Pudry do twarzy

MOIA Puder sypki ryżowy

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

magdds7
    29 marca 2023 o 18:53
    Świetny produkt
    Na mojej skórze sprawdza się idealnie. Stosuje go pod oczami, zostawiają chwile dluzej. Nie zostawia białej powiaty. Mat utrzymuje się cały dzień. Jest bardzo wydajny
  • 18 kwietnia 2022 o 0:45
    najsłabszy
    Produkt zamknięty w plastikowym opakowaniu z sitkiem , w białym kolorze (więc niestety też trochę bieli) Niestety jest to jeden z najsłabszych produktów matujących do twarzy. Używałam go na strefę T (jak wszystkie matujące produkt - mam cerę mieszaną) niestety słabo sobie radzi z trzymaniem matu, Czoło strasznie szybko mi się wyświecało a makijaż był sciastkowany co wyglądało nieestetycznie. 2 razy próbowałam użyć go na policzki ale niestety tu przesuszał mi cerę :(
    • nie trzyma matu
    • ciastkuje" makijaż
  • 22 października 2021 o 19:54
    Nie do końca nadaje się do cer mieszanych...
    Kosmetyki Moia są dostępne w perfumerii Kontigo.Kupiłam go na jakiejś promocji i zapłaciłam za niego grosze. Puder znajduje się w plastikowym opakowaniiu z fioletową zakrętką. Jest pudrem ryżowym o białym kolorze,jdodatkowo jest drobno zmielony i przy aplikacji trochę się pyli. Jest bardzo wydajnym produktem, idealnie wykańcza makijaż nie bieli ani nie zostawia białych plam na twarzy. Mam cerę mieszaną w kierunku do suchej i puder idealnie matowi u mnie strefę T no i niestety baaardzo wysusza strefę U która jest bardzo wrażliwa. Wykończenie jakie daje nie jest matowe, raczej satynowe. Gdyby mnie nie wysuszał na pewno byłby produktem bardzo dobrym, niestety nie sięgnę po niego ponownie.
    gsnsk
    16 marca 2021 o 20:58
    Suchość jakiej dawno nie doświadczyłam
    Puder dostałam jako prezent. Niestety dawno nic nie wywołało na mojej twarzy takiego wrażenia suchości jak ten produkt. Makijaż wyglądał płasko, sucho i niezdrowo. Czułam, jakby twarz była przez niego ściągnięta albo ściśnięta przez maskę. Makijaż zaczął się świecić szybciej niż po użyciu innych pudrów, a do tego się ciastkował. Niestety bieli. Z plusów mogę zaznaczyć, że jest drobno zmielony. Użyłam go 2 razy i z wiadomych względów więcej nie zamierzam. Zaznaczę, że efekt nie wynika z tego, że może akurat w dniach, kiedy używałam produktu, miałam przesuszoną cerę, bo dzień wcześniej i dzień później przy innych pudrach wszystko było ok.
    Zalety:
    • drobno zmielony
    Wady:
    • wywołuje znaczne uczucie suchości
    • szybko się wyświeca
    • bieli twarz
    • po pewnym czasie ciastkuje makijaż
  • 20 grudnia 2020 o 20:12
    Bardzo dobry, świetny
    Mam cerę dojrzałą i nadal mieszaną w kierunku tłustej. Na podkład zawsze muszę dać jakiś puder żeby nie spływał. Puder ryżowy Moia całkiem dobrze poradził sobie w moim makijażu. Na pewno nie wytrzyma całego dnia w macie, ale dobrze utrwali, nie wchodzi w zmarszczki, pod oczami też dobrze się u mnie sprawdza - zdecydowanie nie podkreśla zmarszczek jak inne tego typu pudry. W ciągu dnia przykładam w tłuste miejsca chusteczkę i makijaż nadal trwa. Kupiłam ten puder pierwszy raz w promocji w Kontigo z polecenia ekspedientki, bez przekonania na cud, ale cenę ok. 10zł. Zużyłam przez ok. 2 lata 3 opakowania z przerwami na inne, ale cały czas do niego wracam. Non stop do niego wracam, nie ma u mnie konkurencji...
    Zalety:
    • cena w promocji
    • działanie - współgra z moimi podkładami
    • nie podrażnia
    • nie widać go
    Wady:
    • w tej cenie - brak
    • może jedynie dostępność