Rozjaśniacze do włosów

Joanna Multi Blond Intensiv, Rozjaśniacz do całych włosów

Joanna Multi Blond Platinum Rozjaśniacz do Całych Włosów do 9 Tonów
Joanna Multi Blond Intensiv
Bodyland.pl
Joanna ROZJAŚNIACZ MULTI B/PLATINUM d/ca.włosów 9T
Joanna ROZJAŚNIACZ MULTI B/PLATINUM d/ca.włosów 9T

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 lutego 2025 o 13:08
    Dziewczyny ostrzegam Was
    Pragnę tutaj ostrzec wszystkie dziewczyny, kobiety chcące rozjaśnić sobie włosy w domu za pomocą tego produktu. Ten rozjaśniacz jest tak silny,że można naprawdę zrobić sobie krzywdę. Ostatnio rozjaśniałam włosy po raz drugi w moim życiu, a mam 33 lata. Nigdy wcześniej nie stosowałam takich specyfików. Zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją. Uczulenia żadnego nie dostałam, wszystko po nałożeniu było niby dobrze. Rozjaśniałam ciemno brązowe włosy. Po jakimś czasie zaczęła mnie piec skóra na szyi ale było jeszcze do wytrzymania. Później zmyłam rozjaśniacz i przeżyłam jeden z największych szoków w moim życiu... Przeczesałam włosy a one zostały na grzebieniu w dość dużych ilościach. Włosy zaczęły po prostu pękać :/ Byłam tak zszokowana,że już miałam najgorsze rzeczy przed oczami. Natychmiast nałożyłam odżywkę, maskę itd. by choć trochę uratować ich stan. Włosy stały się cienkie i bardzo podatne na zniszczenia. Na szczęście udało się jakoś opanować sytuację i dzisiaj moje włosy są w dobrej kondycji. I tutaj moja prośba do wszystkich kobiet. Proszę uważajcie na ten produkt. To nie są żarty. Niszczy i pali włosy na maksa. Rozjaśnia ale nierównomiernie, zresztą i tak nie ma to znaczenia przy takich zniszczeniach. Ten produkt to jakaś pomyłka. Ja osobiście nigdy więcej nie zdecyduję się na rozjaśnianie bo ten rozjaśniacz pozostawił po sobie tyle złych wspomnień,że nie ma mowy o kolejnych razach. Naprawdę ostrzegam.
    Wady:
    • Jakość, zapach, uczula, powoduje szczypanie, nierównomiernie rozjaśnia, pali włosy, niszczy włosy.
  • 5 sierpnia 2022 o 11:21
    Nigdy więcej!!
    Zachęcona dobrymi opiniami oraz całkiem fajna ceną zakupiłam wczoraj rozjaśniacz z Joanny. Konsystencja produktu całkiem przyjemna i dość łatwo sie nakłada, a przede wszystkimi nie spływa z włosów. Włosy co prawa zostały rozjaśnione, ale... No właśnie jest to ale... Na początku nie czułam żadnego szczypania ani pieczenia. Zaczęło to dziać sie dopiero po chwili. Cała skóra głowy wręcz paliła mnie chwilami. Po spłukaniu włosów i wysuszeniu ich okazało się ze cała skóra głowy jest czerwona, a dziś odkryłam rano całą masę strupków na glowie. Żaden rozjaśniacz nie zrobił mi takiej krzywdy jak ten. Z całą pewnością więcej go nie kupię.
    Zalety:
    • łatwość aplikacji
    Wady:
    • szczypie
    • spalił skórę głowy przez co pojawiły sie rany
    _Alisz
    17 kwietnia 2022 o 8:14
    Wow!!!
    Od dłuższego czasu planowałam rozjaśnić włosy w domu, ale rozglądałam się za droższymi rozjasniaczami, których opinie skutecznie mnie odstraszały.. już miałam się umawiać na wizyte u fryzjera, kiedy przypadkowo trafiłam na recenzje tego rozjaśniacza, w ten sam dzień pobiegłam do drogerii i równie w ten sam dzień stałam się platynową blondynką! Jestem zachwycona, włosy nie są suche, podczas aplikacji nic nie piekło, nie było uczucia gorąca, nawet nie śmierdział jak niektóre farby!! Włosy są pięknie równomiernie rozjaśnione, czego się bałam, bo miałam już spory odrost naturalnych włosów, a reszta farbowana na brąz, ale wszystko pięknie się rozjaśniło! Konieczne po rozjaśnianiu zastanawianie fioletowego szamponu, pub płukanki, bo wychodzą żółte tony.
  • 14 lipca 2021 o 18:13
    Nie zły
    Rozjaśniacz posiada w zestawie utleniacz w kremie 9%, krem rozjaśniający, rękawiczki oraz odżywkę. Po rozrobieniu konsystencja jest gęsta, nie spływa z włosów. Jak dla mnie aż za gęsta. Zapach nie był tak nieznośny jak w przypadku tego typu produktów ale pracowalam z nim przy otwartym oknie:-) Na jasnych włosach sprawdził się nie źle. Potrafi rozjaśnić włosy niemal do platyny ale kluczowy jest stan wyjściowy. Przy bardzo ciemnych kolorach możemy spodziewać się rudości lub żółtka. Ja pracowalam na włosach zupełnie naturalnych i jasnych. Robiłam pasemka za pomocą folii. Po zabiegu włosy nie ucierpialy. Były miękkie i gładkie. Odżywka ułatwiła rozczesywanie, nawilżyła włosy i dodała im blasku. Minusem jest ilość produktu. Nawet w przypadku pasemek rozjaśniacza nie wystarczyło dla długich włosów. Jestem zmuszona dokupić kolejne opakowanie aby koloryzacja wyglądała dobrze. Osobiście uważam, że lepiej inwestować w produkty profesjonalne. Z moimi włosami w kolorze ciemny blond taki rozjaśniacz radził sobie świetnie już z utleniaczem 3%. Do tego możemy kupić zdecydowanie więcej produktu za niewygórowane ceny bez obaw, że nam zabraknie. Jednak produkt od Joanny nie jest taki zły i zawsze można po niego sięgnąć w awaryjnych sytuacjach. Poniżej przedstawiam efekty rozjaśniania u mojej modelki:-) jeszcze przed zakupem drugiego opakowania.
  • 11 lipca 2021 o 12:17
    Rozjaśnia o 5 tonów
    Dość długo nie nakładałam nic na moje odrosty, które były w kolorze bardzo ciemnego blondu. Kiedy zobaczyłam że ten potrafi okiełznać i o 5 tonów rozjaśnić od razu kupiłam. Faktycznie moje włosy tuż od nasady stały się jaśniutkie i nie zostało śladu po moich odrostach. Jednak nie jest tak do końca jak zapewnia producent, że włosy będą po nim platynowe. W moim przypadku okazały się po wysuszeniu żółtym kurczakiem. Dosłownie. To co jest fajne to efekt lśniących, miękkich, miłych w dotyku włosów. Nawet przestały się puszyć i nadmiernie przetłuszczać. Ogólnie za tą cenę warto kupić. Jednak następnym razem wraz z tym opakowaniem kupię dodatkową farbę, bo teraz wiem, że kolor włosów wychodzi żółty więc jeśli włosy nie są zniszczone warto położyć farbę w pożądanym odcieniu.
    Zalety:
    • Rozjaśnia do 5 tonów
    • Dozowanie
    • Na średnią długość do ramion wystarcza jedno opakowanie
    • Blask
    • Mile włosy w dotyku
    • Niska cena
    • Dostępność w Drogerii Rossmann