Paletki do brwi

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Ultra, Brow Palette Zestaw do stylizacji brwi

• 4 lutego 2020 o 8:11
    Moja ulubiona paletka do brwi
    Najbardziej w makijzu lubie malowac brwi i zwracam większość swojej uwagi właśnie na nich. Jest to moja ulubiona paletka do brwi ponieważ zawiera 2 woski , 4 cienie, rozswietlacz pod łuk brwiowy, korektor, kredke i narzędzia takie jak 2 małe pędzelki i mini peseta. Nie da się ukryć że zachwycające jest też lusterko na całą wielkość paletki !! Wosk pięknie dyscyplinie i układa brwi a także nadaje im kształt A cienie wypełniają puste przestrzenie. Są bardzo trwałe i dobrze napigmentowane. Użyłam wszystkiego co bylo w tej paletce i polecam!
    • Pigment
    • Duże lusterko w paletce
    • Peseta w zestawie
  • 4 lipca 2018 o 17:41
    rewelacja
    super sprawa. Cienie, pomada i cień pod łuk brwiowy w jednym. Świetnie wyprofilowany pędzelek do kreślenia precyzyjnej kreski na łuku brwiowym. Tylko mógłby być dłuższy dla mnie trochę nieporęczny. Moją faworytką w tym zestawie jest pomada,
  • 26 czerwca 2018 o 11:32
    Trochę za dużo na raz
    Paletka wygląda bardzo fajnie, ale nie jest specjalnie praktyczna. Lusterko fajnie, kredka też jest (trudno ją wyjąć), 2 pędzelki - brak mi szczoteczki do rozczesywania. Przy czym odcienie, z których jednego używam (jest ich 4) i dwa kolory wosku. Fajnie, że dodali pęsetkę. Rozświetlacz ok, ale krem pod brwi się nie sprawdza - szybko się zabrudził i jakoś za nim nie przepadam. Opakowanie bardzo fajnie. Produkt wydajny i trwały.
    Zalety:
    • Fajna paletka
    • Lusterko
    • Pęseta, kredka
    Wady:
    • Odcienie, których rzadko się używa
    • Brak szczoteczki do rozczesywania
    • Ogólnie mało praktycznie
    • Dziwny krem pod brwi (szybko się brudzi - niepraktyczny)
  • 1 listopada 2017 o 20:08
    Fajny produkt
    Bardzo fajny gadżet. Mam jaśniejszą wersję. Przy pomocy wosku i odpowiedniego cienia można ładnie pomalować brwi. Kredką podkreślam dolny łuk (nawet jej odcień dobrze pasuje). Korektorem podkreślam zarys brwi. Rozjaśniacz nadkładam pod brew i mam super umalowane, podkreślone, ale wciąż naturalne brwi. Dzięki czterem kolorom cieni każdy na pewno dobierze coś dla siebie. Kolory wyglądają fajnie, naturalnie, bez rudego odcienia. Pędzelki załączone do zestawu dobrze mi służą do nakładania korektora i rozświetlacza. Do wosku, cienia i rozczesywania brwi używam oddzielnego pędzelka i szczoteczki, której niestety nie ma w zestawie. Z paletką mam też taki problem, że strasznie ciężko się ją otwiera, przez co w ogóle przestałam ją zamykać, żeby nie musieć się szarpać. Btw - Nie rozumiem, dlaczego recenzentka "owcashow" najpierw kupuje paletkę do brwi, a potem pisze, że paleta do brwi to przerost formy nad treścią, bo wystarczy jeden kolor... To po co w ogóle kupowała paletę? Ja kupiłam, żeby poeksperymentować z różnymi kolorami, bo różny odcień brwi pasuje do różnych makijażów oczu. A korektorem i rozświetlaczem można jeszcze lepiej wykończyć makijaż brwi. U mnie ta paletka była dobrą inwestycją, koleżanka też powiedziała, że moje brwi wyglądają lepiej.
    Zalety:
    • Kolory cieni
    • Kredka
    • Rozświetlacz
    • Korektor
    • Ogólnie ładna paletka
    Wady:
    • Brak szczoteczki
    • Problem z otwarciem paletki
    • Kredkę ciężko wyjąć z paletki
  • 12 maja 2017 o 9:57
    Przerost formy nad dobrą treścią
    Posiadam tą paletę i używam jej codziennie. Ale - używam z niej pudru i wosku. I tyle. Cała reszta jest w sumie zbędna. Posiadam wersję Medium to Dark, czyli wersję średnią. Z 4 cieni używam jednego (czasem też czarnego, na eyeliner, a nie do brwi). Z dwóch wosków używam jednego. Korektor jest beznadziejny. Rozświetlacz to samo. Kredkę wywaliłam od razu. Fajnie że są pędzelki, ale brakuje szczoteczki spiralki do brwi (przełożyłam jedną z innej palety w miejsce kredki). Plus za wielkie lusterko i solidną kasetkę. Mieszam wosk z cieniem i nakładam na brwi - do samych produktów zero zastrzeżeń. Świetna pigmentacja i trwałość na brwiach. Nie zmieniają koloru, nie są rudo brązowe, łatwo się aplikują, można uzyskać bardzo naturalny efekt jak i mocno wyrysowane brwi. Do samego aplikowania, noszenia i stosowania - 5/5. Uważam ze paleta to przerost formy nad treścią. Tak jak w przypadku cieni do powiek fajnie jest mieć wiele opcji, cała paletę i używać różnych kolorów/wykończeń. Ale w przypadku brwi zazwyczaj wystarczy jeden cień o odpowiednim kolorze, wosk, i już. Paleta to taki gadżet, zajmujący sporo miejsca. Jest mega porządna, ale zdecydowanie nie jest to produkt must have.