WIZAŻ logo

4,6 (182)
21 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 182 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 czerwca 2026 o 19:56
    Idealny bronzer
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jest to jeden z najlepszych bronzerow jakikolwiek używałam . Idealnie łączy się z podkładem przez co nie powoduje że produkt się waży bądź roluje. Dzięki jego miękkiej formule praca z nim to czysta przyjemność. Jest to idealny bronzer dla osób które potrzebują by był on widoczny przez cały dzień
    Zalety:
    • Miękkość
    • Łatwa praca
  • 19 czerwca 2026 o 18:41
    Cudowna maślana formuła! Sam się blenduje i nie zjada podkładu❤️
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Od dłuższego czasu szukałam idealnego produktu do konturowania twarzy na mokro, który byłby bezproblemowy w aplikacji i nie robił plam. Ten dwustronny sztyft od NYX okazał się pod tym względem strzałem w dziesiątkę i na stałe zagościł w mojej codziennej rutynie makijażowej. To niesamowicie komfortowy kosmetyk, z którym praca to czysta przyjemność. Zarówno bronzer, jak i rozświetlacz mają genialną, niezwykle maślaną konsystencję. Produkty gładko i miękko suną po skórze, nie stawiając żadnego oporu. Co dla mnie absolutnie najważniejsze- formuła tego sztyftu w ogóle nie rozpuszcza i nie "zjada" nałożonego wcześniej podkładu, co niestety często zdarza się przy produktach w kremie. Do blendowania używam wilgotnej gąbeczki i muszę przyznać, że kosmetyk rozciera się praktycznie sam, tworząc idealną, miękką chmurkę koloru. Uważam, że tym bronzerem naprawdę bardzo ciężko jest zrobić sobie jakąkolwiek krzywdę czy nieestetyczne plamy, ponieważ granice rozcierania natychmiastowo stapiają się z cerą. Odcień Light Medium bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Kolor bronzera jest świetnie wyważony- leży idealnie pomiędzy tonami chłodnymi a ciepłymi, czyli daje dokładnie taki naturalny efekt, jakiego szukałam. Wielkim plusem jest to, że kosmetyki nie zmieniają koloru po nałożeniu na twarz. Strona z rozświetlaczem jest dla mnie odrobinę za ciemna, ale podczas zakupu kierowałam się w zasadzie wyłącznie odcieniem bronzera, bo to na nim zależało mi najbardziej. Sam produkt na skórze mocno nie zastyga, ale mimo swojej kremowości genialnie trzyma się w jednym miejscu przez cały dzień, nie wędruje po twarzy i nie ściera się w ciągu dnia przy mojej cerze mieszanej. Opakowanie to kolejna zaleta- sztyft jest mały, zwarty i bardzo poręczny, dzięki czemu idealnie nadaje się do szybkiego wrzucenia do torebki lub podróżnej kosmetyczki. Plastikowe zatyczki mocno siedzą na swoim miejscu i nie spadają same z siebie, więc nie ma obaw o pobrudzenie wszystkiego wokół. Jeden z najbardziej bezproblemowych i intuicyjnych produktów do konturowania na mokro na rynku. Maślana konsystencja wybacza brak wprawy, a trwałość i brak wpływu na podkład pod spodem czynią z niego drogeryjny hit. Zdecydowanie polecam, zwłaszcza dla fanek naturalnego, trójwymiarowego efektu na twarzy!
    Zalety:
    • Maślana konsystencja
    • Super blendowanie
    • Nie narusza makijażu
    • Świetny odcień light medium
    • Dobra trwałość
    • Solidne opakowanie
  • 19 czerwca 2026 o 13:51
    Genialny produkt 2 w 1! ❤️
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    NYX Professional Makeup Wonder Stick w kolorze Universal Light to jeden z moich ulubionych produktów do konturowania twarzy. Szczególnie zachwycił mnie bronzer- ma świetną pigmentację, dzięki czemu już niewielka ilość produktu daje naturalny efekt podkreślenia rysów twarzy. Jest bardzo trwały, utrzymuje się przez cały dzień bez konieczności poprawek, a przy tym niezwykle łatwo się blenduje, nie tworząc plam ani smug. Konsystencja sztyftu sprawia, że aplikacja jest szybka i wygodna, nawet dla osób początkujących. Zdecydowanie polecam! ❤️
    Zalety:
    • dobrze napigmentowany
    • trwały
    • ładny neutralny odcień, nie za ciepły, nie za chłodny
    Wady:
    • rozświetlacz jest średni, uwielbiam ten produkt za bronzer ;)
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    8 czerwca 2026 o 3:47
    Wygodny i szybki sposób na konturowanie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    NYX Wonder Stick to bardzo wygodny produkt do konturowania twarzy. Forma sztyftu sprawia, że aplikacja jest szybka i bezproblemowa. Produkt łatwo rozprowadza się na skórze i dobrze blenduje, dzięki czemu można uzyskać naturalny efekt modelowania twarzy. Dużym plusem jest połączenie rozświetlacza i produktu do konturowania w jednym opakowaniu. Sprawdza się zarówno na co dzień, jak i przy bardziej wyrazistym makijażu. Dla mnie jest to bardzo wygodne rozwiązanie, po które chętnie sięgam.
    Zalety:
    • wygodna forma sztyftu
    • łatwa aplikacja
    • dobrze się rozprowadza
    • naturalny efekt konturowania
    • rozświetlacz i kontur w jednym produkcie
    Wady:
    • szybko się kończy przy codziennym używaniu
  • 27 maja 2026 o 19:24
    Mój makijażowy must-have!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Odkąd odkryłam ten produkt, nie wyobrażam sobie codziennego makijażu bez tego cudeńka! Sztyft super modeluje twarz i optycznie wyszczupla rysy. Ma niesamowicie kremową konsystencję, dzięki czemu ładnie się rozprowadza i bez problemu wtapia w skórę, nie robiąc plam. Genialne i szybkie rozwiązanie do konturowania twarzy na mokro. Na pewno kupię kolejny. Polecam 👍🙂
    Zalety:
    • Kremowa konsystencja, łatwo się rozprowadza.
    • Wygodna forma dwustronnego sztyftu 2w1 - brązer i rozświetlacz.
    • Idealny do szybkiego konturowania na mokro.

szukaj