jest bardzo wydajne i wystarczy mi na całe lato.
    Zalety:
    • pięknie pachnie
    • nie pozostawia plam ani smug
    • nie pozostawia tłustego filmu
    • nie brudzi rąk ani ubrań
    • jest skuteczna
    • jest wydajna
    Kendi12
    31 maja 2021 o 12:58
    Rewelacja
    Przetestowałam już bardzo dużo produktów samoopalajacych, ten kosmetyk jest jedynym jaki uwielbiam i moge go z czystym sumieniem polecić. Zacznę od bardzo wygodnej aplikacj, psikamy na rękę albo bezpośrednio na skórę i rozsmarowujemy, mgiełka bardzo ładnie nawilża skórę nie zostawiając przy tym tłustej warstwy. Zapach przyjemny nie to co inne produkty brązujące, efekt stopniujemy sobie samemu na początku minimalna warstwa później można go sobie dołożyć. Aplikuje mgiełkę zawsze na noc, nie mam ubrudzonej pościeli ani plam, trzeba dać tylko kosmetykowi chwilę czasu na wchłonięcie. Efekt opalenizny jest bardzo ładny i zdrowy, zmywa się równomiernie. Polecam
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • łatwa aplikacja
    • nawilżenie skóry i piękny kolor opalenizny
  • 4 maja 2021 o 20:46
    Super produkt
    U mnie sprawdzila się super mam ciemniejszą karnację zużyłam już chyba 4 opakowania jak nie więcej, polecam do uzyskania naturalnej opalenizny bez smug i plam
    Zalety:
    • Opalenizna już po pierwszym dniu stosowania
    • Brak smug i plam
    • Nie śmierdzi jak inne samoopalacze
    • Super nawilża i wygładza
    Wady:
    Drogeria Natura