Żele do brwi

Wunder2 WunderBrow, Eyebrow Gel Żel do brwi

Edith14
    13 czerwca 2022 o 10:08
    Mega trwałość
    U mnie ten żel bez problemu wytrzymuje cały długi dzień,bez absolutnie żadnego naruszenia i muszę się jeszcze namęczyć żeby to zmyć Niestety są pewne minusy... Aplikator nie jest zbyt precyzyjny więc najlepiej korzystać z własnego pędzelka. Trzeba bardzo szybko go nakładać, bo zastyga i tworzą się nieestetyczne grudki. No i musimy uważać, bo jeśli niechcący gdzieś wyjedziemy poza linię brwi to nie da się tego poprostu zetrzeć tylko trzeba odrazu zmyć płynem do demakijażu, co wcale nie jest takie łatwe, bo to na prawdę nie chce schodzić . Więc jeśli chodzi o jego wytrzymałość to na prawdę jest świetny i zdecydowanie mogę go Wam polecić, cała reszta niestety jest trochę niedopracowana.
    Zalety:
    • Bardzo trwały efekt
    Wady:
    • Ciężko się zmywa
    • Nie precyzyjny aplikator
    • Czasem tworzą się nieestetyczne grudki
    Jusiaas
    25 marca 2020 o 11:50
    Zawiodłam się..
    Gdy zobaczyłam całą fale pozytywnych opinii postanowiłam, że muszę mieć to cudeńko. Za pierwszym razem i owszem byłam zadowolona, lecz z każdym kolejnym byłam coraz bardziej zawiedziona. Z każdym krotkotrwałym otwarciem produktu on w opakowaniu coraz to bardziej wysychał, po miesiącu był tak wyschnięty, że nie dało się z nim nic zrobić. Tak jak na początku dobrze wyglądało, tak z czasem zaczynał się kruszyć na brwiach zostawiając dziurki. Mogłabym to kupić ponownie gdyby producent, dodawał do zestawu, produkt przy którym wyschnięty żel zmieni konsystencję na początkową.
    missi13
    24 sierpnia 2018 o 15:55
    polecam!
    Wunderbrow to żel do brwi dający efekt pół-permanentnego makijażu. Fajnie i bezpiecznie nadaje taki kształt brwi jaki chcemy uzyskać.. W kilka minut możemy stworzyć sobie naprawdę extra brwi, trwałe i wygladajace ja kzrobione w salonie!
  • 19 października 2017 o 2:14
    Hit instagrama
    Zachęcona filmikami zagranicznych vlogerek zdecydowałam się go kupić i nie zawiodłam się. Co prawda ma kilka wad, ale spełnia większość obietnic producenta, jest naprawdę wodoodporny i trwały, sprawdził się na siłownię jak i na basenie. Jedną z wad jest aplikator, miał być precyzyjny lecz taki nie jest, ale z tym można sobie poradzić najzwyklejszym pędzelkiem do brwi. Drugą wadą jest gama kolorystyczna, ponieważ mamy ty tylko 5 kolorów, przy czym kolor BLONDE niestety jest ciepły i nie korzystnie wygląda, czasami w sztucznym świetle wygląda nawet na rudy, z kolei kolor BRUNETTE i BLACK/BROWN są chłodne, ale dla większości blondynek mogą być za ciemne. Pomimo drobnych wad jest naprawdę godny polecenia ja napewno się skuszę na kolejne opakowanie tego produktu.
    Zalety:
    • trwałość!!!
    • wodoodporność!!!
    Wady:
    • aplikator

Zobacz także inne Żele do brwi