Szczoteczki soniczne do twarzy

Design produktu:
  • 9 sierpnia 2021 o 7:57
    Działa
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Bardzo wysokiej jakości i mega skuteczne urządzenie, pomaga mi przy umiarkowanym trądziku i zapobiega pojawianiu się nowych... Podsumowując, gadżet robi to, co obiecał producent.
  • 15 stycznia 2020 o 9:48
    skuteczny gadżet !
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Espada przyszła do mnie jakieś miesiąc temu. Na początku nie byłam pewna czy będzie działać, ale po kilku dniach korzystania z tego produktu, doszłam do wniosku, że działa ! Po kilku pierwszych użyciach trądziki na mojej twarzy naprawdę zostały zniwelowane, to urządzenie po prostu pomagało mi z nimi walczyć. Podoba mi się jeszcze to że to silikon który łatwo można umyć , jest całkiem wodootporne i nie muszę się martwić że produkt się zepsuje. Polecam !
  • 7 czerwca 2018 o 14:27
    Ratunek na mój trądzik
    Z trądzikiem walczę od podstawówki, a już dawno nastolatką nie jestem. Próbowałam wszystkiego- leki, antybiotyki, maści, peelingi.. wyciszały na chwile, ale trądzik z uporem maniaka wracał. Nad Espadą zastanawiałam się długo ze względu na koszty, ale stwierdziłam, że może warto zaryzykować. I jednak- OPŁACAŁO SIĘ. Używam Espady od ponad 3 miesięcy, początkowo nie byłam do końca przekonana czy produkt daje radę- owszem obstrzelany niebieskim laserem świeży wyprysk znikał po 2-3 dniach bez bólu, wyciskania i blizn, ale ślady po starszych, niedoleczonych nie chciały się wygoić. Ale na dniach zauważyłam, że ogólny stan mojej cery diametralnie się poprawił, chociaż w pielęgnacji twarzy nie zmieniło się nic poza dodaniem Foreo Espada. Dzisiaj ze 100% pewnością stwierdzam, że jest to produkt warty kupna i pierwszy produkt, który tak cudownie radzi sobie z moim trądzikiem bez pomocy dermatologa.
    Zalety:
    • Wszystko!
    Wady:
    • Cena jest jednak dość wygórowana
  • 28 grudnia 2017 o 22:05
    Nie działa
    -może to jest produkt, który zwyczajnie nie działa na wszystkich? na mnie nie działa wcale, -od czasu do czasu mam jakieś drobne wypryski, niestety nie zauważyłam żadnego działania tego urządzenia, goiły się dokładnie tak jak zawsze, dodatkowo traktowałam nim też pory, grudki podskórne, takie z białymi końcówki i na nic nie zadziałała, -tym bardziej cena zaporowa, -zbyt długo trzeba to trzymać przy skórze w jednym miejscu, jakoś nie wyobrażam sobie używania przy twarzy usianej krostkami, to jedna sesja zajęłaby godzinę, -dostępna tylko online, -wibracja, którą "emituje" urządzenie jakaś super przyjemna nie jest, zaczyna drażnić ręce i twarz, +wygląd ładny, dopasowany do całej rodziny, mam Lunę i Iris, więc pasuje idealnie, +bardzo przyjemny materiał, taki gumowaty w dotyku, +malutkie urządzenie, bardzo kompaktowe Cóż mogę rzec więcej, na mnie nie działa wcale, ale możliwe, że to kwestia indywidualna i na kogoś innego podziała. Mnie nie pozostaje nic innego jak danie słabej oceny za wyrzucenie pieniędzy w błoto.
  • 17 listopada 2017 o 16:11
    Całkowita nowość w walce z trądzikiem
    Naprawdę ciekawy gadżet w pielęgnacji twarzy i zwalczaniu trądziku. Muszę przyznać, że na początku, kiedy dostałam ten gadżet od mojej mamy, byłam trochę sceptyczna, ponieważ spotkałam się z leczenim trądziku światłem tylko w salonach kosmetycznych. Nie sądziłam, że można stworzyć minaturowy laser świetlny, który można używać w domu. Ale uwaga, uwaga, naprawdę warto.
    Zalety:
    • Totalnie nowa technologia leczenia skóry światłem naprawdę działa, a przynajmniej po mniej więcej miesiącu używania. Trzeba być systematycznym i regularnie naświetlać problematyczne miejsca.
    • Plus za miły w dotyku i, co bardzo ważne, wodoodporny design. Można używać nawet leżąc w wannie. Ale uwaga na niezakryte złącze zasilające! Lepiej nie wkładać urządzenia do wody, bo się popusje!
    • Drugi plus przyznajem dobremu akumulatorowi. Ten przyrząd nie potrzebuje wymiennych baterii, działa na zasilany akumulatorek, który długo wytrzymuje.
    Wady:
    • Hmm trochę dziwne było dla mnie początkowe uczucie wibracji, jakby wibrował mi mózg :D Można się przyzwyczaić ;) Według producenta są to pulsacje tsonic, które regenerują skórę :)
    • A minusem może być cena... nie jest to tani gadżet, aczkolwiek kalkulując terapie u kosmetyczki i tak wychodzi taniej.