Żele pod prysznic

Rituals The Ritual of Ayurveda, Foaming Shower Gel Pianka pod prysznic

Rituals The Ritual of Ayurveda Foam Shower Ge Żel pod prysznic 200 ml
Sephora
Rituals - The Ritual Of Ayurveda - Pianka Pod Prysznic W Żelu - 200 Ml - Dla Kobiet

• 3 kwietnia 2025 o 16:48
    Luksus w zasięgu dłoni
    Rituals The Ritual of Ayurveda to pianka pod prysznic w żelu, która była pierwszym produktem jaki testowałam z tej marki. Już w salonie urzekła mnie swoim wyjątkowym działaniem i aromatem. Podczas kąpieli wprowadza mnie w stan relaksu i odprężenia, co jest dla mnie niezwykle ważne w codziennej pielęgnacji. Dodatkowo w jednej chwili cała łazienka wypełnia się cudownym aromatem niczym w salonie spa Zapach tej pianki jest po prostu przepiękny! Intensywny, ale jednocześnie kojący, łączy w sobie nuty indyjskiego różeńca i migdałów, co sprawia, że każda kąpiel staje się prawdziwym rytuałem. Choć aromat jest dość intensywny, to dla mnie jest to ogromny atut – czuję się jak w spa, a to uczucie towarzyszy mi przez cały dzień. Jedynie będąc w ciąży był dla mnie zbyt intensywny i drażniący, ale wiadomo że wtedy wszystko się zmienia :) Żel-pianka doskonale nawilża moją suchą skórę. Po użyciu nie odczuwam uczucia ściągnięcia, co często zdarza się przy innych produktach. Skóra jest miękka, gładka i pięknie pachnie, co jest dla mnie kluczowe już podczas tej wstępnej pielęgnacji. Zdecydowanie polecam ją każdemu, kto pragnie wprowadzić odrobinę luksusu do swojej rutyny!
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Dobrze oczyszcza
    • Nie wysusza skóry
    Wady:
    • Wysoka cena, ale to raczej marka już z tej wyższej polki cenowej
    W perfumerii
    kxmilax
    27 marca 2025 o 11:58
    cudowna, ale niewydajna
    Kilka miesięcy temu oceniałam inną piankę od Rituals i moje wrażenia na temat tego produktu są bardzo podobne. Zapach - jak zawsze w przypadku tej marki - jest absolutnie cudowny i w pełni trafia w moje gusta. Pianka ma świetną konsystencję, bo wystarczy odrobina, aby rozprowadzić ją po całym ciele. Pieni się wyjątkowo dobrze, otulając skórę lekką chmurką. Niestety, mimo że używałam jej oszczędnie, to i tak skończyła się zaskakująco szybko. Tym razem stosowałam ją na zmianę ze zwykłym płynem pod prysznic i robiłam sobie "rytułał" z kąpieli kiedy po nią sięgałam. Do takiego celu jest wręcz idealna - sprawia, że kąpiel jest niesamowicie przyjemna. Jednak jeśli chodzi o codzienne użytkowanie, jej niska wydajność i wysoka cena sprawiają, że trudno byłoby mi korzystać z niej regularnie. To zdecydowanie produkt na wyjątkowe chwile, a nie coś, co miałabym w łazience na stałe. Jeśli szukasz czegoś luksusowego na specjalne okazje - będzie idealna. Jeśli jednak chcesz produktu na co dzień, być może warto poszukać czegoś bardziej ekonomicznego.
  • 28 lutego 2025 o 12:16
    Magiczny zapach
    Pianka pod prysznic Ayurveda to pierwszy produkt marki Rituals , który miałam przyjemność używać . Zapach pianki to połączenie olejku ze słodkich migdałów i róży indyjskiej . Słodki a jednocześnie delikatny i kojący , wręcz idealny w okresie jesienno zimowym . Pianka jest lekka i puszysta . Już nie wielka ilość naniesiona na gąbkę wystarczy na wytworzenie dużej ilości piany , dlatego warto uważać przy dozowaniu ( lubi „polecieć” za dużo ). Skóra po kąpieli jest nawilżona , miękka i pachnąca . Pianka nie powoduje tez podrażnień . Pianka mnie zachwyciła i napewno sięgnę po inne produkty z tej serii .
    Zalety:
    • piękny zapach
    • wygodne opakowanie
    • wydajna
    • nawilża skórę
  • 25 lutego 2025 o 12:57
    Produkt typu luksusowy!
    Rituals The Ritual of Ayurveda Foaming Shower Gel to czysta przyjemność pod prysznicem! Ma piękny, relaksujący zapach, który utrzymuje się na skórze i sprawia, że kąpiel staje się małym rytuałem spa. Żel zmienia się w gęstą, kremową pianę, która świetnie rozprowadza się po skórze i daje uczucie luksusu. Do tego jest bardzo wydajny – wystarczy odrobina, by pokryć całe ciało. Mimo ceny warto się skusić, bo to prawdziwa przyjemność dla zmysłów – idealna, jeśli chcesz zamienić codzienny prysznic w coś wyjątkowego!
    Zalety:
    • Piękny, relaksujący zapach, który długo się utrzymuje
    • Bogata, kremowa piana – super przyjemna w użyciu
    • Nie wysusza skóry, pozostawia ją miękką i pachnącą
    • Bardzo wydajna – wystarczy odrobina
    • Luksusowe opakowanie, idealne na prezent
    Wady:
    • Dość wysoka cena jak na żel pod prysznic
    d_t_b
    21 lutego 2025 o 19:38
    Prawdziwie luksusowy żel - pianka do mycia ciała.
    Migdałowo - kwiatowy zapach, który skutecznie oczarowuje i sprawia, że kąpiel jest prawdziwym relaksem. Opakowanie jest dość duże, ale łatwe w obsłudze. Po naciśnięciu dozownika wydobywa się "płynny żel", który przechodzi metamorfozę i zmienia się w kremową pianę. Gęstą i sprężystą jednocześnie. Mizianie ciała taką chmurką jest odprężające. Żel - pianka dobrze myje i pielęgnuje ciało. Nie wysusza, nie podrażnia. Cena - wysoka, ale uważam, że raz kiedyś warto się skusić.