Wody toaletowe męskie

Paco Rabanne Pure XS
Sephora
Rabanne Fragrances - Pure Xs - Woda Toaletowa - 100 Ml - Dla Mężczyzn

• 28 sierpnia 2023 o 14:27
    Piękny i bardzo trwały zapach
    Perfumy Paco Rabanne Pure XS towarzyszą mi w codziennym życiu, dzięki mojemu chłopakowi, który zafascynował się tym zapachem. Te kontrastowe perfumy naprawdę wyróżniają się swoją wyjątkową kompozycją. Zaczynając od pierwszego psiku, poczułam wybuch świeżości, którą natychmiast przeplatają nuty orientalne, tworząc niezwykle intrygujący aromat. To połączenie towarzyszy przez cały dzień, ponieważ gdy mój partner wraca z pracy aromat nadal intensywnie unosi się w powietrzu. Skład zapachu jest prawdziwą paletą aromatów, która zdaje się opowiadać historię. W sercu zapachu znajduje się intensywny cynamon, wanilia skóra, likier i jabłko, które nadają kompozycji charakteru i głębi. Na finał, głębsze nuty cukru i kontrastowe akordy drzewne podkręcają całą kompozycję, nadając jej wyjątkowej trwałości i zmysłowości. Flakon perfum Paco Rabanne Pure XS również zasługuje na uwagę. Jego elegancki, ale jednocześnie nieco zadziorny design doskonale oddaje charakter zapachu. Czarne matowe szkło flakonu kontrastuje z metalowymi elementami, tworząc zmysłową i nowoczesną estetykę. Sam flakon jest kompaktowy, co sprawia, że jest idealny zarówno do podróży, jak i do codziennego noszenia. Podsumowując, ten zapach z pewnością zyskał moje uznanie. Jego kontrastowa kompozycja świeżych i orientalnych nut sprawia, że można się zakochać w tym aromacie.
    Zalety:
    • Kontrastowa kompozycja - perfumy to harmonijne połączenie świeżości i orientalnych nut, tworzące fascynujący i unikalny aromat.
    • Wielość okazji - dzięki swojej wszechstronności, Pure XS nadaje się do noszenia zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem, doskonale dopasowując się do różnych sytuacji.
    • Zróżnicowany skład zapachu - nuty otwarcia z zielonymi tonami i cytrusami szybko przechodzą w bogate serce z cynamonem i wanilią, tworząc kompleksową kompozycję.
    • Wyjątkowa trwałość - perfumy utrzymują się przez cały dzień, pozostawiając subtelny, ale trwały ślad na skórze, co sprawia, że nie ma potrzeby częstego ponownego nakładania.
    • Elegancki flakon - flakon z matowego czarnego szkła z metalowymi akcentami emanuje zmysłową i nowoczesną estetyką, idealnie oddając charakter zapachu.
    Wady:
    Kaisja
    2 marca 2021 o 20:05
    Taka żałosna, odstręczająca reklama, a zapach – tak piękny i... stonowany
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Doznałam szoku, kiedy w końcu – bardzo niechętnie - zabrałam się za testowanie tej kompozycji. Niechętnie, bo odstręczała mnie przez długi czas od tych męskich perfum kiczowata, obleśna reklama z półnagim, prężącym się Panem o metroseksualnej aparycji, i nie mogę skłamać, że szczególnie pozytywne wrażenie wywarły na mnie perfumy damskie z tej serii. Były zbyt mocne i jawnie rozerotyzowane, tymczasem ze zdumieniem odkryłam, że ich męski odpowiednik jest mocny w sposób... zaskakująco spokojny i stonowany. Owszem – to sensualny, słodki otulacz ze sporą dawką akordów ciepłych, korzenno-drzewnych i waniliowych, ale – z wielką klasą, i bliskoskórną dyskrecją. To nie jest inwazyjny, po chamsku drażniący zapach, choć ma w sobie sporo ukrytej mocy, ale – intymnej, bliskoskórnej. Nie jest też mdlący lub przesadnie waniliowo-cynamonowy, dzięki całkiem wyraźnym nutom zielono-ziołowym, nadającym słodkim przyprawom świeży, ożywczy charakter. To seksowne perfumy, ale w odróżnieniu od wersji damskiej – eleganckie, niewyuzdane, z jakąś tajemnicą, która kusi i przyciąga znacznie bardziej od zaprezentowanego w reklamach perfum, pseudouwodzicielskiego rozchełstania, bardziej żenującego, niż zmysłowego. W rzeczywistości zapach uwodzi bardzo, więc jest idealny na randki, a użyty do biura, zagwarantuje korzystne załatwianie interesów, i choć to dość nowoczesny "słodziak" – spokojnie może pasować również starszym Użytkownikom, których – taktownie odmłodzi. Polecam gorąco.
    Zalety:
    • kompozycja – o akordach ciepłych, korzenno-drzewnych i waniliowych, ale z nutami zielonymi i ziołowymi, dzięki którym perfumy nie drażnią, a są eleganckie, i z klasą sensualne,
    • trwałość i projekcja – niby przeciętne, ale w tym przypadku to nie zarzut, bo z większą mocą perfumy – mogłyby męczyć,
    • flakonik – ładny, nowoczesny, ale stabilny, jak na Projektanta – wręcz skromny, i o pięknym kolorze
    Wady:
    • cena – wysoka – choć perfumy tak się cenią całkiem zasadnie
  • 14 czerwca 2020 o 17:32
    Piękne
    Te perfumy posiada mój chłopak oraz mój tata. Są na prawdę świetne! Są bardzo bardzo trwałe! Co najbardziej się liczy. Zapach maja mocniejszy, który pozostaje w pamięci. Do tego świetny flakon, który od razu przyciąga wzrok.