Mgiełki do ciała

Oriflame VIP Club Bali, Body Mist Mgiełka zapachowa

• 13 października 2022 o 22:52
    nudny zapach..
    Zapach owocowy, bardzo słodki, z czasem dłuższego użytkowania mdli i niestety nudzi się.. mgiełka zapachowa do ciała z atomizerem w plastikowej poręcznej buteleczce o zapachu orientalno owocowym a mianowicie tj. kwiat truskawki, wanilia, woda kokosowa Mgiełka nie jest zbytnio wytrzymała, należycie aplikowałam tyle ile było mi potrzebne ale jest bardzo wydajna.
  • 17 lipca 2020 o 10:01
    Jak na mgiełkę to mega trwała
    Mgiełkę zakupiłam na przecenie za 9,99 co moim zdaniem jest super ceną jak za tą pojemność, bo normalnie 39,99 to przesada i nie polecam. Moim zdaniem jest to idealna propozycja na letnie dni. Ma super delikatny słodki zapach, który nie jest przytłaczający. Na pewno na początku czuć truskawkę, potem wyłania się reszta nut, która jest wymieniona: kokos, wanilia, ale i tak dominuje tutaj truskawka. Z trwałością jest super, bo zwykle nie powalają trwałością, a tu jestem pozytywnie zaskoczone, bo utrzymuje się ona około 5 h - moim zdaniem super wynik porównując do innych mgiełek na rynku. Opakowanie z atomizerem rozpyla fajnie mgiełkę. Dodatkowo jest to mały i zgrabny flakonik, w plastikowym opakowaniu, który jest idealny do torebki. Produkt godny polecenia w okresach jego promocji.
    Zalety:
    • cena promocyjna
    • idealny na lato
    • super zapach
    • trwałość jak na mgiełkę super - ok 5 h
    • praktyczne opakowanie
    Wady:
    • cena bez promocji
  • 3 kwietnia 2020 o 13:24
    Uwielbiam
    Do zakupu produktu przekonało mnie to, że uwielbiam używać mgiełki i wygląd ( wydawał się bardzo praktyczny do podróży) Zużyłam kilka buteleczek i zawsze byłam zadowolona, bo nie rozczarował mnie w żadnej sytuacji.
    Zalety:
    • zapach - delikatny, odświeżający, zgodny z opisem
    • buteleczka - praktyczna, łatwo mieści się do kosmetyczki, ani razu się nie wylał się
    • atomizer - produkt rozpylał się bez problemu
    • doskonały na letnie, gorące dni, ale często używałam go na siłownie bez względu na porę roku
    • brak problemu z zużyciem produktu do końca
    • trwałość - na skórze ( bardzo długo, nie wymagał poprawek), na włosach ( bardzo długo, nie wymagał poprawek, delikatnie maskował zapach szamponu), na ubraniu ( przez pół dnia, można było poprawić)
    Wady:
    • cena trochę wysoka w stosunku do ilości produktu
    adita88
    1 kwietnia 2020 o 13:46
    Słodka przyjemność
    Uwielbiam mgiełki! W pracy potrzebuję nienachalnego zapachu, którego będę mogła używać w ciągu dnia, dlatego skusiłam się na zakup VIP Club Bali od Oriflame. Promocyjna cena 10 zł też nie była bez znaczenia. Zapach jest słodki, dość ciężki, ale przyjemny. Nuty truskawki nieco go łagodzą, dlatego nie przytłacza. Naprawdę zdaje egzamin w ciągu dnia. Nie jest bardzo trwały, ale to przecież mgiełka, więc nie wymagam cudów. Opakowanie wygodne, lekkie (plastik), w sam raz do torebki. Estetycznie to nie jest może mistrzostwo świata, ale raczej nie o to tu chodzi. Dozownik w sprayu.
    Zalety:
    • mocny, ale nie przytłaczający zapach,
    • lekkie, wygodne opakowanie,
    • cena.
  • 15 września 2019 o 10:01
    Zapach dość dobry, ale reszta - niezbyt
    Mgiełkę dostałam od koleżanki, która nie miała co zrobić z gratisami od konsultantki. Sam wygląd flakonika napełnił ,mnie mieszanymi uczuciami, jednak zapach przekonał. Do czasu. OPAKOWANIE Nie w moim guście, jednak trzeba przyznać, że jest lekkie i wygodne. Zatyczka nie odpada, a pompka rozprowadza odpowiednią ilość produktu - jest raczej hojna. Myślę, że flakonik jest doskonały do torebki, kiedy wychodzimy na imprezę - mały, lekki i na swój sposób estetyczny. Na pewno imprezowy! ZAPACH Zapach jest dobrze oddany - na początku czuć słodkie, świeże truskawki, które znikają, by ustąpić miejsca słodkim nutom wanilii i kokosa. O dziwo, zapach mnie nie dusi - ale to być może z powodu średniej intensywności. Zapach aplikowałam na włosy i ubranie. Nie wyczułam w nim tonów alkoholowych, co jest ogromnym plusem! To dość dobra kompozycja, dobra właśnie na gorące, letnie wieczory spędzone na imprezach. TRWAŁOŚĆ Z nią jest rzeczywiście duży problem. Teoretycznie mgiełka to mgiełka, i jej trwałość z zasady nie jest najlepsza. Jednak tutaj zapach znika po 20 minutach i trzeba aplikować kolejne porcje. Przetestowałam to na moich znajomych i zawsze po tym czasie nic już nie czuli ode mnie... a szkoda, bo odrobinę większa trwałość na pewno pomogłaby w komforcie używania. Mgiełkę warto kupić, ale za niską cenę. Nigdy nie dałabym za nią pełnej kwoty...
    Zalety:
    • kompozycja zapachowa
    • brak woni alkoholu
    • słodkie, ale nie duszące
    • praktyczne opakowanie
    Wady:
    • niska trwałość
    • i niska wydajność z tym związana

Zobacz także inne Mgiełki do ciała