Toniki i hydrolaty

Ziaja Pro, Tonik odświeżający bezalkoholowy

ziaja Pro Twarz TONIK ODŚWIEŻAJĄCY BEzALKOHOLOWY 500ml zIELONA

• 12 marca 2019 o 23:27
    Bardzo przyjemny produkt
    Prosty, podstawowy, zwykly tonik. Nie ma po nim wielkich rewelacji ale też nie robi nic zlego Nie trzeba od niego wymagac nawilzenia bo tonik ma tonizowac/ odswiezac/ wyrownywac pH a nie nawilzac Swoja fukncje spelnia, mozna na nim wykonywac peeling kawitacyjny Duzym plusem jest tu cena
  • 25 marca 2017 o 21:03
    Odświeżenie i...No wlasnie
    Alkohol w tonikach to zmora. Wysusza skore i niesamowicie ja napina. Ten alkoholu z pewnością nie ma. Duża butla z pompka pozwoliła mi sie cieszyć nim dosc długo. Odświeża buzie i pozostawia ja sucha bez warstwy sebum. Od toniku osobiscie wymagam czegoś jeszcze. Mógłby nawilżać, bądź mieć składniki zbawienne dla skory. Ten niestety nic z tych rzeczy nie robi, dlatego przesiadłam sie na inny.
  • 20 stycznia 2017 o 11:55
    Dobry!
    Bardzo dobry tonik do twarzy. +bezalkoholowa formuła! +nie przesusza ani nie podrażnia twarzy +dobrze oczyszcza +domywa makijaż +wygładza i odświeża twarz +wydajne opakowanie z pompką-higieniczne i wygodne w użyciu +reguluje pracę gruczołów łojowych +matowi -ciężko go kupić, mała dostępność
  • 10 marca 2015 o 16:17
    Nie jestem zadowolona z tego produktu
    Jestem posiadaczką przetłuszczającej się skóry, obecnie przesuszonej ciągłym przebywaniem w niskiej temperaturze. Tonik ma dużą pojemność (500ml), przyzwoicie pachnie, nie przesusza skóry. Odżywcze składniki są wysoko w składzie. Niestety bardzo słabo oczyszcza skórę. Nie kupię go ponownie, ponieważ nie jest dobrym produktem, a znam dużo lepsze toniki od tego kosmetyku. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno zużyte do końca
    doniek
    23 maja 2014 o 18:27
    bardzo fajny
    tonik przyjemny w użyciu, oczyszcza skórę, nie powoduje ściągania, a przede wszystkim nie lepi się ! jak mi się skończył kupiłam 3 kolejne toniki które akurat były w promocjach (bo na ten mi było szkoda kasy) i okazało się że wszystkie się lepią więc suma sumarum mogłam od razu kupić ten ziaji a nie eksperymentować... w każdym razie produkt uważam za udany, dodatkowo ma wygodną pompkę chociaż pryskała za daleko i za dużo. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 normALNEEEEEEEEEE