Wody toaletowe damskie

Calvin Klein One Gold EDT

Calvin Klein CK One Gold Woda toaletowa uniseks, 50 ml 50 ml
Calvin Klein CK One Gold

• 21 sierpnia 2021 o 13:26
    Mam wrażenie, że ten zapach idealnie pasuje do współczesnych hipisów.
    Calvin Klein CK One Gold Woda toaletowa unisex Mam wrażenie, że ten zapach idealnie pasuje do współczesnych hipisów. Naprawdę takie mam skojarzenie. Ponieważ zapach jest drzewny, skórzany, lekko kwiatowy ,ciepły i przyjemny w odbiorze. Kiedy rozpływa się na mojej skórze staje się świeży, słodki, rześki, soczysty a jednocześnie mocny i charakterny. Jak dla mnie to połączenie wszystkich najbardziej popularnych akordów i nut zapachowych. Wąchając można zdecydowanie poczuć najpierw figę, bergamotkę później szałwię, jaśmin oraz coś jak fiołek a na końcu ciepła w odbiorze paczula a w wszystko na drzewnej i skórzanej podstawie. Woda jest trwała i intensywna zarówno na kobiecej skórze jak i na mężczyznach. Zapach jest na tyle mocny, że nie trzeba poprawiać w ciągu dnia a zatem jest też wydajny. Na koniec warto wspomnieć o flakonie, połączenie bezbarwnego szkła i złota. Piękny! Złoty! Gustowny! Flakon pięknie wyglada na toaletce a woda cudnie otula ciało ❤️
  • 24 stycznia 2021 o 15:40
    Mój ulubieniec
    CK One zawsze kupuję w największych wariantach jakie są na rynku. Jak tylko pojawiło się One Gold, nie czekałam, zamówiłam. Piękny słodkawy zapach z nutą świeżości. Takie soczyste akordy zapachowe.Fenomenalny. Jest to mój ulubiony CK One jak do tej pory.
    • Pojemność
  • 8 grudnia 2020 o 16:00
    Bez rewelacji
    Zapach drzewny, aromatyczny. Perfumy subtelne, nie są intensywne. Nie wyróżniają się spośród innych zapachów. Perfumy nietrwale. Ładny, przyciągający uwagę flakon. Nie wybrałabym ponownie tego zapachu.
    Wady:
    • brak trwałości
  • 28 sierpnia 2019 o 16:26
    Piękno unisexu!
    Jeden z piękniejszych zapachów jakie miałam! Jest to zapach intensywny, trwały, ale przy tym elegancki. Jako fanka niesłodkich i mało cukierkowych zapachów jestem zachwycona kompozycją uniwersalnej woni, która sprawia, że po aplikacji czuję się wyjątkowo. Zapach zdecydowanie nada się zarówno dla kobiet jak i mężczyzn, którzy lubią nieco delikatniejsze zapachy. Utrzymuje się przez cały dzień bez konieczności dokładania. Dodatkowy plus to przepiękny, "ociekający złotem" flakon. Oprócz walorów zapachowych pełni również te estetyczne i przepięknie zdobi toaletkę.
    Zalety:
    • stonowany, elegancki zapach, który można wykorzystać zarówno na dzień jak i wieczór
    • przepiękne opakowanie
  • 27 czerwca 2019 o 9:39
    Złota świeżość
    Pierwsze co zwróciło moją uwagę to oczywiście piękna złota buteleczka. Jest ona bardzo ciekawa i designerska. Pięknie się prezentuje. Sam zapach jest obłędny. Nadaje świeżości i lekkości. Nie przytłacza w żaden sposób. Można w nim wyczuć drzewne i cytrusowe zapachy. Nie utrzymuje się jakoś super długo ale jak na wodę toaletową jest ok. Pomimo tego, że nie należy do tanich perfumów to uważam, że i tak jest warty kupienia. Jestem nim zachwycona i z chęcią będę do niego wracać. ,,Jedna połowa ludzi na świecie nie potrafi zrozumieć, dlaczego drugiej połowie coś sprawia przyjemność''
    Zalety:
    • wygląd buteleczki
    • świeżość
    • nie przytłacza
    Wady:
    • trwałość zapachu