Palety do konturowania

My Secret Bronzing Powder for Contouring Brązujący puder do konturowania

Nasi użytkownicy zostawili 42 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 maja 2023 o 10:30
    Wylądował w koszu.
    Niestety ten produkt wylądował u mnie w koszu. Nie dało się przenieść produktu na twarz. Nie wiem co mogłoby być przyczyną, może mocno zapieczony. Odcień na ręce wygląda ładnie.
    Zalety:
    • odcień
    Wady:
    • mocno zapieczony
  • 5 marca 2023 o 12:08
    jest ok
    Produkt w plastikowym opakowaniu. Bardzo tanim i podatnym na rozwalanie, ale za tą cenę nie oczekiwałabym czegoś lepszego. Produkt ma jest sprasowany i przy nakładaniu jest czuć miękkość i mocne zmielenie. Nie ma problemu z nakładaniem, nie robi plam, ładnie się blenduje, nie da się z nim przesadzić. Bezpieczny dla osób początkujących. Kolor jest dość ciekawy, ponieważ produkt jest bronzerem do konturowania i rzeczywiście spełnia te dwie funkcje. Nie wpada w szarość, ani w pomarańcz. Przy mojej oliwkowej cerze wygląda bardzo naturalnie. Niestety przy końcówce, połamał się w opakowaniu i ciężko zużyć go do końca.
    Zalety:
    • kolor
    • łatwo się blenduje
    Wady:
    • przy końcówce - kruszy się
  • 18 października 2020 o 8:37
    Nie umywa się do pudru wypiekanego my secret
    Małe rozczarowanko. Kupiłam ten puder online, przez pomyłkę, myśląc że to cudowny puder wypiekany do konturowania my secret. Okazało się jednak, że to nowa wersja, a tamtej już nie ma :( smuteczek. To dwa zupełnie inne produkty, pomijam konstystencję co oczywiste, ale mam na myśli głównie kolor. Tamten puder był świetny do konturowania. Miał idealne połączenie tonów brązowych, fioletowych i odrobinę piaskowych, generalnie był chłodny. Blendował się, jak marzenie. Na twarzy dawał satynowy efekt. Opakowanie może nie najpiękniejsze, ale solidne. Tu mamy zupełne przeciwieństwo. Puder nie nadaje się do konturowania. Jest kamelowo-ciepły. Zdecydowaniendo ocieplania. Rozprowadza się lekko topornie. A samo opakowanie jest tak tandetne, że łamie się w rękach, a wyprasaka lata po całym tym biednym opakowaniu. Rozczarownie, nie jest to z pewnością produkt do konturowania, jak głosi nazwa. Kolor nawet przy mojej żółtawej karnacji wygląda brzydko i niezdrowo. Zużyję na prawdziwy puder do konturowania, o ile starczy mi cierpliwości ;)
  • 28 marca 2020 o 22:47
    Bardzo dobry
    Bronzer w przystępnej cenie. Zalety + Ładny kolor + Przyjemny zapach + Nie robi plam przy nakładaniu Minusy +Strasznie się osypuje + Słabe opakowanie..........
  • 18 października 2019 o 10:33
    co to za zapach!?
    Kupiłam ten bronzer na promocji w Naturze. Produkt spełnia moje wymagania, oczywiście biorąc pod uwagę jego cenę. Ma neutralny odcień, jestem blondynką i mi odpowiada. Niestety ma dwie wady - jest niewydajny i strasznie dziwnie pachnie. Określiłabym to jako zapach tanich, męskich perfum. Mimo ładnego efektu na buzi, chyba go nie kupię drugi raz, ze względu na zapach, który utrzymuje się nawet w ciągu dnia.
    Zalety:
    • neutralny kolor - dobry dla blondynek
    • konsystencja - dobrze się nadkłada i nie robi plam
    Wady:
    • dziwny zapach, który bardzo czuć nawet w ciągu dnia
    • produkt jest niewydajny - po około miesiącu pojawiło się dno
    • słabe opakowanie z taniego plastiku
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Palety do konturowania