Wody perfumowane damskie

Marina De Bourbon Lys EDP

luna160
    12 października 2009 o 1:54
    Lubię
    Dostalam je kiedys w prezencie od chlopaka i choc o chlopaku dawno juz zapomnialam ,to zapach na dlugo pozostal jednym z moich ulubionych!Bardzo oryginalny,zmyslowy,dziewczecy kwiatowo owocowy:)Napisałam,ze nie wiem ,czy ponownie go kupię,dlatego,że niestety muszę to stwierdzić-znudził mi się już...Szczerze jednak polecam do spróbowania!Używam tego produktu od:4lata Ilość zużytych opakowań:3x100ml
    USagent
    21 maja 2009 o 19:34
    rachityczny
    Tak jak czesto zaznaczam w swoich recenzjach - preferuje zapachy mocne, kylerowe albo meskie wody kolonskie. Lys nie pasuje do zadnej z tej kategorii. Jest wprawdzie dosc swiezy, nieprzeslodzony, ale najlepiej opisuje go slowo achityczny. Cynamon, figa, lilia? Mam wrazenie, ze producenci nie mogli sie zdecydowac, jaki charakter ma miec ten zapach wiec pomieszali wiele skladnikow i wyszlo cos co pachnie dosc przyziemnie, plasko, w ogole nie rzucajac na kolana.... Ogolnie - do pracy, na spacer z psem albo do warzywniaka. Po cholere w ogole robic takie zapachy?? W dodatku znika po kilkudziesieciu minutach dajac moj "ukochany" efekt kwiatkow-sratkow. Na nie. Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:testy
  • 7 listopada 2008 o 9:17
    Jeden z moich ulubionych !!!
    Znam jedynie wersję Eau de Lys. To jeden z ładniejszych zapachów, jakie mialam. Świeży, lekki, nienachalny, kwiatowo-owocowy. Najlepszy na lato. Faktycznie bardziej wskazany dla młodych kobiet. Zawsze będzie kajrzył mi się z najpiękniejszymi chwilami w moim życiu, dlatego na pewno będę do niego wracać często. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jeden flakonik 50 ml.
  • 25 września 2008 o 21:09
    zwyczajny
    Odrazu zaznacze, ze testowałam wresje lzejsza czyli Eau de Lys. Sam zapach bardzo delikatny kwiatowo-owocowy z wybijajaco sie na pierwszy plan nuta zielonego jabłuszka. Calosc swieza, dziewczeca i niestety troszke nudna. Nie ma w nim zadnej charaktereystycznej nutki, ani tez pazura i wieje mi troche nuda. Buteleczka ładna. Trwalosc dobra. Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:testy
    khy
    6 sierpnia 2007 o 13:20
    Eau de i edp ;-)
    Mam probke wlasnie tej lzejszej wersji Lys EDP - Eau de Lys. Lzejsza wersja jest lagodna, kwiatowo-owocowa, z wyraznie wyczuwalnym jabluszkiem. Calkiem fajna woda, typowo letnia, lekka, niespecjalnie trwala. Zadna rewelacja, ale na mily prezent dla mlodej osoby nada sie doskonale. Ale ciekawa jestem wersji Lys EDP - i jesli tylko uda mi sie zdobyc gdzies probke, to na pewno dopisze update :-)). UPDATE No i okazalo sie, ze mam w domu rowniez probke Lys. Lys jest zupelnie podobny do wersji Eau de Lys - jedynie ciut mocniejszy, z odrobine bardziej wyczuwalna jabluszkowa nuta. Jednak mimo, ze jest to edp, nie jest specjalnie killerowata, po dwoch, trzech godzinach juz jej wlasciwie nie czuje - ale tak jak pisalam przy wersji eau de, mysle, ze swietnie sie nada na prezent dla mlodej osoby, jest calkiem przyjemna :-). Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedna probka

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie