Wody perfumowane damskie

Cartier So Pretty EDP

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

qqłka
    27 czerwca 2009 o 0:02
    będę używać
    Pierwszy niuch- rozczarowanie starszą epoką, przestraszyła mnie wizja starej pudernicy... a po dniu testów: godzina pąsowej róży to jej drugie imię w otoczeniu ciemnej wilgotnej zieleni, aż gorzkawej... Najdostojniejsza róża jaką poznałam spleciona z orchideą. Na półce równo z Chanel No5 mogę ją postawić - głębią, mrokiem róży przebija Chanelkę, trwałością ustępuje. Dita Von Tess powinna być twarzą tego zapachu. Neroli i irys dodają tej "zielskości" i pudrowości. Zapach wytłumiony, elegancki, dojrzały. Zapach, który zostanie ze mną co najmniej do końca tej 50-tki. Używam tego produktu od: dziś Ilość zużytych opakowań: zaczynam 50 edp
    cansada
    13 maja 2009 o 22:39
    lubie
    Kupilam dla siebie wode EDP oraz deodorant. Dziwne deodorant pachnial troszke inaczej, ciezej, mocniej a na dodatek byl w ladniejszej buteleczce ze szkla mrozonego. Zapach slodki ale nie do przesady, lubie otaczac sie tym zapachem w cieple letnie wieczory. Kupilam rowniez dla mamy buteleczke. Mamy opinia: taki sobie, nic extra. Czy kupie ponownie nie wiem zbyt wiele sie dzieje na rynku perfumeryjnym, ale nie mowie nie. Zapach bardzo trwaly. Opakowanie mile dla oka i to byloby tyle. Używam tego produktu od:roku? Ilość zużytych opakowań:1
  • 13 grudnia 2008 o 18:00
    Klasyczny
    Za tym tęskniłam... W ferworze testowania coraz to nowych (w sensie - nowych dla mnie :) ) zapachów trafiałam na różne rzeczy - a to pospolite landrynki, a to niepospolite dziwolągi, a to kwiatki-sratki, ale dawno wśród próbek do testowania nie miałam czegoś takiego jak So Pretty - prawdziwego, szlachetnego klasyka. Ciężkiego ,kwiatowego, nie chcącego się przypodobać wszystkim na siłę. Cudowny. Gorzkawe, zielone roslinne nuty splatają się z dostojnymi kwiatami (róża, jaśmin, może trochę fiołka) i odrobiną soczystej słodyczy. Piękny. Buteleczka szlachetnie prosta - pasuje do zawartości Używam tego produktu od:? Ilość zużytych opakowań:próbka
    ishtar4
    4 marca 2008 o 22:27
    trauma
    Kojarzy mi się z zabawka z dzieciństwa - zabawną małpką która wsadzała kciuk do buzi. Niestety guma z której wykonano łapki i twarz posiadała bardzo syntetyczny, drażniący zapach produktów ropopochodnych. Wiec poszła do wirowania. Prałam ją kilka razy. Pokropiłam nawet jakimiś starymi perfumami. I pod koniec pachniała właśnie jak So Pretty :) Czyli zamulająca. "woskowa" róża z przeterminowanych perfum z latexem w tle. Używam tego produktu od: test Ilość zużytych opakowań:
  • 9 sierpnia 2007 o 22:55
    babciowaty...
    Nie wiem gdzie ta klasyka i elegancja. Dla mnie to zapach stricte babciowaty. Mocny, ciężki, męczący, mdły, plastikowy. Najpierw wydawał mi się być takim zapachem cioci, ale takie zapachy (jak Coco czy Poison) to ja czasem chętnie wącham, albo zapodam sobie na nadgarstek i trochę ponoszę. Tego zaś nie mam ochoty wąchać wcale. Rozczarował mnie od pierwszej chwili i tak już zostało. Po 5 godzinach przestał mnie męczyć, złagodniał, ale nie jest to to co tygrysy lubią. I nigdy nie będzie. Zapach zdecydowanie kwiatowy. Dość trwały. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań:

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie