Mydła

Vinsvin Atomus, Mydełko naturalne z nanosrebrem

VINSVIN Mydełko naturalne z nanosrebrem 100 g

Netili
    30 września 2023 o 15:07
    Świetnie radzi sobie z krostkami uczuleniowymi
    Mydełko naturalne z nanosrebrem polecił mi dermatolog na moje uczulenie na dłoniach, może zacznę od tego że produkt ten jest koloru żółto burego i pachnie jak szare mydło, dobrze się pieni i oczyszcza ale niestety po dłuższym stosowaniu wysusza skórę więc bałabym się go stosować na twarz bo zaczerwienienie w moim przypadku byłoby murowane, co do problemu dermatologicznego faktycznie poradził sobie ze swędzącymi krostkami na dłoniach i po kilku dniach nie było po nich śladu, radzi sobie także z krostkami po goleniu a drobne ranki szybciej się goją, z pewnością nie raz do niego wrócę, z mojej strony jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Zlikwidował uczulenie na dłoniach
    Wady:
    • Po dłuższym stosowaniu może wysuszać
  • 7 sierpnia 2023 o 17:54
    Dobre i niedrogie
    Bardzo dobre i niedrogie mydełko. Po przetestowaniu wielu żeli do twarzy, od najtańszych z Biedronki po znacznie droższe za prawie 50zł, uważam, że mydełko wypadło najlepiej. Dotychczas jak ognia unikałam "mydła" ponieważ tak jest powszechnie zalecane. Mydełko znaaaaaaacznie "oczyściło" mi cerę, która ma olbrzymie skłonności do zanieczyszczania się, wągrów itp. Fakt, że zaraz po umyciu trzeba nałożyć odpowiedni krem, ponieważ lekko "ściąga", jednak po kilku miesiącach użytkowania nie zauważyłam przesuszenia cery czy wzmożonego przetłuszczania się. Uważam je za małe cudo za kilka zł.
  • 17 stycznia 2023 o 22:37
    Mistrzostwo wśród mydeł
    Mydło czyniące cuda. Nie wierzyłam, że istnieje coś co pomoże w walce z występowaniem różnych niedoskonałości na skórze, wysypką. Pomógł zwalczyć egzemę dłoni. Mydło jest antybakteryjne, nadaje się i dla dorosłych I dla dzieci, śmiało można używać codziennie. Dzięki stosowaniu go pod pachami, zmniejszyla mi się potliwość.
  • 18 marca 2022 o 14:02
    Całkiem spoko
    Mydło przede wszystkim skusiło mnie nazwą, ale tez bardzo dobrym składem. Szkoda jednak że ma aż tak bardzo neutralny zapach, bo jednak wolę jak coś mi pachnie. Ma działanie oczyszczające i dobrze się nim myje. Ogólnie spoko jak szuka się antyalergicznego produktu
    Kpttt
    24 stycznia 2022 o 9:22
    Swietne
    Mydło jest naturalne, nie podrażnia skóry, ma przyjazny dla skóry skład bez zbędnych substancji, które tylko wyrządzają szkody skórze. Mój ginekolog polecił mi je jako płyn do higieny intymnej, stosuję i nie zamienię na żadne inne drogie, pachnące płyny. Jest rekomendowane do przemywania ran po operacjach, dwukrotnie byłam w takiej sytuacji i używałam z powodzeniem.Polecam każdemu kto szuka łagodnego, antybakteryjnego środka myjącego w niewygórowanej cenie.