Szczoteczki soniczne do twarzy

Purederm Silikonowa szczoteczka soniczna do oczyszczania twarzy

Purederm

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 28 lutego 2025 o 8:59
    Super
    Umęczenona niedoczyszczona twarzą, ciągłymi zaskórnikami postanowiłam spróbować szczoteczki. Skusiłam się promocją w Hebe i szczoteczka wyszła za niecałe 50 zł. Jest mała, podręczna i bardzo przyjemna w dotyku . Ale do rzeczy. Już po kilku użyciach zauważyłam poprawę i jestem miło zaskoczona . Dodam że mam cerę mieszaną ale przez karmienie maluszka ???? bardzo problematyczną i delikatną. Ostre peeling nie wchodziły w grę I aktualnie mam zwycięzcę Odrobina żelu do twarzy i 2minuty czyszczenia - tyle wystarczyło by po 3/4 dniach zauważyć poprawę
    Zalety:
    • Poręczna
    • Malutka
    • Szybko się ładuje
    • Dobrze doczyszcza twarz
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 16 listopada 2024 o 20:16
    Świetna
    Wcześniej używałam szczoteczki Xiaomi, ale niestety zajęło się nią moje dziecko i musiałam kupić nową. Myślałam o Foreo, ale cena niestety zwala z nóg, więc ostatecznie wybór padł na Purederm. Na allegro można ją kupić w naprawdę dobrej cenie. Szczoteczka wygląda bardzo ładnie i ma fajne opakowanie. Wygodnie leży w dłoni, obsługa jest prosta, a bateria trzyma bardzo długo. Co mi się w niej podoba, to fakt, że pamięta poziom, który ustawiliśmy poprzednim razem. Szczoteczka w porównaniu z Xiaomi jest wyjątkowo miękka i delikatna. Przy pierwszym użyciu byłam w szoku. Bardzo fajnie się jej używa, naprawdę sprawia mi to przyjemność. Dobrze domywa pozostałości makijażu, fajnie spienia żel myjący, łatwo się nią operuje. Spodobała mi się również druga strona przeznaczona do masażu twarzy. Nie zauważyłam żeby moja twarz dzięki temu odmłodniała, ale masaż wykonywany w ten sposób jest naprawdę przyjemny i fajnie rozluźnia mięśnie twarzy po całym dniu. Podsumowując, mogę ją z czystym sumieniem polecić. Oczywiście nie jest to niezbędnik i nie sprawia, że twarz pięknieje, ale wolę myć twarz szczoteczką niż palcami, a tutaj mamy naprawdę fajną jakość w rozsądnej cenie.
    Zalety:
    • Bateria bardzo długo trzyma.
    • Ładny wygląd.
    • Dobrze leży w dłoni.
    • Miękkie wypustki.
    • Nie podrażnia skóry.
    • Dobrze domywa.
    • Strona do masażu fajnie się sprawdza.
    • Wysoka jakość.
    • Pamięta ustawiony poziom.
    • Rozsądna cena.
  • 19 maja 2024 o 17:08
    Mała, poręczna a świetnie oczyszcza skórę
    Silikonowa soniczna szczoteczka do twarzy jest w małym poręcznym opakowaniu idealnym do zabrania na urlop. Magnetyczne pudełko. Zasilana jest kablem USB. Posiada trzy stopnie prędkości. Długa praca szczoteczki na jednym ładowaniu. Stosuję raz lub dwa razy dziennie i ładuje co kilka tygodni. Jest wodoodporna. Posiada również tylny obszar masujący. Szczoteczka dobrze leży w dłoni. Nie wyślizguje się. Wygodnie się korzystna. Silikon jest bezproblemowy w utrzymaniu czystości. Wystarczy opłukać a włoski silikonowe są czyste. Minusem jest zbyt głośna i wibrująca praca urządzenia na trzecim poziomie. Na 2 innych również czuć lekkie wibracje, ale przy trzecim jest najbardziej odczuwalne. Jednak mimo tego jestem zadowolona ze szczoteczki ponieważ podoba mi się efekt oczyszczenia twarzy. Skóra jest miękka, gładka i czysta. Szczoteczke stosuję na wilgotną skórę z żelem do mycia twarzy. Kolistymi ruchami manewruje szczoteczką. Urządzenie ma wbudowany tryb pracy. I to mi się podoba ponieważ sam się wyłączy po ustalonym czasie. Skóra jest delikatnie złuszczona, oczyszczona i odświeżona. Nie podrażnia skóry. Niezależnie od wybrania stopnia prędkości skóra nie jest zaczerwieniona. Silikonowe włoski łagodnie oczyszczają skórę. Szczoteczki częściej używam do oczyszczania twarzy niż do masażu tylną częścią. Jest to fajny dodatek jednak masaż nie jest najlepszy już wolę sama zrobić masaż twarzy. ;) Ogólnie jestem zadowolona ze szczoteczki ze względu na cenę, poręczny kształt i jakość oczyszczania twarzy. Używam każdego dnia do oczyszczania twarzy i dla mnie jest dobra. Zalety: Oczyszcza Złuszcza naskórek Pozostawia skórę miękką i gładką Miękkie silikonowe wypustki Ergonomiczny kształt 3 prędkości Łatwa do czyszczenia Łatwa w obsłudze Długa praca na jednym ładowaniu Nie podrażnia skóry Wodoodporna Trwałość Cena Wady: Zbyt głośna i wibrująca praca urządzenia na 3 poziomie.
  • 24 kwietnia 2024 o 23:46
    Super oczyszcza
    Szczotkę dostałam w prezencie jest to absolutny hit. Posiada ona 3 stopnie aktywności. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam że moja skóra jest bardzo dobrze oczyszczona, dobrze złuszcza zrogowacaly naskórek. Daje przyjemne uczucie odprężenia, moja skóra jest bardziej gładsza delikatniejsza w dotyku. Lepiej wchłania pielęgnujace kosmetyki, szczoteczka jest wodoodporna z kablem USB do ładowania. Posiada etui
  • 22 kwietnia 2024 o 17:38
    Urządzenie warte uwagi ????
    Szczoteczkę zakupiłam pół roku temu, jej wygląd, piękne kolory i poręczne opakowanie to coś co bardzo przykuło moją uwagę. Za testowanie zabrałam się od razu tego samego dnia, i efekty były widoczne już po pierwszym zastosowaniu. Urządzenie używam zazwyczaj na 1 lub 2 mocy, 3 poziom dla mnie jest zaintensywny. Szczoteczki używam do oczyszczania twarzy pianką a także do masażu podczas pielegnacji z maską w płachcie. Efekty Eliminacja zaskórników (oczyszczanie) Opcja z maską w płachcie: Skóra dogłębnie odżywiona, napięta, pełna blasku.
    Zalety:
    • Poręczna
    • Łatwe czyszczenie
    • Długi czas pracy bateri
    • Idealna do torebki
    Wady:
    • Nie posiada