Żele pod prysznic

Isana Schäumendes Duschgel Fühl dich gedrückt Pianka pod prysznic

• 19 lipca 2024 o 10:56
    Otulenie
    Pianka do mycia od Isany jest świetnym wyborem, gdy ma się ochotę na przyjemny i relaksujący prysznic. Produkt dozuje się łatwo i początkowo przypomina żel, jednak po kontakcie z mokrą skórą zamienia się w mega gęstą piankę, którą łatwo pokryć się od stóp do głów. Według mnie jest to wydajny produkt, bo wystarczy malutka ilość, aby starczyło na całe ciało. Do tego jest to satysfakcjonujące uczucie, gdy piana rośnie w dłoniach. Podoba mi się zapach, który nie jest nachalny, a całkiem przyjemny, owocowo - kwiatowy. Opakowanie zachwyca uroczą grafiką i myślę, że właśnie przez to, jak zostało zaprojektowane przykuło moją uwagę i zachęciło do wypróbowania. Szczerze mogę polecić. Nie mam ochoty już wracać do używania zwykłych żeli pod prysznic.
    • przyjemność stosowania
    cora
    17 kwietnia 2024 o 20:17
    Świetny zapach i tekstura pianki
    Urocza grafika opakowania skusiła mnie do zakupu tej pianki, gdy była promocja tego właśnie produktu. Bardzo dobra decyzja, pianka to świetny kosmetyk pod prysznic. Zaskoczyło mnie tylko to, że pianka ma postać żelu , kiedy naciśnie się dozownik sprayu, na dłoni dopiero zamienia się w piankę i zmienia kolor z różowego na biały. Tekstura pianki jest zbita treściwa, konsystencja bitej śmietany z deseru;) Pianka doskonale oczyszcza skórę. Jest szalenie wydajna i wystarczy mi na bardzo długo. Łatwo spłukuje się i co ważne, nie powoduje przesuszenia skóry, więc gdy zazwyczaj rano brak mi czasu na smarowanie ciała balsamem, ta pianka jest idealna i nie mam presji użycia balsamu dla ratownia skóry;) Dobry produkt, możliwy ponowny zakup.
    Zalety:
    • ładna grafika,
    • bardzo duża wydajność,
    • tekstura pianki, konsystencja bitej śmietany z deseru,
    • cena korzystna, zwł. w promocji
  • 16 lutego 2024 o 13:52
    Moja ulubiona pianka!
    Produkt kupiłam z ciekawości, zaintrygowała mnie grafika oraz niska cena. Pianka znajduje się w opakowaniu o pojemności 200ml. Aplikacja nie stanowi kłopotu. Początkowo na dłoni mamy gęsty produkt, przypominający kisiel. Po rozprowadzeniu otrzymujemy kremową i gładką piankę, która nawilża skórę, a na dodatek pięknie pachnie. Polecam serdecznie!
    Zalety:
    Wady:
    • Brak.
    klio69
    21 stycznia 2024 o 9:47
    Pielęgnacyjny rytuał
    Jak sama nazwa wskazuje pianka ma na celu otulenie, przytulenie o dostarczenie efektu pielęgnacyjnego i to działa. U nas sprawdza się idealnie, niepozornie wyglądająca pianka podczas stosowania zamienia swoją żelową konsystencję w kremową, dzięki czemu swoją delikatns puszystą konsystencją myje ciało. Nie wysusza i nie podrażnia. Podczas rytuału kąpieli towarzyszy kuszący zapach kwiatów i kokosa. Czego chcieć więcej :-)
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Aplikacja
  • 26 listopada 2023 o 16:49
    Całkiem fajna
    Kupiłam tą piankę, bo urzekło mnie słodkie opakowanie z lamami/alpakami :) Kosmetyk ma delikatną i treściwą konsystencję, także nazwa "Pozwól się przytulić" jest w 100% trafiona. Zapach jest dość delikatny, ale miły. Kosmetyk jest dość wydajny - niewielka ilość wystarcza tak naprawdę na całe ciało. Może nie tak wydajny jak żel, ale ja jestem zadowolona. Mogę przyczepić się do nawilżenia - myślałam, że po prysznicu skóra będzie bardziej miękka, ale niestety bez balsamu czuję się dość przesuszona. Podsumowując: używanie tej pianki to sama przyjemność - mogłaby bardziej nawilżać, ale i tak jest bardzo fajna :)
    • dość wydajna
    Wady:
    • słabo nawilża

Zobacz także inne Żele pod prysznic