Maseczki w płachcie

Garnier Skin Naturals, 2 Million Probiotics Fractions Repairing Sheet Mask Regenerująca maska do twarzy na tkaninie

Garnier Maska w Płacie Regenerująca 2 Million Probiotics
Garnier Skin Naturals Naturals Probiotic Maska na tkaninie na Twarz 22 ml
Garnier Probiotic
E-Glamour.pl
Garnier Skin Naturals ProBiotic Maska na tkaninie na twarz 22ml

• 30 marca 2025 o 21:48
    Maska w płachcie z probiotykami
    Ta maska miała dawać poczucie nawilżenia i wygładzenia, no i muszę przyznać, że tak właśnie jest. Nie miałam po niej żadnego poczucia ściągnięcia czy lepkości. Standardowo dla maseczek Garniera była dobrze wyprofilowana płachta, którą łatwo dopasować do kształtu twarzy i bardzo duża ilość esencji. Zapach jest w ok. Jest też estetyczne opakowanie i ładny design. Oprócz tego, maseczkę można bez problemu dostać np. w Rossmannie. Dla mnie cena regularna (15,99 zł) jest dosyć wysoka, ale widziałam, że zdarza się w promocji za ok. 7 zł.
    Zalety:
    • Dobrze wycięta i wygodna płachta
    • Poczucie nawilżonej skóry
    • Dobrze nasączona płachta
    • Estetyczne opakowanie
    • Dostępność
  • 20 marca 2025 o 11:17
    dobra ale nie wspaniała
    Maska dobrze nawilża skórę i pozostawia ją miękką oraz odżywioną. Po użyciu cera wygląda na bardziej promienną i wypoczętą, ale efekty nie są długotrwałe. Materiał dobrze przylega do twarzy, choć dla niektórych może być nieco zbyt obficie nasączony. Produkt nie powoduje podrażnień, ale osoby z bardzo wrażliwą skórą powinny sprawdzić skład ze względu na substancje zapachowe. To dobra opcja na szybkie odświeżenie skóry, jednak nie zastąpi intensywnej pielęgnacji.
    Zalety:
    • dobrze nawilża i odżywia skórę
    • sprawia, że cera wygląda na promienną i wypoczętą
    • maska dobrze przylega do twarzy
    • nie powoduje podrażnień oczu
    Wady:
    • efekty są krótkotrwałe
    • zawiera substancje zapachowe, które mogą podrażniać wrażliwą skórę
    shewild
    3 października 2024 o 18:14
    Prawdziwa bomba odżywcza dla skóry!
    Czytając recenzje można wywnioskować, że nie ma reguły jeśli chodzi o tę maskę - albo nasza skóra ją polubi, albo nie. Ja na szczęście zaliczam się do tej pierwszej grupy. Maska sprawdziła się u mnie świetnie, nie wyrządziła żadnej krzywdy, wręcz przeciwnie - dała mojej skórze sporo dobrego! Oceniam ją jako bardzo dobrą z tej kategorii cenowej – drogeryjnych, łatwo dostępnych masek. Chyba po prostu moja skóra lubi maski Garniera, bo większość jej pasuje i fajnie na nią działa. Ja ze swojej strony mogę polecić ten konkretny wariant. Płachta jest spora i odrobinę musiałam ją pozaginać na krawędziach, bo byłabym w stanie nałożyć ją praktycznie na włosy :) To w sumie mój jedyny drobny zarzut, że maseczka jest spora i musiałam ją nieco dostosować do kształtu twarzy. Cała reszta – super! Bardzo dobra, cieniutka tkanina, która idealnie przylega, nie zjeżdża, nie odgina się w trakcie noszenia. Trzyma się przez cały czas trzymania maseczki i jest dla niej jak druga skóra. Zapach jest ładny, kwiatowy, delikatny. Ma niewielką intensywność, w zasadzie po minucie przestałam go czuć, ale miło towarzyszył mi podczas nakładania płachty