Wody toaletowe damskie

Bi-es 313 Woman EDT

Bi-Es 313 Woda Perfumowana 90ml

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 sierpnia 2021 o 16:37
    Nie dla każdego
    Zapach jest wyrazisty i mocny. Raczej nie sprawdzi się u każdego. Flakon bardzo ładnie się prezentuje w łazience po mimo prostej szaty graficznej. Plusem jest na pewno trwałość, bo jak na niską cenę bardzo długo się utrzymuje. Jeśli zapach przypadnie komuś do gustu to może być świetny do używania na co dzień.
  • 8 maja 2021 o 13:59
    Trzeba się do nich przyzwyczaić.
    Perfumy kupiłam w ciemno, gdyż lubię testować nowości. Z początku mnie odrzucały. Zapach był zbyt mocny i intensywny. Jednak im dłużej ich używam, tym bardziej je lubię. Oswoiłam się z zapachem, który jest bardzo wyrazisty. Idealnie sprawdzi się u osób kochających subtelne połączenia kwiatowo-piżmowe. Polecam go na chłodniejsze dni, gdyż w lecie może przytłaczać. Ogromnym plusem jest opakowanie- poręczne i estetyczne. Cena jest śmieszna. Na promocji zapłaciłam 9zł, co nie przekłada się na jakość, gdyż perfumy są trwałe, utrzymują się przez wiele godzin. Bi-es to solidna i trwała firma. Są dowodem na to, iż nie trzeba wydawać majątku, aby mieć trwałe i ciekawe perfumy.
    Zalety:
    • cena,
    • trwałość,
    • intensywność,
    • opakowanie,
    Wady:
    • Dla niektórych mogą być zbyt mocne.
    W perfumerii
  • 30 stycznia 2021 o 13:32
    oryginalny zapach
    Woda 313 to podróbka CH 212, jest niezwykle lekki, miękki, delikatny i oryginalny. Czuć woń białych kwiatów. Wracam do niego czasami, bo dobrze mi się kojarzy. Jest średnio wyczuwalny dla otoczenia czyli idealny dla kogoś, kto lubi ultra delikatne aromaty.
  • 13 lutego 2020 o 13:05
    Piękny zapach, fatalna trwałość
    Używałam tych perfum w czasach szkoły średniej, więc dawno temu. Zapach piękny, świeży, idealny na co dzień. Szklany flakon, który pięknie prezentuje się na toaletce i cena bardzo przystępna dla ucznia i studenta. Jednak trwałość tych perfum jest na tyle mizerna, że trzeba ze sobą ten flakon cały czas mieć przy sobie, aby po prostu nimi pachnieć. Do tej pory po nie ponownie nie sięgnęłam i na pewno nie zrobię tego w przyszłości...
  • 7 czerwca 2019 o 23:37
    tragiczna trwałość
    Może zacznę od tego co mi się w nich podoba. Perfumy dostałam od kuzynki która zajmuje się kosmetykami jako do używani ana co dzień. Bardzo podoba mi się fakon. Jest to szklana, przezroczysta buteleczka dzięki czemu widać poziom zużycia perfum. Okrągły kształt jest bardzo wygodny i poręczny. Perfumy idealnie wpasowują się do wnętrza torebki. Idealnie leżą w dłoni. Flakon bardzo minimalistyczny z widocznym jedynie napisem perfum i nazwą firmy. Zapach bardzo ładny i świeży. Idealny na letnie, upalnie dni. Bardzo przyjemnie orzeźwia i odświeża. Zapach przypomina mi konwalie to jest jedyne skojarzenie jakie towarzyszy mi po użyciu tych perfum. Czuję tylko i wyłącznie zapach konwalii. Przykre jest to, że trwałość zapachu to jakaś porażka. Już po 5 minutach go nie czuję. Musiałabym nimi pryskać się dosłownie co chwilę aby cieszyć się tym pięknym zapachem. Nie wiem ale coś poszło nie tak w tej kwestii. Przez co wydajność jest nikła ponieważ aby czuć ten zapach trzeba nieustannie pryskać się od nowa i od nowa. Perfumy dostałam od kuzynki więc nie wiem gdzie są dostępne ale marka jest na tyle znana że myślę iż nie będzie kłopotu z ich nabyciem w drogeriach. Perfumy z Bi-esa nie są drogie. Ich ceny są bardzo atrakcyjne i do tego flakony są o dużej pojemności. Przykro mi ale pomimo, że zapach jest przepiękny to trwałość jest strasznie kiepska.
    Zalety:
    • duża pojemność
    • atrakcyjna cena
    • śliczny, świeży, konwaliowy zapach
    • poręczne i zgrabne opakowanie
    • ładny, minimalistyczny flakon
    Wady:
    • trwałość masakra, po 5 minutach perfumy słabo wyczuwalne