Płyny do kąpieli

Dove Shower Mousse with Argan Oil Mus do mycia ciała

ankaas
    10 marca 2025 o 12:48
    Puszysta chmurka pod prysznic
    Mus Dove z olejkiem arganowym to coś dla fanek kremowej, lekkiej pianki, która otula skórę. Pachnie delikatnie, elegancko, a sama konsystencja jest przyjemna – taka puszysta, ale treściwa. Myje dobrze, skóra po nim jest miękka i nawilżona, więc nie ma uczucia ściągnięcia. Minus? Dość szybko się kończy, bo pianka jest leciutka i nabiera się jej sporo. No i nie każdemu może odpowiadać aplikacja – jeśli wolisz klasyczny żel, to może być mało wydajna opcja, ale mimo wszystko polecam!
    Gonia1
    6 listopada 2023 o 13:39
    Może być
    Mus ma bardzo ładny, lekko arganowy zapach. Podobnie jak pozostałe pianki z tej serii, nie pieni się zbyt dobrze nałożony na gąbkę, pieni się lepiej, gdy nałoży się go bezpośrednio na skórę. Jako pianka do golenia nie sprawdza się zbyt dobrze, gdyż po 1-2 munutach rozpuszcza się na skórze i spływa z niej. Wydajność średnia. Nie zauważyłam nawilżenia skóry po użyciu tego produktu.
  • 27 września 2022 o 18:53
    Przyjemny
    Na musy do mycia ciała przerzuciłam się jakiś czas temu, gdy pewien żel pod prysznic zrobił jesień średniowiecza z mojej torby na siłownię. Mus wydawał mi się świetnym rozwiązaniem, ponieważ nijak nie może się rozlać. Koniec końców teraz używam tylko takich produktów. Jest to o wiele wygodniejsze i przyjemniejsze w moim odczuciu. Mus Dove pachnie ładnie, choć nie tak, jak wersja różowa. Nie kosztuje majątku, za to wydajność jest tylko minimalnie słabsza niż zwykłego żelu. Minusem jest delikatne wysuszanie skóry. Mus po wydobyciu z opakowania jest gęsty i nieco bardziej zbity niż pianki do golenia. Łatwo się rozprowadza i równie łatwo spłukuje.
  • 26 lipca 2021 o 18:28
    Gęsta przyjemność
    Produkt został zakupiony przeze mnie standardowo na promocji, chętnie skusiłam się na niego, gdyż coraz częściej sięgam po kosmetyki w piankach. Opakowanie jest klasyczne, aluminiowe, dobrze leży w dłoni i nie wyślizguje się podczas korzystania z kosmetyku. Zapach bardzo ładny, konsystencja pianki jest dosyć gęsta, dzięki czemu produkt jest wydajny. Nie podrażnił mojej skóry, czułam wręcz nawilżenie. Polecam :)
    Zalety:
    Drogeria Super-Pharm
  • 26 czerwca 2021 o 18:31
    Super
    Zapach arganu jest jednym z moich ulubionych zapachów. Pianka pięknie pachnie i przyjemnie oczyszcza skore. Zapach utrzymuje się długo na skórze jak i w łazience. Napewno kupię jeszcze nie raz.