na twarz. W saszetce mieści się sporo esencji i tkanina jest w niej widocznie skąpana. Nic jednak nie kapie ani nie spływa z twarzy, esencja fajnie przylega wraz z maską i wnika w skórę. Trzymałam maseczkę ok. 20 minut i sporo się wchłonęło, ale i tak po zdjęciu tkaniny na skórze został gładki, nieco “śluzowaty” film. Dałam jeszcze chwilkę na wchłonięcie tego co się da, a następnie zmyłam ciepłą wodą pozostałości esencji. Maseczką nałożyłam po wykonaniu peelingu i razem z nim dała fantastyczny efekt: niezwykle miękką, mocno nawilżoną, gładką skórę. Po zdjęciu płachty była promienna, wszelkie przebarwienia wygaszone, a suche miejsca wyciszone i uspokojone. Maseczkę robiłam rano i czułam bardzo przyjemne nawilżenie i ulgę przez cały dzień. U mnie maseczka zadziałała kojąco, wręcz odżywczo i skóra przez długi czas była niezwykle delikatna i taka “odnowiona”. Świetny efekt! Na tak przygotowanej skórze wszystko potem doskonale się zgrywało, makijaż wyglądał świeżo i naturalnie. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Dla mnie to świetna maseczka, chociaż zupełnie nie spodziewałam się aż takich rezultatów. Jednak skład nie jest aż tak imponujący jak wiele innych masek tego typu, wręcz wygląda na przeciętny, no ale jednak jest to argument, że wszystko najlepiej sprawdzić na sobie, bo czasem produkt zachowuje się zupełnie inaczej niż nasze wyobrażenie. Z pewnością wrócę do tej maseczki!
  • 17 lipca 2024 o 16:49
    Może skład słaby, ale mocne działanie
    Garnier jeśli chodzi o pielęgnację to nie jest miom ulubieńcem, ale ta maseczka jest wyjątkiem. Użyłam ją pierwszy raz bez czytania recenzji i składu. Pomimo zawartości alkoholu, który jest wysoko w składzie i był dla mnie zaskoczeniem nie podrażniła mojej skóry, a wręcz przeciwnie. Dała niesamowite ukojenie, wygładziła i rozjaśniła moją mało doskonałą cerę. Skóra po maseczce stała się promienna, wyglądała zdrowiej. Nie jest ona idealna, ale bardzo ją lubię i chętnie do niej wracam.
    Zalety:
    • Wygładza
    • Rozjaśnia
    • Odżywia
    Wady:
    • Kiepski skład
    • Wysoka cena regularna
    azile18
    11 kwietnia 2024 o 19:51
    Maksymalne ukojenie
    Garnier Skin Naturals 2 Million Probiotics Fractions Repairing Sheet Mask to prawdziwa perełka w dziedzinie pielęgnacji skóry! Po pierwszym użyciu tej regenerującej maski do twarzy na tkaninie, jestem zachwycona efektami, jakie uzyskałam. Moja skóra była po niej nie tylko pięknie odżywiona i nawilżona, ale także niezwykle ukojona i odprężona. Maska jest bardzo łatwa w użyciu - wystarczy ją nałożyć na oczyszczoną skórę i pozostawić na kilkanaście minut, aby jej składniki mogły wniknąć głęboko w skórę. Już po pierwszym użyciu poczułam, jak moja skóra staje się bardziej promienna, jędrna i odżywiona. Po użyciu maski nie odczułam żadnego dyskomfortu czy podrażnienia, a miękkość i nawilżenie. Maska stała się moim ulubionym produktem do pielęgnacji twarzy, po który chętnie sięgam, gdy moja skóra potrzebuje momentu relaksu i odżywienia.
    Zalety:
    • Wydajna
    • Szybko się wchłania
    • Natychmiastowa ulga dla skóry
    • Przyjemnie pachnie
    • Za tę jakość jest w naprawdę dobrej cenie