Balsamy do ust

Isana Sunny Peach, Pomadka pielęgnacyjna do ust

Medea05
    29 sierpnia 2021 o 17:33
    Niestety kolejny bubel
    Już kolejny raz powiem - pomadka to u mnie totalny must have. Mam ja zawsze. Moge nie miec tuszu do rzes, kremu do twarzy, pudru - ale pomadka musi byc! Bo moje usta bardzo szybko traca nawilzenie, wiec potrzebuje balsamu eby przyniesc ukojenie moim ustom;) Pomadki mam doslownie wszedzie - na biurku, w torebce, w płaszczu, w kurtce, wszedzie. W sumie żeby jej nigdy nie zapomnieć to w kazdym okryciu wierzchnim mam inna pomadkę ;) A teraz przejdzmy do recenzji bo nie ma co dużo mówić o pomadce Isany #MOJE USTA Duze i jak wiekszosc mojej skóry - suche. Nie moge nigdzie wyjsc bez pomadki nawilzajacej, wazeliny czy balsamu. #Pomadka + daje lekki połysk ustom +wygodny w uzyciu sztyft +niska cena +wysoka dostepnosc ALE: - nie nawilza, raczej po prostu chroni przed dalszym wysuszeniem - mało wydajna, bardzo szybka znika z ust, wiec uzywa sie jej czesto - sztusnzy, chemiczny zapach, brzoskwinia moze lekko, ale bardzo sztuczna
  • 21 marca 2020 o 19:42
    Słaboo
    Pomadka nadaje ustom delikatny błysk. Pachnie przyzwoicie. Nie nawilża ust, nic z nimi nie robi i szybko się kończy. To chyba dobry moment by zakończyć przygodę z pomadkami i balsamami tej marki.
    Zalety:
    • nadaje błysk
    Wady:
    • nie nawilża
    • szybko się kończy
    malwi73
    10 listopada 2019 o 12:18
    Słabizna
    Pomadka całkowicie mi się nie sprawdziła, Używałam go latem, a więc w czasie kiedy moje usta są najmniej problematyczne. mimo tego pomadka nawilżała bardzo słabo. Po nałożeniu jej na usta skóra była lekko błyszcząca za sprawą drobinek brokatu tam wsadzonych. Szybko znikała z ust. Zapach lekko wyczuwalny. Nie zużyłam jej do końca, bo mam inne o wiele lepsze pomadki.
  • 19 września 2019 o 9:25
    Jako codzienna pomadka - bardzo dobra
    Nie sądzę, żeby zregenerowała bardzo popękane usta, ale nawilża poprawnie i likwiduje suche skórki. Do zadań ekstremalnych - nie. Przesłodko pachnie i czuć smak brzoskwini na ustach. Formuła nie jest tłusta i zapewnia komfort stosowania. Przy codziennym użytkowaniu dosyć szybko się kończy.
    Perrie9
    25 sierpnia 2019 o 11:43
    Prawdziwa brzoskwinia
    Pomadka ma śliczne opakowanie. Ma obłędny zapach. Ładnie wyglada na ustach- fajnie je rozświetla, ma ładne drobinki. Nawilża usta. Niestety jest nie trwała.
    Zalety:
    • efekt na ustach
    • nawilżenie
    Wady:
    • nie trwała

Zobacz także inne Balsamy do ust