Palety do konturowania

Wonder Stick Dual-Ended Face Shaping Stick 04 Medium
NYX Professional Makeup Wonder Stick Kredka do Konturowania 06 Rich
NYX Wonder Stick Sztyft do konturowania twarzy Medium Medium NYX 4 g
NYX Professional Makeup

Nasi użytkownicy zostawili 171 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 marca 2025 o 20:38
    idealny do konturowania
    NYX Professional Makeup Wonder Stick to jeden z moich ulubionych produktów do konturowania. Jest bardzo wygodny w użyciu i nie zajmuje dużo miejsca w kosmetyczce, więc idealnie sprawdza się na wyjazdy. Produkt daje naturalny efekt, co bardzo mi odpowiada, ponieważ nie lubię zbyt intensywnych konturów. Dzięki swojej konsystencji dobrze się blenduje i łatwo łączy ze skórą, co sprawia, że aplikacja jest szybka i przyjemna. Zdecydowanie mogę polecić ten stick – już nie zliczę, ile sztuk zużyłam, bo jest naprawdę świetny! Idealny dla osób, które szukają prostoty, ale nie chcą rezygnować z naturalnego, subtelnego efektu.
    Zalety:
    • Łatwość aplikacji
    • Zajmuje mało miejsca w kosmetyczce
    • Daje naturalny efekt
    • Konsystencja
  • 15 marca 2025 o 20:04
    Ocieplenie twarzy bez plam
    Kupiłam go długo, długo po szale na Tiktoku. Stwierdziłam, że warto sprawdzić o co tyle szumu, no i - nie zawiodłam się! Bronzery w pięknej kolorystyce, łatwo dobrać odpowiedni odcień do swojej karnacji. Formuła masełkowata, łatwo się z nim pracuje i nie robi plam. Jedynie nie do końca polubiłam się z rozświetlaczem, wydaje mi się troszkę mało wyrazisty, ale to może tylko moje upodobanie. Polecam przetestować :)
    Zalety:
    • gama kolorystyczna
    • formuła
    • łatwo się blenduje
  • 15 marca 2025 o 20:04
    Ocieplenie twarzy bez plam
    Zalety:
    • gama kolorystyczna
    • formuła
    • łatwo się blenduje
    Bulb24
    12 marca 2025 o 17:35
    Bronzer śliczny
    Będę opisywała odcień fair. Używam tak naprawdę jedynie bronzera, ponieważ rozświetlacza nie lubię. Nie wiem też czemu jest on opisany jakby miał być nakładany jak korektor, w celu konturowania, bo to ewidentnie rozświetlacz z widocznymi, dosyć dużymi drobinami mieniący się na delikatny złoty (odcień jak takie białe złoto). Przejdę do bronzera, który jest cudny. Dosyć trwały, daje radę też na tłustej skórze, no ale nie wytrzymuje pocierania, super się blenduje i ma śliczny kolor, idealny dla jasnej karnacji. Ma odcień takiego jasno beżowego karmelu-( nie wiem czy ktoś to zrozumie) i w żadnym wypadku nie jest szary. Bronzer jest super, kocham. Wiem, że podobny kolor ma paese kremowy tan kissed 01, ale konsystencja już jest gorsza od tego sticka nyxa.
  • 26 lutego 2025 o 16:14
    Genialny chłodny odcień do jasnej karnacji!
    Fenomenalny, cudowny chłodny odcień do jasnej karnacji, nie jest siwy ale nie daje plam a cudowny kontur. Zachwytów nie ma końca! Dwustronność nie jest mi potrzebna, wolalabym móc kupić kolor fair sam w sobie bronzer, bo rozswietlacze lubię zmieniać, ale i tak wypada cenowo bardzo korzystnie na promocji.