Mydła

Pachnidelko
Tropical Osun Czarne mydło Afrykańskie 150g Osun 6156000043708

• 15 stycznia 2025 o 20:21
    Fajne mydełko
    Mydło afrykańskie używam do kąpieli. Nie stosuje do mycia twarzy. Bardzo przyjemnie się pieni i bardzo dobrze oczyszca moje ciało z zanieczyszczeń, skóra się oczyszcza niczym po peelingu. Nie pojawiają się żadne nowe zaskórniki na plecach czy ramionach. Mydełko jest wydajne i mam już zakupione kolejne , które czeka na swoją kolej.
    Zalety:
    • oczyszcza
    • nie wysusza skóry
    • niska cena
    • wydajne
    • skład
    Wady:
    • zapach zbyt mocny jak dla mnie ( nie lubię cytrusowych )
  • 28 lipca 2024 o 0:46
    Zawód
    Przykro mi to mówić, bo zamysł i opinie ma na prawdę świetne. Niestety cudów nie działa. Nie jest jakieś mega drażniące, zapach na prawdę świetny, czuć uczucie świeżości. Niestety pierwszy raz spotykam się z czymś takim, aby po KAŻDYM jednorazowym użyciu coś wysypywało. Tym produktem jest właśnie to mydło. Szkoda, na pewno nie do twarzy - używam do ciała i włosów, fajnie nawilża i oczyszcza. Pieni się najlepiej ze wszystkich mydeł.
    • pianotwórczość
    • oczyszczanie
    Wady:
    • wysypuje
    • może podrażnić
  • 23 kwietnia 2024 o 22:48
    GENIALNE!!!!
    Pomyslodawca tego wytworu z Dudu-Osun bedzie utrzymywal sie z moich pieniedzy do konca zycia. Zgrabne, kartonowe opakowanie trafilo w moje rece zupelnie przypadkowo — spacerujac miedzy polkami hebe natknelam sie na nie na jednej z nizszych polek, natomiast cale szczescie nie zrazilam sie tym i wrzucilam do koszyka. Nie mam pojecia czy na tej konkretnej stronie jest ta sama wersja produktu, ktora ja mam, poniewaz grafika z pudelka wyglada inaczej, ale jest to ta sama marka i nazwa produktu itp... Nie mam pojecia, ale mysle ze to mniej wiecej to samo. Mydlo ma ksztalt "fasolki" patrzac na nie z boku; proste, zaokraglone rogi i male wciecie z tylu. Z obu stron wyrzezbione sa napisy Dudu-Osun. Podoba mi sie zarowno design, jak i fakt, ze dzieki szerokiemu zastosowaniu mozna sporo zaoszczedzic i na kosmetykach i na miejscu w kosmetyczce. W obietnicach producenta znajdziemy funkcje mydla do twarzy, ciala i wlosow. Zapach nie jest specjalnie mocny; mi na mysl przytacza gliceryne, chociaz nie wiem czy sklad ma cos z nia zwiazanego. Wyczuc mozna takze delikatne ziolowo-kwiatowe nuty, ja okreslilabym to jako powiew z takiej cieplej majowej laki wypelnionej rumiankiem i dzikimi trawami. Won nie jest az tak intensywna i nie trzyma sie zbyt dlugo. Po rozpienieniu produktu w dloniach konsystencja nabiera forme kremowej piany. Milo otula twarz, po wmasowaniu czuc jak przenika w pory (nie wiem czy te zdanie mialo sens ale mysle ze wiadomo o co mi chodzi). Ktokolwiek powiedzial, ze owe babelki niemilosiernie szczypia w oczy niestety mial racje.. Myslac pozytywnie, to pewnie sprawka emugulacji, a to akurat warto przecierpiec;) Przechodzac do dzialania — rewelacja. Oczyszcza pory jak nic. Nie testowalam mydla w roli demakijazowej, ale moim zdaniem niezle radzi sobie z SPF-em, ktorego codziennie nosze przez dobre kilka godzin, poniewaz skora jest porzadnie doczyszczona. Produkt dociera do zanieczyszcen i wyplukuje je przy dalszym masazu. Wypryski, zaskorniki i zatkane pory znikaja przy regularnym uzyciu. Podsumowujac — hit. Uniwersalny, tani, dzialajacy. Polecam.
    aga024
    5 lipca 2023 o 8:54
    Ciekawe
    Rewelacyjnie się pieni i ma specyficzny, bardzo intensywny zapach (do którego można się szybko przyzwyczaić). Przy mojej przetłuszczającej się i problematycznej skórze twarzy mydło nie zrobiło nic na plus, ani też nie zaszkodziło. Nie szczypie, nie uczula, a porządnie myje. Wielka kostka wystarcza na długo.
    Zalety:
    • super się pieni
    • oczyszcza
    • nie podrażnia
    • wystarcza na długo
    • wielka kostka
    Wady:
    • nie nawilża
    • nieciekawy zapach
  • 21 maja 2023 o 10:41
    Nie sprawdziło mi się!
    Szukałam fajnego mydła do pielęgnacji problematycznych miejsc na mojej skórze czyli pleców. Liczyłam, że będzie dobrze oczyszczać i nie wysuszać. Niestety mydło wywołało podrożenie i uporczywe swędzenie. Mocno wysuszało moja skore. Niestety mimo dużej pojemności i niskiej nie wrócę do niego. Zapach był miły ale nie jest to mydło napewno dla alergikow oraz dla osób z AZS.