Palety do konturowania

Ingrid Cosmetics Ideal Face Contouring Paleta do konturowania twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 listopada 2023 o 20:08
    Może być
    Plastikowe opakowanie z różem, rozświetlaczem i bronzerem. Dosyć solidne. Kolory raczej uniwersalne, a pigmentacja taka sobie. Dla początkujących jak najbardziej, a dla tych bardziej wprawionych niekoniecznie. Krzywdy sobie nimi nie zrobimy, a można je lekko budować. Bronzer i róż mają matowe wykończenie i są delikatne. Trzeba się napracować, aby były widoczne na twarzy. Rozświetlacz w szampańskim kolorze natomiast wypada najlepiej z całego trio. Faktem jest, że są to produkty trwałe, które zostają na twarzy chociaż delikatnie blakną. Wydajność bardzo dobra. Po prostu zwykła paletka do modelowania twarzy na co dzień jak i do zabrania w podróż. Może być.
  • 18 stycznia 2022 o 1:10
    Z tego trio najbardziej pasuje mi rozświetlacz
    Paletkę kupiłam z ciekawości w Hebe za około 15 zł. Na pewno też z wygody bo w jednej paletce mamy trzy kroki konturowania. Paletka jest solidnie wykonana pomimo tego, że opakowanie jest plastikowe. Dobrze się otwiera i zamyka, mam ją już chyba od roku i wszystko działa jak należy. Bronzer jest w tonacji ciepłej nieco rudej i posiada delikatniutkie drobinki. Zbytnio się nie osypuje, trwałość ujdzie w tłumie jednak na pewno po 8 godzinach noszenia już nieco tak jakby blaknie. Róż to u mnie najmniej używany krok konturowania że względu na zaczerwieniona skórę występująca u mnie, a podkłady niezbyt wszystko przykrywają. Ten tutaj nie jest zbyt intensywny, a taki lekki dziewczęcy koloru koralowego . Rozświetlacz natomiast uwielbiam ni to szampański ni beżowy, u mnie sprawdza się najlepiej. Ekstra tafli to on nie robi ale jak najbardziej rozświetla delikatnie i to dla mnie jest jego ogromnym plusem. Posiada drobiny i tutaj nie zauważyłam żeby jakoś przesadnie znikał z twarzy w ciągu dnia. Delikatnie daje o sobie cały czas znać. Ogólnie paletka jest ok. Daje cztery gwiazdki.
  • 20 listopada 2021 o 20:09
    U mnie sprawdza się całkiem dobrze....
    Contouring Ingrid to zestaw trzech produktów który gwarantuje wymodelowanie twarzy, została skomponowana w oparciu o uniwersalne odcienie które są odpowiednie dla każdego koloru skóry. Paletka posiada wygodne i przejżyste opakowanie,znajdziemy w niej bronzer, rozświetlacz i róż podzielone na części. Bronzer posiada dość ładny i chłodny odcień którym ładnie wymodelujemy i ocieplimy twarz. Róż posiada bardzo ładny lekki odcień,różowo- brzoskwiniowy który daje subtelne podkreślenia policzków. Rozświetlacz jest bardzo ładnym, ciepłym i szampańskim odcieniem, daje u mnie całkiem ładny i delikatny efekt rozświetlenia. Odcienie kolorów każdego z kosmetyków są bardzo ładne i naturalne,posiadają dość dobrą trwałość która jest kilkugodzinna bez potrzeby robienia poprawek. Paletka jest bardzo wydajnym kosmetykiem, używam jej dość często i nie widać po niej jakiegoś większego ubytku. Produkt zawiera w sobie wszystko to, czego potrzebuję w codziennym makijażu, świetnie sprawdzi się u osób które dopiero uczą się makijażu, czy dopiero co poznają zasady konturowania .
  • 10 maja 2021 o 15:54
    Mam ją już bardzo długo
    Tę paletkę do konturowania mam już bardzo długo. Już właściwie jest na wykończeniu. Róż według mnie bardzo ładny, ale nakładam go ostrożnie, bo dla mnie zbyt intensywny, brąz chłodny, ciekawy, ale ma słabą pigmentację, rozświetlacz również delikatny, nie świeci się z kosmosu, ale bardzo mi się podoba. Ogólnie odczucia mam pozytywne, ale nie jest to nic z efektem wow.
  • 22 września 2020 o 21:27
    Nie jest źle ;)
    Kupiłam tą paletkę w Carrefourze. Brąz i róż bardzo ładnie wyglądają na twarzy. Nie robią plam i da się z nimi pracować. Jednak rozświetlacz jest słabo widoczny. Mimo wszystko do dziennego makijażu się sprawdza ta paletka.

Zobacz także inne Palety do konturowania