Witamina E działa antyoksydacyjnie! Peeling z soli z Morza Martwego wykazuje działanie detoksujące i antycellulitowe. Ujędrnia!
Peeling solny 300ml do ciała Mokosh Cosmetics jest w solidnie wykonanym opakowaniu,ciężkim z grubego szkła,który jest na plus i genialnie prezentuje się na półce kosmetycznej.Oczywiście należy go przechowywać w zaciemnionym miejscu,ze względu na składniki roślinne i surowce naturalne.
Moja walka z cellulitem trwa, niestety bardzo długo,zdecydowanie zbyt długo :(
Ten peeling solny od Mokosh Cosmetics, jest dla mnie bardzo pomocny, jest wsparciem w walce z rozstępami i cellulitem, a tym samym wpływa pozytywnie na moje samopoczucie.
Taka ciekawostka, wiecie, że Cellulit dotyka ponad 80% kobiet w tym niestety mnie i powstaje wskutek działania hormonów,degradacji kolagenu,czy zwłóknienia.
Ale do rzeczy - Oczywiście zanim nałożę peeling solny robię szczotkowanie swojego ciała na sucho,aby wspomóc jego działanie. Sztandarowa zawartość soli z Morza Martwego wzmacnia, wygładza i rozpuszcza tłuszcz oraz detoksykuje.
Marka Mokosh Cosmetics opracowała ten peeling solny z myślą,aby nie było już potrzeby stosowania po jego zabiegu dodatkowo balsamu do ciała i jak słowo - to działa:)
Moje ciało jest niesamowicie nawilżone, wygładzone, zregenerowane i bardzo przyjemnie pachnie. Zapach jaki oddaje na ciele jest cudowny, długotrwały, rozkoszny.
Peeling solny Mokosh ma dość gęstą, solidną konsystencję, a jego barwa zmienia się z czasem, co nie ma wpływu na jego fenomenalne działanie.
Nakładam niewielką ilość na wilgotne ciało i wmasowuję. Aplikuje raz w tygodniu i dzięki tej metodzie zauważyłam, że niweluje uporczywy cellulit, rozstępy stają się mniej widoczne,a skóra nawilżona, pachnąca, cudowna w dotyku, gładka i ujędrniona.
Mokosh Cosmetics sól z Morza Martwego oferuje wszystko czego potrzebuje moja skóra.
Efektywnie napina skórę mojego ciała!
Peeling solny jest wegański, zawiera m.in.olej z wiesiołka,witaminę E, która działa antyoksydacyjnie.
Przez swoją treściwą konsystencję jest bardzo wydajny, opłacalny, komfortowy i spełnia swoje zadanie rewelacyjnie.
W domowym Spa jest po prostu niezbędny.
Bardzo korzystanie wpływa na moją skórę - ujednolicając i poprawiając mikrokrążenie, zapewnia efekt złuszczania i detoksykacji.
Czasami po wieczornej kąpieli aplikuję z pomocą rękawicy, bo po całym dniu dodaje relaksu, odprężenia, działa antyobrzękowo i przede wszystkim dba o moje ciało-a co cieszy najbardziej-że dzieje się to podczas snu.
Składniki aktywne, mineralne wzmacniają naczynka i poprawiają przepływ krwi i limfy.
Moja skóra ciała jest nawilżona, pachnąca, zadbana i ujędrniona.
Wspaniałość od Mokosh Cosmetics, którą trzeba mieć i stosować.
Zalety:
- Olej z pestek żurawiny
- Olej z wiesiołka
- Olej arganowy
- Olej jojoba
- Olej ze słodkich migdałów
- Witamina E
- Dostępność na stronie producenta