Balsamy do ciała

Unia Alantan Dermoline, Balsam do ciała nawilżający

• 18 stycznia 2020 o 19:41
    Dobry, choć mało wydajny
    Poleciła mi go dermatolożka na problemy z suchą skórą. Bardzo dobrze nawilża i szybko się wchłania, dodatkowo nie podrażnia mojej wrażliwej skóry. Ma dość rzadką konsystencję, przez co jest średnio wydajny.
    Alaku12
    29 lipca 2018 o 15:00
    Dogłęna pielęgnacja za małe pieniądze
    Na ten produkt trafiłam w jednej z drogerii w moim mieście. Skuszona pięknym wyglądem produktu i opisem producenta pobiegłam do kasy fiskalnej. Od lat marzy mi się piękny i zdrowy wygląd mojej skóry. Problem w tym że znalezienie odpowiedniego preparatu jest niezwykle trudne. Ten produkt spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jest wydajny i nie wyobrażam sobie robić bez niego.
    Zalety:
    • Bardzo wydajny
    • Duża pojemność opakowania
    • Atrakcyjny design opakowania
    • Bardzo atrakcyjna cena
    • Łatwe dawkowanie produktu
    • Duża dostępność w sklepach internetowych jak i drogeriach
    • Szeroka gama produktów z tej serii
    • Zaufana marka
    • Nie podrażnia skóry
    • Nie pozostawia uczucia lepkości
    • Skóra jest gładka i nawilżona
    • Długotrwałe uczucie świeżości
    • Szybko się wchłania
    • Skóra jest odżywiona
    • Ładny zapach
    Wady:
    • Brak wad :)
  • 9 marca 2018 o 16:51
    bardzo dobry, piekielnie wydajny
    Kupiłam ten balsamik z myślą o córeczce. Używaliśmy go od czasu do czasu, głównie wczesną jesienią. Teraz nie radził sobie z jej skórką. Z racji tego, że i moja skóra ostatnio źle reaguje na większość kosmetyków postanowiłam zużyć ten balsam. Jest bezzapachowy, ma bardzo okrojony skład. Jako nawilżacz na dzień sprawdza się idealnie. Ma bardzo płynną konsystencję przez co wystarczy dosłownie odrobinka żeby posmarować całe ciało. Jest piekielnie wręcz wydajny. Dobrze nawilża ciała, pozostawia po sobie delikatną powłoczkę, która na szczęście nie klei się. Przez brak zapachu nie tylko jest bardzo łagodny, ale też nie gryzie się z perfumami. Na dzień idealnie. Ma bardzo wygodne opakowanie, dobrze się dozuje. Pod światło widać zużycie. Nie jest drogi. To naprawdę bardzo dobry produkt. Ja z pewnością do niego wrócę.