Estee Lauder Re-Nutriv, Ultimate Lifting Creme (Ujędrniający krem do twarzy)

E-Glamour.pl
Estee Lauder Krem pod oczy intensywnie odmładzający - Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Eye Creme

• 28 stycznia 2012 o 15:58
    najlepszy !!!
    cena zaporowa tego kremiku,ale uzywanie go jest rajem dla buzi chyba w kazdym wieku:)wiele kremów miałam drogich,oj wiele i żaden ale to żaden z czołowych górnopólkowców nie dawał mi takiej satysfakcji jak stosowanie tegoż produktu..lat 39 ,cera kaprysna,zadbana..to taka polisa jak go stosujesz ,taki wkład w wygląd one milion dolars:)faktycznie widac efekty,cera jest gładka,napięta,rozswietlona,dobrze odżywiona,spręzysta..podkłady trzymają sie o niebo lepiej..Wzystko w nim gra na 5 gwiazdek,nie ma sie do czego przyczepic..oprócz ceny..Jezeli macie okazję przetestować,wahacie sie co kupić spoglądając w stronę guerlaina,chanela,sisley..diora i innych..niech wzrok Wasz dosięgnie EL...wynagrodzi wybór juz od pierwszej aplikacji..Dla mnie nr 1 bezapelacyjnie...Jezeli fundusze pozwolą albo św mikołaj obdaruje przyjmę i kupię go z ochotą:) Używam tego produktu od: pół roku temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    matilly
    17 sierpnia 2011 o 12:31
    Fantastico!
    Pomimo, że do tego kremu jestem jeszcze docelowo za młoda, to mam przyjemność stosowania go prawie na codzień. Stosuje go przedewszystkim w dni kiedy mam mocno przesuszoną cerę (mimo mieszanej), a z tego powodu podkład na mojej buzi wygląda fatalnie. Zawsze po poprawce makijażu, ale z tą różnicą że pod spód nakładam serum z tej serii, krem i krem pod oczy wyglądam o niebo lepiej. Makijaż jest pięknie rozświetlony, bez używania jakichkolwiek rozświetlaczy i wygląda bardzo naturalnie. Wieczorem po zmyciu makijażu cera wygląda lepiej niż rano. Wiem, że potrzebuję dobrego odżywienia skóry, dlatego używam innego specyfiku, ale od czasu do czasu moja buzia potrzebuje mocnego "kopa". Polecam dojrzałym skórom, tam napewno do stosowania na codzień będzie idealny :-) Używam tego produktu od: miesiąca? Ilość zużytych opakowań: używam raz po raz...
  • 23 czerwca 2011 o 23:26
    Fenomenalny kosmetyk!
    Lubię sprawdzać różne kosmetyki i to raczej z wyższych półek lub apteczne. Używałam też kosmetykó naturalnych, bo mam dość wrażliwą cerę pomimo tego niestety jest ona mieszana. Kosmetyki naturalne niestety mają często zbyt bogate konsystencje i nie do końca radzą sobie z oznakami czasu. Krem Re-Nutriv kupiłam, bo zachwyciła mnie próbka. Kosmetyków EL używam od dawna. W zasadzie to obecnie jedyne moje kosmetyki kolorowe. Gdy kupiłam podkład Re-Nutriv, kosultantka w sklepie zapytała, czy nie potrzebuję pielęgnacji i zrobiła mi pokaźną próbkę. Dosłownie po trzech dniach stosowania zobaczyłam zdecyowaną zmianę w wyglądzie skóry. Zmarszczka na czole i w okolicy ust zmniejszyły się niesamowicie. Próbka starczyła mi na tydzień. Jak tylko się skończyła, wróciłam, żeby kupić krem. Używam kremu do twarzy i pod oczy od 3 tygodni i jestem zachwycona. To rzeczywiście krem dla skóry dojrzałej a nie młodych kobiet. Dla zaawansowanych trzysiestek:-) jest rewelacyjny. W połączeniu z podkładem z tej samej linii odejmuje kilka lat!!! Cera jest po nim promienna, nawilżona, zmarszczki wypchnięte. Zapach jest bardzo delikatny kwiatowy, relaksujący, bo krem ma działać na wszystkie zmysły. Od czasu, kiedy go używam postanowiłam odłożyć decyzję o ostrzyknięciu zmarszczek kwasem hialuronowym, bo nie ma co ostrzykiwać. Krem ma dość bogatą konsystencję, więc w ciągu dnia skóra może się błyszczeć. Ale w końcu wymyślono chusteczki matujące:-) Niskie oceny tego kosmetyku, które się pojawiły wcześniej są dla mnie zupełnie niezrozumiałe szczególnie, że krem ten nie ma próbek o wielkości pozwalającej na używanie ich przez miesiąc. Największe firmowe starczają na tydzień. Przy tak osazczędnym stosowaniu, że tygodniowa próbka starcza na miesiąc, krem może rzeczywiście nie działać... Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: ok. 20 ml
  • 6 czerwca 2011 o 21:30
    rewelacyjny!!!
    Krem stworzony dla cery dojrzałej, doskonale nawilża i wygładza, cera jest odżywiona i rozświetlona. Pierwsze efekty widoczne są po kilku tygodniach. Dla mnie bardzo ważne jest stosowanie, zdecydowanie wolę kremy na noc, rano czuje że cera jest wyraźnie gładsza i jędrniejsza. Używam tego produktu od: 6 misięcy Ilość zużytych opakowań: 2 po 50 ml
  • 10 lutego 2008 o 3:38
    Znakomity
    Najlepszy krem jaki dotychczas stosowałam, rozjaśnia, napina, nawilża , wygladza. W sposób widoczny przy regularnym stosowaniu. Wchłania się szybko. Rano cera jest bardzo ładna i utrzymuje się tak wiele godzin. Uzywam drugi słoik, po kilkumiesicznej przerwie i już po kilku tygodniach widzę ogólną poprawę cery. Mam cerę wrażliwą, normalna w kierunku mieszanej. I mam prosbę do dwudziestoparolatek, aby nie oceniały tego produktu i nie zaniżały mu oceny, to jest krem dla zdecydownie dojrzałych kobiet, co najmniej po 40-tce, im sluzy , 20-latkom nie może , bo nie dla ich potrzeb został stworzony , więc nie zaniżajcie oceny kremom dla mam czy nawet babć dlatego ,że one sa na was paskudne, tłuszczą się i nie wchłaniają - one nie mają się do czego wchłaniac, Wasze cery nie maja jeszcze problemów , którym te kremy maja zaradzic. Uff, przepraszam , musiałam, spotykam oceny dwu lub trzy gwiazdkowe - dla znakomitych kremów dla pań po 40 - od dwudziestoparoletnich recenzentek ! Używam tego produktu od: używałam kilka miesięcy i aktualnie powróciłam Ilość zużytych opakowań: 2 x 50 ml