Kremy pod oczy

L'biotica Professional Therapy, Active Dark Out, Dark Circle Reducer Rozświetlająco - nawilżający reduktor cieni pod oczami

• 6 listopada 2022 o 15:31
    Nie da się powiedzieć nic dobrego
    Zastanawiam się, czy mogę powiedzieć coś dobrego o tym produkcie. I niestety nie mogę. Nie chodzi tylko o to,że redukcja cieni pod oczami nadal pozostaje w sferze marzeń, ale także o to,że produkt wysusza skórę , tworzy na jej powierzchni skorupę, na której nie ma szans nałożyć żadnego kosmetyku do makijażu. Od lat szukam preparatu na moje cienie pod oczami i o niewielu produktach mam tak złe zdanie jak o tym. Moim zdaniem jest po prostu do niczego.
    Zalety:
    Wady:
    • produkt wysusza skórę
    • nie niweluje cieni
    _inga
    21 maja 2018 o 19:43
    Reduktor cieni pod oczami rozświetlająco - nawilżający L'biotica,
    Cienie pod oczami to u mnie częsta przypadłość dlatego postanowiłam zakupić ten kosmetyk i się nie rozczarowałam. Dobrze radzi sobie z sińcami pod oczami wygładza i uelastycznia skórę. Kosmetyk ma dość gęstą kremowa konsystencje co jednak nie jest kłopotliwe w aplikacji cienkiej warstwy jest też przy tym bardzo wydajny. Reduktor dobrze współgra z makijażem. Kosmetyk w formie praktycznego sztyftu. Jak dla mnie średnica sztyftu mogła by być mniejsza ale ok przyzwyczaiłam się Eleganckie opakowanie w pudełeczku z fajną szata graficzną.
    Zalety:
    • redukuje sińce pod oczami
    • wygładza i uelastycznia skórę pod oczami
    • współgra z makijażem
    • wydajny
    • nie brudzi
    Wady:
    • średnica sztyftu
    Ramija
    4 stycznia 2018 o 10:43
    Pomocny
    Gdy się nie wyśpię, moja skóra pod oczami nie wygląda dobrze, jest zasiniona, czasem opuchnięta. To niestety postarza. Reduktor kupiłam z nadzieją, że w takiej sytuacji będzie wybawieniem. Co mogę powiedzieć? Na pewno widzę różnicę. Skóra jest jaśniejsza, rozświetlona, nawilżona, bardziej napięta. Jestem na tak.
    Zalety:
    • rozświetla
    • nawilża skórę
    • cienie i zmarszczki mniej widoczne
    • dobry pod makijaż
    • bardzo wydajny kosmetyk
    • dobre opakowanie
    • ciekawy produkt