Kosmetyki brązujące

HOBB
Bielenda Nawilżający krem brązujący do ciała 2 w 1 - jasna karnacja

• 18 marca 2025 o 15:17
    Lato w tubie
    Ten balsam jest idealny jeśli chcemy delikatnie nadać opalenizny. Nie robi plam ani nie brudzi ubrań. Dobrze nawilża skórę oraz wygładza ją. Ma ładny zapach czekolady. Jeden z lepszych jakie stosowałam.
    Zalety:
    • brązuje
    • nawilża
    • wygładza
  • 20 lutego 2025 o 21:29
    Efekt zadowalający ale zapach odstrasza...
    Tego produktu zużyłam już kilka opakowań. Jestem osobą z jasną karnacją. Nie lubię się opalać i też uważam opalanie za wysoce szkodliwe dla skóry. Stąd też moje "wspomaganie się" produktami brązującymi do ciała. Czasem chce nadać mojej skórze delikatnego koloru opalenizny i w tym wypadku, ten produkt sprawdza się świetnie. Efekt na jasnej karnacji jest niesamowity. Jest to delikatna opalenizna, nie żółta i nie pomarańczowa. Po prostu taka lekko brązowa. Ten balsam aplikuje się bardzo komfortowo, nie ma żadnych smug ani zacieków. Oczywiście wcześniej, należy dobrze przygotować skórę. Ja stosuję ten krem na noc, a rano budzę się w "innym kolorze" :)) Biorę kąpiel i efekt jest super. Jedyne, do czego muszę się przyczepić, to zapach... O ile na początku jest przyjemny, to potem zamienia się w coś brzydkiego... Nawet nie wiem jak to określić. Po prostu brzydko pachnie. Dopiero po kilku kąpielach, zapach powoli zanika. Niemniej jednak, produkt polecam. Z wielu, dostępnych opcji na rynku, ten jest naprawdę godny uwagi.
    Zalety:
    • Delikatna opalenizna
    • Brak smug i zacieków
    • Niska cena
    • Duże opakowanie
    Wady:
    • Zapach, którego ciężko się pozbyć
    Reni48G
    1 lutego 2025 o 20:29
    Krem brązujący Bielenda
    Moim zdaniem to bardzo dobry samoopalacze,dobrze się rozprowadza ,a co najważniejsze nie pozostawia plam na skórze nawet jeżeli wcześniej nie zrobi się peelingu. Niestety ostatnio ciężko go kupić, wycofamy z większości drogeri.
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja
    • Nie zostawia plam
    • Naturalna opalenizna
    Wady:
    • Zbyt intensywny zapach
  • 14 stycznia 2025 o 21:25
    Najlepszy bronzer
    Delikatnie bronzuje, nawilża, nie robi smug, plam, zacieków. Imituje kolor opalenizny. Nie jest pomarańczowy, ani żółty ani ciemny. Można stopniować intensywność.
  • 23 sierpnia 2024 o 9:33
    Nieźle, gdyby nie zapach
    Na początku pachnie całkiem przyjemnie orzechami i kakao, jednak już po kilku godzinach pojawia się dość wyczuwalny zapach samoopalacza.Bardzo ciężko mi znieść ten zapach, psuje on moje wrażenie o kremie . Najpierw robię peeling, następnie nakładam krem ​​na suchą skórę (ważne jest, aby aplikować na suchą skórę, żeby uniknąć plam). Krem ma działanie kumulacyjne, w ciągu 3-5 dni stajesz się opalona i piękna . Brązowy kolor jest bardzo piękny. Opalenizna utrzymuje się około tygodnia i zmywa się równomiernie.
    • łatwość użycia