Dezodoranty i antyperspiranty

Cien Pure Freshness, Roll-on Deodorant 48 h Dezodorant w kulce

• 17 kwietnia 2024 o 1:24
    Szału nie ma
    Szukałam budżetowego antyperspirantu w kulce. Ten z Cien wypadał bardzo korzystnie na tle innych produktów. Został on kupiony w Lidlu. Dezodorant miał atrakcyjną cenę, a jego zapach jest bardzo delikatny i przyjemny. Tutaj jego zalety się niestety kończą. Mam wrażenie, że nie daje rady i w ciągu dnia już czuję się nieświeża. Dezodorant robi też mokre plamy na niektórych ubraniach. Poza tym (i to jego najgorsza cecha) kosmetyk nie wchłania się, tylko zasycha i bardzo się klei. Jest to nieprzyjemne i niekomfortowe uczucie. Jako osoba aktywna fizycznie - nie polecam. Zdecydowanie warto dopłacić za lepszy produkt.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    Wady:
    • Nie radzi sobie ze swoim zadaniem
    • Robi plamy
    • Okropnie się klei
    Manta21
    9 lutego 2024 o 9:35
    Bez szalu
    Kupiłam ten antyperspirant na zakupach w Lidlu, tylko dlatego, że wypadał dość konkurencyjnie w stosunku do ceny kulki z Nivea. Jest zima, więc wydziela się mniej potu. Jednak zauważyłam, że ta kulka sobie średnio z tym radzi. Nie daje mi komfortu którego potrzebuje. Generalnie nie mam problemu z nadpotliwością, sle mimo wszystko jestem na nie
  • 7 grudnia 2023 o 19:21
    Nie sprawdził się
    Skorodowany się u mnie nie sprawdził. Pachnie na tyle delikatnie w go w ogóle nie czuję. Nie niweluje zapachu tak jak tego oczekuje. Nie kupię ponownie
    Jaguda
    5 grudnia 2023 o 19:45
    Tylko stara wersja
    Od niedawna dezodorant się zmienił - wydawało mi się, że to tylko zmiana kształtu butelki. Jednak zmienił się też skład. O ile poprzedni był dla mnie super i używałam go od kilku lat, tak w nowej wersji (z benzyl alcohol i geraniol w składzie) powoduje nieprzyjemny zapach, który pojawia się w czasie dnia. Niestety zepsuli bardzo dobry tani dezodorant. Nowej wersji w bardziej slim butelce nie polecam.
  • 4 listopada 2023 o 15:19
    Jest bardzo ok
    Ten dezodorant kupilam z czystej ciekawości, po przeczytaniu pozytywnych recenzji. Zapach jest cudowny, trochę przypomina Niveę. Nie mam problemu z nadmiernym poceniem. Jest to jednak dezodorant , a nie antyperspirant, więc polecam w ciągu dnia dołożyć, a już całkiem używać poza dniami upalnymi. Nie brudzi ubrań. Jest tani. Polecam
    Zalety:
    • Działanie
    • Skład
    • Dostępność