Kremy i maski do rąk

Isana Aloe Vera, Balsam do rąk i paznokci z witaminą E oraz wyciągiem z zielonej herbaty

ViT4lia
    25 maja 2024 o 18:01
    Słaby
    Ten krem mi nic nie robi, nie nawilża. Nie szkodzi, ale też nic nie daje. Szybko się wchłania. Bardzo ładnie pachnie i jest tani, ale nie warto kupować
    Zalety:
    Wady:
    • nie nawilża
    cola201
    25 października 2022 o 9:59
    Super wygładza i nawilża!
    Krem kupiłam w zastępstwie za inny z Isany, którego akurat nie było i było to dobry wybór. Lubię testować nowe rzeczy. Klasyczna tubka, zielono białe opakowanie nawiązujące do aloesu. Krem trzymam w kuchni i smaruje nim dłonie w ciągu dnia. Aloes zawsze dobrze mi się sprawdza, więc wybrałam właśnie ten krem. Ma bardzo lekko konsystencję, która szybko się wchłania, pod warunkiem, że nie przesadzimy z ilością. Ma delikatny, prawie niewyczuwalny zapach. Wystarczy dosłownie KROPLA kremu aby pokryć całe dłonie ! Dzięki czemu jest na prawdę bardzo wydajny. Dłonie po chwili są otulone delikatnym filmem, który bardzo wygładza dłonie, są wręcz śliskie. Nawilża i koi suche miejsca, dając im komfortowe uczucie. Minutę po nałożeniu można wrócić do pracy, nie zostawia tłustych palców na komputerze, myszce czy klawiaturze. Jeżeli lubisz takie formuły i nie potrzebujesz mocno skoncentrowanego kremu to ten będzie świetnym wyborem. Do tego jest bardzo tani, Polecam.
  • 26 lipca 2022 o 8:30
    Bardzo fajny krem
    Krem Isana Aloe Cera kupiłam podczas wyjazdu w góry zapomniałam kremu do rąk a potrzebowałam bo miałam strasznie suche dłonie. Krem jest bardzo tani opłaca się go kupić krem odrazu mi pomógł dłonie były nawilżone. Krem ma wygodne opakowanie krem nie jest duży więc wchodzi mi do torebki noszę mniejsze torebki nie lubię dużych. Więc krem jest w sam raz do moich torebek. Krem ma duży plus jest z aloesem krem dobrze się wchłania i szybko. Ma ładny zapach.
  • 21 października 2021 o 14:43
    za taką cenę jestem zachwycona
    Aktualnie szata graficzna trochę różni się od tej widocznej na zdjęciu jednak nadal utrzymana jest w takiej kolorystyce. Krem zamknięty jest w klasycznej plastikowej tubce. Zamykany jest na plastikowy "klik". Krem ma przyjemną konsystencję ponieważ nie jest za gęsta przez co bez problemu szybko możemy go rozprowadzić na dłoniach. Zapach ma bardzo przyjemny i świeży a jednocześnie delikatny. Po kilkunastu minutach jest niemal niewyczuwalny. Ogromnym plusem tego produktu jest to, że wchłania się błyskawicznie. Wystarczy kilka chwil i możemy wrócić do normalnych czynności nie przejmując się, że coś ubrudzimy. Krem nie pozostawia tłustego filmu. Bardzo ładnie nawilża dłonie i sprawia, że są gładkie w dotyku. Jeżeli dłonie są przesuszone od czynników zewnętrznych lub od chemii np. po zakończeniu sprzątania jest to świetne SOS dające natychmiastową ulgę. Nigdy mnie nie uczulił i nie podrażnił. Łącząc jest działanie oraz cenę otrzymujemy świetny produkt, który warto mieć w swojej torebce. Według mnie lepiej się sprawdza niż niejeden krem znanych marek.
    Zalety:
    • błyskawicznie się wchłania,
    • nie pozostawia tłustego filmu,
    • nawilża i wygładza,
  • 27 marca 2021 o 23:03
    Taki sobie
    Krem do rąk i paznokci Aloe vera marki Isana z Rossmana kupiłam jesienią tamtego roku skuszona niską promocyjną ceną: 2,99 zł zamiast 3,99 zł (normalnie też jest tani, ale promocja zwróciła moją uwagę). Produkt jest zamknięty w ładnej zielonej tubce o pojemności 100 ml z elementami roślinnymi ilustrującymi zapach i składniki. Zapach przyjemny, delikatny. Krem ma biały nieprzezroczysty kolor i niezbyt gęsta konsystencję. Formuła fakt, naprawdę bardzo lekka, wręcz aż za lekka. W skórę wsiąka błyskawicznie, i po wchłonięciu w ogóle nie czuć, że coś się na nią chwilę wcześniej nałożyło. Znika bez śladu, także w działaniu. Używałam go zamiennie z innym kremem do rąk, więc o działaniu długofalowym się nie wypowiem, ale bezpośrednio po użyciu nie czułam wcale nawilżenia dłoni ani innych właściwości pielęgnacyjnych, w tym pozytywnego działania na paznokcie. Mam wrażenie, że gdybym stosowała tylko jego, moje dłonie dalej mogłyby być suche. Skład jest okej po raz kolejny u Isany, ale działanie za to znikome. A może jednak oceniam go zbyt ostro, i używany samodzielnie jednak byłby w stanie poprawić kondycję skóry. Mnie nie zachwycił, wydał mi się taki byle jaki, byle był, byle coś na te ręce nałożyć. Na pewno żartem jest 24-godzinne nawilżenie, tutaj już producent poleciał pełną parą. Trzeba go stosować tak naprawdę co chwilę, a i tak jest to bardziej produkt do używania tylko po to, żeby zaspokoić swoje myśli, że ma się coś do rąk, niż taki który faktycznie przynosiły efekty. Przynajmniej nie zawiera parafiny/oleju parafinowego o innych szkodliwych substancji, jak sporo kremów do rąk w podobnej cenie. Przez to, że trzeba się nim smarować często, to szybko się go zużywa, mimo że sam w sobie byłby wydajny. Ja go używałam półtora miesiąca lub dwa, tylko dlatego, że korzystałam też z innych kremów w międzyczasie i czasem zdarzało mi się cały dzień nic nie używać. Przy normalnym stosowaniu gdy przeszkadzają mi suche ręce, zużyłam cały chyba w dwa tygodnie. Jest jeszcze wersja oliwkowa, ponoć trochę tłustsza i być może bardziej treściwa, ale nie wiem czy się kiedykolwiek skuszę.
    Zalety:
    • całkiem dobry skład
    • brak w składzie parafiny pod różnymi postaciami jak w prawie wszystkich kremach z tej najniższej półki cenowej (jak na razie chyba tylko kremy Cien z Lidla widziałam bez tego świństwa - akurat w tej samej cenie co ten)
    • błyskawicznie się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy
    • ładne opakowanie i zapach
    Wady:
    • po wchłonięciu w skórę znika jak kamfora, człowiek zapomina, że w ogóle go użył, bo nie daje żadnego efektu albo bardzo mały
    • nie czuć ani nie widać nawilżenia
    • nawilżenie przez 24 godziny to żart producenta, tak naprawdę smarowanie nim rąk co chwilę nie daje nawet zbyt dużego efektu albo wcale
    • tani, ale za taką cenę lepiej kupić krem np. w Lidlu, poszukać promocji na inne albo dołożyć złotówkę-dwa-trzy i kupić inny, bo na ten szkoda nawet tych 4 zł, więc kupowanie go jest bez sensu