Żele do golenia

AA Men, Advanced Care, Żel do golenia twardego zarostu

5 na 51 opinię

• 23 maja 2020 o 20:36
    Bardzo dobry żel do golenia.
    Taki oto żel do golenia kupił sobie mój mąż. Bardzo byłam ciekawa jak on to może działać na twardy zarost. I oczywiście ja też musiałam go wypróbować. Opakowanie jest metalowe z plastikową góra, która działa bez zarzutu. Żel jest stosowany od miesiąca i jeszcze nigdy się nie zepsuła. Design opakowania jest tradycyjny dla marki AA, typowo męski, ale z opakowania można łatwo wywnioskować do czego służy produkt. Konsystencja fajna, bo na początku, po wyciśnięciu na dłoń jest to żel a przy pocieraniu zamienia się w białą piankę. Pianka w porównaniu do innych tego typu produktów jest dużo gęstsza i cięższa. Zapach bardzo ładny, przyjemny, męski ale nie intensywny, jest raczej delikatny. Nie miałam obaw po goleniu że będę pachnieć jak facet;D. Producent obiecuje precyzyjne golenie bez podrażnień i jak najbardziej zostało to spełnione. Ostrze doskonale sunie po skórze, nigdzie się nie zacina. Ruch ostrza jest płynny. Po goleniu skóra jest gładka i bardzo miła w dotyku, bez żadnych podrażnień czy skaleczeń. Skóra po użyciu w ogóle nie jest zaczerwieniona. Uważam ze jest to jeden z lepszych produktów do golenia zarostu męskiego, ale też nadaje się dla kobiet. Polecam szczerze.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Delikatny zapach
    • Fajna konsystencja
    • Świetnie radzi sobie nawet z najtwardszym zarostem
    • Nie podrażnia
    • Nie uczula

Zobacz także inne Żele do golenia