Tusze do rzęs

Maybelline New York Great Lash Mascara Tusz pogrubiający pielęgnacyjny

Nasi użytkownicy zostawili 360 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 listopada 2024 o 12:33
    Efekt wachlarza
    Maybelline New York Great Lash Mascara to klasyczny tusz do rzęs, który od lat cieszy się popularnością. Jego lekka formuła dobrze pogrubia rzęsy, zapewniając naturalny, ale zauważalny efekt. Tusz jest wzbogacony o składniki pielęgnujące, dzięki czemu rzęsy pozostają miękkie i nie są przesuszone. Szczoteczka jest niewielka, co ułatwia precyzyjną aplikację i dotarcie do każdej rzęsy, nawet w kącikach oka. Idealny na co dzień, jeśli zależy Ci na subtelnym podkreśleniu rzęs bez efektu przesady.
    asia_mm
    19 września 2023 o 11:32
    Średniak
    Kiedyś miałam okazję przetestować dany tusz i nie polubiłam go. Do kupna zachęciła mnie promocyjna cena, marka i kolorowe opakowanie. Na początku był fajny i byłam zadowolona. Delikatnie pogrubiał rzęsy, tworząc raczej naturalny efekt. Szybko jednak zaczął sklejać moje rzęsy. Miałam z nim wrażenie , że nie umiem się nim pomalować pomalować aby się nie umazać. Z czasem również zaczęła mnie drażnić krótka szczoteczka,
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • słabe pogrubienie
    • sklejanie rzes
  • 7 lutego 2022 o 10:17
    Kocham
    Kocham, szczoteczka jest malutka i poręczna , świetna przy takich krótkich rzęsach jak moje. Nie skleja , długo się utrzymuje. Ale zdecydowanie sama szczoteczka sprawiła, że mascara stała się moją ulubioną :)
    Zalety:
    • Szczoteczka
  • 25 grudnia 2021 o 18:28
    dla delikatnie malujących się
    Dobry dla nastolatek zaczynających przygodę z makijażem. Malutka szczoteczka, więc łatwo malować niż rzęsy etapami, trendy opakowanie, choć to połączenie kolorów modne było 20 lat temu. Efekt jest delikatny. Po prostu lekko podkreślone rzęsy.
    Zalety:
    • opakowanie, mała szczoteczka
    Wady:
    • za delikatny efekt
  • 20 grudnia 2020 o 19:13
    zwyczajny dobry tusz
    To zdaje się najlepiej sprzedający się tusz w USA. Mieszkałam tam wiele lat i zużyłam wiele opakowań tego tuszu. Ładnie maluje rzęsy. Subtelnie. Można nałożyć 2 lub 3 warstwy. Szczoteczka jest niewielka. Nie ma żadnych obsypujących się w ciągu dnia paprochów. Zapach nie przeszkadza. Przestałam go kupować, bo znalazłam równie dobry i w niższej cenie (na promocji). Poza tym opakowanie tego tuszu jest trochę za dziewczyńskie (rozumiem, że jest kultowe). Ale ma też zalety. Są opakowania, zwłaszcza te metaliczne, które zaczynają się wycierać, a drobinki opakowania trafiają na ręce i twarz. Tu nie ma takiego problemu.
    Zalety:
    • świetnie działa
    • można nałożyć kilka warstw
    • wydłuża rzęsy
    • subtelnie pogrubia
    Wady:
    • niezbyt lubię estetykę opakowania