Samoopalacze do ciała

Lilla Mai Balsam samoopalający na bazie masła kakaowego

dddyy
    28 sierpnia 2023 o 16:07
    Opalenizna wyglada naturalnie
    Nie jestem mistrzem w używaniu samoopalacza, ale ten jest naprawdę prosty w użyciu. Ja pomogłam sobie rękawica,nie wiem jak bez niej zachowałby sie produkt. Nie zrobiłam sobie smug a opalenizna wyglada bardzo naturalnie
    Drogeria Super-Pharm
  • 25 września 2019 o 23:51
    Lilla Mai naturalny balsam samoopalajacy z masłem kakaowym
    Balsam bardzo ładnie pachnie masłem kakaowym. Ładnie wygląda na skórze, jak delikatna opalenizna. Szybko się wchłania. Nie pozostawia śladów na odzieży. Nawet stosowany do twarzy nie zapycha bo ma naturalny skład.
    Zalety:
    • zapach mnie ujął
    • piękne opakowanie
    • bardzo wydajny produkt
    • naturalne składniki
    Wady:
    • ciężko się rozprowadza
  • 31 maja 2018 o 14:44
    To jest to
    Balsam jest fantastyczny. Przepięknie pielęgnuje i nawilża skórę jednocześnie nadając bardzo naturalny, delikatny kolor skóry muśniętej słońcem. Przy moich mega bladych nogach efekt jest super, zauważalny już po pierwszej aplikacji, po drugiej aplikacji mogę nogi wystawiać na widok publiczny bez obawy, że słońce odbite od skóry pozbawi przechodniów wzroku. Efekt nie jest długotrwały, trzeba balsam aplikować mniej więcej co 2 dzień. A jeszcze zapach! Faktycznie kakaowy, delikatnie, a nawet bardzo delikatnie przebija smrodek samoopalacza, ale jest naprawdę ledwo wyczuwalny. Stosowanie tego balsamu to czysta przyjemność.
    Zalety:
    • nadaje skórze ładny, naturalny odcień
    • nie śmierdzi jak typowy samoopalacz
    • pielęgnuje i nawilża skórę
    • łatwo się rozsmarowuje
    • produkt baaardzo wydajny
    Wady:
    • generalnie brak, ewentualnie dostępność, można zamówić tylko przez internet, a kosmetyk jest naturalny więc podczas cieplejszych dni może się popsuć w drodze do nas