Żele pod prysznic

Rituals The Ritual of Ayurveda, Foaming Shower Gel Pianka pod prysznic

Sephora
Rituals - The Ritual Of Ayurveda - Pianka Pod Prysznic W Żelu - 200 Ml - Dla Kobiet
notino.pl
Pianka pod prysznic 200ml

• 30 maja 2025 o 16:21
    Relaks
    Rituals od lat przyzwyczaja nas do wysokiej jakości opakowań i tu nie jest inaczej. Pianka zamknięta jest w eleganckim, bordowo-złotym opakowaniu, które świetnie prezentuje się w łazience. Po naciśnięciu dozownika wydobywa się przezroczysty żel, który niemal natychmiast przemienia się w gęstą, aksamitną piankę – dosłownie jak chmurka. To zdecydowanie jeden z bardziej luksusowych momentów codziennej kąpieli. Podczas używania czuć, że pianka naprawdę dba o skórę – nie przesusza jej, zostawia ją miękką i delikatnie pachnącą. Jest to idealna opcja na wieczorną kąpiel, kiedy potrzebujemy chwili dla siebie. Produkt kosztuje około 45–50 zł za 200 ml, co nie należy do najtańszych na rynku. Jednak biorąc pod uwagę wydajność (jedno naciśnięcie naprawdę wystarcza na dużą powierzchnię ciała), luksusowe doznania oraz jakość składników, uważam, że stosunek jakości do ceny jest uzasadniony – zwłaszcza jeśli traktujemy ten produkt jako element rytuału pielęgnacyjnego, a nie zwykły żel pod prysznic.
    Mzawra
    28 maja 2025 o 18:40
    Pianka do kąpieli
    Bardzo intensywny zapach , bardzo dojrzały i unoszący się. Bardzo dobrze nawilża i pozowania długo na sobie piękno kwiatowo-wiśniowy zapach. Bardzo łatwa aplikacja i jest mocno wydajny
    Zalety:
    • Wydajny , zapach
    Wady:
  • 28 maja 2025 o 16:13
    Energetyzujący
    Rituals The Ritual of Ayurveda Foaming Shower Gel to świetny produkt, który naprawdę uprzyjemnia codzienny prysznic. Pianka jest bardzo gęsta, kremowa i doskonale się rozprowadza na skórze. Dobrze oczyszcza ciało, pozostawiając skórę miękką i odświeżoną. Zapach jest energetyczny, ciepły i długo się utrzymuje idealny na poranek lub relaksujący wieczór. Wydajność również na plus, bo wystarczy odrobina, by stworzyć gęstą pianę. Zdecydowanie polecam, szczególnie jeśli lubisz rytuały pielęgnacyjne z nutką luksusu.
    • Nawilżenie
    • Pojemność
  • 14 maja 2025 o 8:24
    Pięknie pachnie i wygląda, ale czy warta swojej ceny?
    Marka Rituals kusiła mnie już od dawna w internecie. Wyglądała luksusowo i zachęcała do domowego spa. Szczęśliwie dostałam na urodziny zestaw kilku produktów z tej linii i muszę przyznać, że to był trafiony prezent :) Opakowanie: kosmetyk znajduje się w puszce z zatyczką, jak typowa pianka. Szata graficzna bardzo ładna - kolorystyka czerwieni i czerni, proste napisy, całość wygląda elegancko i luksusowo. Zapach: przepadłam! Ta wersja pachnie cudownie, choć...przy pierwszym kontakcie nie widziałam szału. Nie wiem jak u innych, ale na mojej skórze ten zapach pięknie pracuje. Pierwsza aplikacja prosto z puszki - miałam wrażenie, że to zapach zwykłego, kremowego mydła. Ale im dłużej miałam na sobie piankę, tym bardziej mi się podobał - to piękna kompozycja róży i mleka migdałowego, choć ja mam nieodparte wrażenie, że gdzieś tam pojawia się też wiśnia. Zapach długo utrzymuje się na skórze, otula ją, cudo! Działanie: tutaj najbardziej się zawiodłam, jeśli chodzi o konsystencję. Miałam już doczynienia z piankami pod prysznic innych marek i w przypadku Rituals nastawiałam się na gęstą, konkretną pianę, która przyjemnie otula ciało. Tymczasem, mamy taki rzadki wystrzał ;) Kosmetyk po naciśnięciu wypływa na dłoń, taki mix żelu z rozwodnioną pianą, no nie tego się spodziewałam. W dodatku, bardzo długo wypływa z aplikatora w puszce... Tak poza tym, jest ok - kosmetyk spełnia swoje zadanie, myje, odświeża, relaksuje pod prysznicem. Skóra jest mięciutka, gładka, pachnąca, na tyle, że czasem można sobie odpuścić balsam. Pianka Rituals to świetne urozmaicenie codziennej pielęgnacji, oczywiście linia Ritual of Ayurveda pachnie przepięknie, ale czy ten produkt jest wart swojej ceny regularnej? Pomyślę nad ponownym zakupem, ale tylko w przypadku jakiejś solidnej promocji ;)
  • 12 maja 2025 o 16:57
    Mój ulubieniec
    Uwielbiam kosmetyki firmy rituals. Seria ayurveda jest póki co moją ulubioną, więc piankę też pokochałam. Zapach jest piękny, otulający, wręcz luksusowy. Nie utrzymuje się jednak zbyt długo na skórze. Opakowanie jest eleganckie i łatwe w użyciu, choć trzeba uważać, bo łatwo przesadzić z ilością produktu - czasem wylatuje go zbyt dużo. Kosmetyk jest w formie żelu, który zmienia się w mięciutką, przyjemną pianę. Jak dla mnie produkt jest wydajny, wystarczy niewielka ilość, aby umyć całe ciało. Nie wysusza, nie podrażnia. Na pewno kupię ponownie.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Przyjemna formuła
    Wady: