Rozświetlacze

Ofra Cosmetics Ofra x Nikkie Tutorials, EverGlov Highlighter Rozświetlacz do twarzy

• 19 października 2021 o 10:18
    Trzy przepiękne błyszczące kolory w jednym opakowaniu.
    EverGlov Highlighte posiadam nowszą wersje którą dostaniemy w białym kwadratowym opakowaniu z srebrnymi napisami. Opakowanie bardzo proste, ale dobrze wyglądające. Robi wrażenie dopiero po otwarciu klapki, gdzie ukazuje się nam rozświetlacz w kształcie fali o trzech różnych barwach. Możesz użyć tych wszystkich kolorów jednocześnie w jednym machnięciem pędzelka, ale ja wolę inną opcję nakładania kolorów pokoleli. Dwa kolory z tej palety są dla mnie idealne. Ten wykluczony to piękny miedziany kolor z dużą ilością połysku. Używam go prawie codziennie jako cieni do powiek, bo jest za ciemny jako rozświetlacz na mój odcień skóry. Wygląda przepieknie, gdy nakłada się go mokrym pędzelkiem na powiekę. Napewno przepięknie by wyglądał na opalonej skórze, ale na to musze poczekać do przyszłego lata. Pozostałe dwa są jak najbardziej dla mojej jasnej karnacji. Ciemniejszy to beż z brzoskwiniowym odcieniem, który pozostawia blask na skórze. Jeszcze mamy biały, ale on wcale nie jest biały gdy go się dobrze rozblenduje, pozostawia przepiękny perłowy blask na moich kościach policzkowych. Trzy odcienie są bardzo dobrze napigmentowane (szczególnie ten ciemny miedziany odcień) i bardzo łatwo się aplikują. Co do trwałości ciemniejsze odcienie szybciej bledną ale pozostawiają swój połysk na skórze. Ofra Cosmetics wydał również wersje kompaktów, wiec jak Ci sie skończy rozświetlacz nie trzeba kupować całego opakowanie, tylko wkład.
    saltss
    7 marca 2019 o 13:55
    Blask
    Dla osób, które lubią mocny makijaż - tak. Rozwietlacze Ofry niesamowicie odbijają światło, tworzą piękna taflę, bez drobinek. Pięknie się noszą, nie uwydatniają struktury skóry, ale wtapiają się w nią, dając równomierny błysk. Ciemniejsze kolory dają niestety ciemny cień na policzku.
  • 31 grudnia 2017 o 11:37
    Nie wierze
    Pierwszy raz czuje nienawisc do rozswietlacza. Nie lubimy sie Z tym kosmetykiem. Nalozony bardzo lekka reka jest I tak widoczny Z daleka. Wyglada bardzo sztucznie I nieladnie. Uzywalam tylko tego jasnego odcienia, reszta zupelnie nie do mojej karnacji. Na plus jak dla mnie tylko trwalosc.
  • 29 grudnia 2017 o 10:49
    mocarz
    Jezusieńku jak on jest mocno napigmentowany! To się po prostu w głowie nie mieści. Roziskrzona tafla widoczna z kilku kilometrów. Tego najciemniejszego odcienia używam jako cienia na powieki bo nie pasuje do mojej karnacje. Ale ten produkt to sztos dla fanek mocnego rozswietlenia
    Zalety:
    • pigmentacja
    Wady:
    • i trwałość