Palety do konturowania

AA Wings of Color Skincare Makeup, Perfect Shape Powder Puder modelujący

Goya5
    3 stycznia 2021 o 16:24
    Puder
    Puder do twarzy firmy AA Perfect Shape Duo Powder to puder modelujący w dwóch odcieniach. Jest podzielony na dwie części : jedna jest z drobinkami złota, druga przyciemnia cerę. Bardzo mi odpowiada takie rozwiązanie i na co dzien go używam. Dodatkowo jest wzbogacony o olej z nasion marchwi i witaminę E. W opakowaniu, które jest plastikowe brakuje mi miejsca na gąbeczkę..ale cena jest niewielka, więc coś za coś.. jest dostępny w Rossmanie
    Zalety:
    • Drobinki zlota
  • 14 lutego 2020 o 14:46
    0% kupi ponownie - wcale się nie dziwię. Nie da się go używać o żadnej porze roku - jest rudo. Bardzo nie lubię wyrzucać prawie nowych produktów, ale ciężko znaleźć dla niego zastosowanie - może prace plastyczne z dzieckiem?
  • 7 grudnia 2018 o 12:41
    masakra
    Ma tak bardzo pomarańczowy odcień , zę nawet dla mojej cieplej karnacji nie odpowiada. Napigmentowanie ma co prawda dobre, ale no po prostu nie mogę go używać :/
    Zalety:
    Wady:
    • kolor
  • 11 września 2018 o 15:11
    Porazka
    Efekt marchewki na policzkach.. Ma straszny pomarańczowo brązowy kolor. Na policzkach efekt jeszcze bardziej pomarańczowy... Cieszę się, że zakupiłam na promocji - 50%, więc wcale aż tak nie szkoda go wyrzucić.
    • Złote drobinki
    Wady:
    • Robi plamy
    • Ohydny marchewkowy odcień
    • Ciężko się blenduje

Zobacz także inne Palety do konturowania